Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Scuze de dublu post.....nu merge edit..

Nick'ul tau: 1CSXmihai1

Nick'ul celui reclamat: Csabbyk

Descriere: fare 999 lam sunat si iam zis dc a pus fare atat si a zis ca ce are...si a inchis.. mi se intamplace cs cugrafica nush dc....:|:|

Martori: ss

Dovezi (Screnshot): http://img.b-zone.ro/images/80554052507406116620.png

Wtf...asta e facatura ieftina...ce naiba ma...a pus chatu p[e fundal si la bagat in paint =)) ce naiba...gresisei si probabil ai modificat...l

Au facut 2 oameni acelasi post ca a pus /fare 999.Nu are cum sa fie in paint asa ca..

Csabbyk ai primit un avertisment,data viitoare ai factionwarn

Scuze ca nu prea am intrat azi dar tot luam ban cam la 20 de minute si nu am mai putut intra!Oricum o sa intru cand vin de la scoala !

Au facut 2 oameni acelasi post ca a pus /fare 999.Nu are cum sa fie in paint asa ca..

Csabbyk ai primit un avertisment,data viitoare ai factionwarn

am vazut..dar poate a gresit si dupa ce si-a dat seama a pus fare cum trrebuia...ca si eu aseara pusesem din greseala fare 20...si pana mi-am dat seama...

mda..ma zookie...am facut si cu Narto...http://img.b-zone.ro/images/41418773842296459767.jpg

41418773842296459767.jpg

vezi daca iti place..sper...

mi-a expirat trial version lqa photo shop..l-am luat torrent..cine ma ajuta sa il iau..dar s a nu fie tooreent?ca nu-l gasesc pe alt site... :|

Cand vin de la scoal iti caut eu pe last torrents daca vrei torrent ca altfel nu am !

nu vreau torrent..ca de pe last toorents l-am luat...si are trial version..ce naiba...cred ca-l cumpar pana la urma..dar oricum sa va fac voua ceva frumos ma descurc si in photoscape...

app hooligane,azi nu ma duc la scoala...am sinuzita....maine fac 2 weeks de cand sunt in taxi..ma poti demite azi fara FP?

o sa va parasesc..am stat 2 weeks...mi-am facut prieteni buni...mi-a facut placere sa fiu taxi...si chiar cred ca o sa mai revin...dar acum am vorbit cu snifel...o sa dau testele in curand....Bafta TaxiCabCompany,,mi-a facut placere...

Pt SRR...o sa mai postez un timp aici pozele pe care o sa i l-e fac..sper sa nu va suparati!BAFTA!

Neatza kids

*XTC, am spus de la inceput,ca nu am 14 ani.. si ca sunt clasa a 12-a.. deci,nu puteam sa fiu la 14 ani in clasa a 12-a

*Eu am 19, ea 18

*Nu am glumit cand am spus ca formam un cuplu si in realitate ( putem confirma prin web )

*Pacat ca pleci..

*Oricum,succes.. oriunde te-ai duce..

am si eu o intrebare: De ce mi se vede signature mic? eu am salvat acea poza, i`am facut upload pe img b-zone si am copiat acel link, cu [url=..

in fine de ce signature este asa mic?