Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mi-a facut placere sa fim colegi. Sper sa ne intalnim si in alte factiuni, sau chiar in Taxi. Va multumesc pentru tot si va urez un "Paste Fericit" alaturi de cei dragi. Sa fiti cuminti. >:D<<'>

Nick: franko.

Rank-ul tau: 1

Propunere:Propun ca la hq Ls si Lv sa avem cate un heli.In caz ca noi suntem la hq,si clientul care a sunat este in San Fiero de exemplu Sau pe Chilliad,este o munca grea sa mergem cu Taxi pana in SF sau pe Chilliad,asta pentru $500...(Plus ca multi dintre noi avem lag,si pana ajungem clientul ori moare,ori gaseste masina si tre sa fugim dupa checkpoint

Si mai propun ca la salariu,cate comenzi facem ,atatia k primim.Ex:35 comenzi-35k.Si sa fie o limita de 250-300 comenzi (Stabilita de lider).Si cine face sub 50 comenzi nu primeste salariul de 50k + plateste o amenda.

Franko salariile sunt dupa modelul de la Activitate,cate comenzi faci atat primesti.Ex: 100 de comenzi reusite-100k primiti.Si exista un minim de comenzi care trebuie facut in functie de rankul pe care il detii.Uitate la ACTIVITATE.Daca ar fi sa-mi dau cu parerea despre ideea cu heli,nu prea cred ca ar merge,suntem Taxi si avem doar masini.Aia cu heli sunt SMURD :))

Mi-a facut placere sa fim colegi. Sper sa ne intalnim si in alte factiuni, sau chiar in Taxi. Va multumesc pentru tot si va urez un "Paste Fericit" alaturi de cei dragi. Sa fiti cuminti. >:D<<'>

Succes in continuare Bullz :)

Mi-a parut bine sa te cunosc Bullz ! Bafta incontinaure !

Paste ferciti tuturor,sa traiti sa-mbatraniti,sa mancati si sa petreceti.Sanatate multa si fericire langa cei dragi . Merry Christmas ! :*

Ascultati de zuZuLik ;x ,e baiat bun + ca face niste placintee ...:X