Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pe plaja cu telefonu' in mana e prea bine fratilor.!!!??

al3xutzZa te intreb din nou te mariti cu mine???:X:X :*:*

O sa merg la un live. O sa fac cerere de casatorie live. Ii zic nr-ului sa-i trimiti sms cu da sau nu. :*:X

Prietene.. M-ai dat pe spate cu asta, ce sa-ti zic, succes, desi, o sa fie incercare ratata.

Pe plaja cu telefonu' in mana e prea bine fratilor.!!!??

al3xutzZa te intreb din nou te mariti cu mine???:X:X :*:*

O sa merg la un live. O sa fac cerere de casatorie live. Ii zic nr-ului sa-i trimiti sms cu da sau nu. :*:X

Are sot in joc, incerci degeaba ;))

:))

Shobo, nu posta doar un cuvand sau doar emoticon, daca te vede un moderator te sanctioneaza..

Neatzaa ce mai faceti, aoleu o patesc face ala contract pe mine de 200k vin 10 hitmani dupa mine aoleu o patesc.:(((((

Imi zice unu acum pe mess sa scriu: dar cine zice ca vreau sa ma marit in joc ci in realitate. :)))))))))

/contract Morcoveatza 200000$

Neatza lume stiti cat de bine sa faci baie in piscina de la 2 pana pe la 5:)) Eu am facut ca nu aveam somn. Ma tot gandeam la o intrebare si nu am adormit: "A fi sau a nu fi" si mai e una "cine a fost primul oul gaina sau thethief090" dar la a doua stiu raspunsul: thethief a fost deoarece el s-a dat cu capul de toate ouale si au iesit gainile. Ori um ne cam abqtem de la subiect ce mai faceti taxi? Pe la 10 sa ma ajute cineva cu refill. Ieri il qveam in masina pe Cartofaru asa un nume de cartof si dupa mine vreo 2 buffalo si un fcr pline. Ce credeti ca era. Erau hitmani ca aveam contract de 200k. Dar ma intreb cine mi l-a facut???