Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

South uLei

Donator
 • Content Count

  1943
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

126 Extraordinary

2 Followers

About South uLei

 • Rank
  ▼ Ma droghez cu caramele▼
 • Birthday 03/02/1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  --

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Schweinfurt, Germany

Previous Fields

 • Real name
  Ciprian

Recent Profile Visitors

9295 profile views
 1. Andreiii ce faci drace ? :))

  1. Peteleu Andrei

   Peteleu Andrei

   Ba, tot asa, ma pregatesc de Bac, admitere, etc, tu?

  2. South uLei

   South uLei

   Da si eu pe acasă plictiseala ca e ca pixu afara

   succes la bac oOoOo :))

 2. I-au dat drumu ieri e super suntem 200/200 playeri ne îngrămădim sa dam rob si sa aplicam in poliție haide si tu.
 3. South uLei

  Nickname : OiLRank : 3Reclam pe : Mas7er.Level-ul celui reclamat(bara rpg) : Deoarece : DM.Martori : .Dovezi : https://postimg.org/image/pos33ix11/
 4. South uLei

  exact Done la asta ma refer.
 5. South uLei

  Neața buna Ecs7azy propun sa fie obligatoriu ca fiecare membru Hitman Agency sa postez odată pe săptămana un contract cu dinstanta cea mai mare efectuata in topicu “ The Silent One “ , din ce am vazut ca a scris bagwell, il inchide iara daca nu posteaza mai multi un contract dala, haideți fraților ca e frumos sa mai existe un topic cum exista si înainte.. 5 minute durează sa îți scri numele si sa uploudezi o poza.. o zi buna, ciao.
 6. South uLei

  Nume in joc: OiL Contractul ales: https://postimg.org/image/lms5v3mf9/
 7. Serveru asta la care viseaza toata lumea o sa fie creat de copii lui KeltoNasul si BoboNasul pana atunci mai cresc si copii si nu o sa mai existe problema cu ani, ( daca cineva o sa ma insulte ori comentarii aiurea i-o zvar la masa in gura)
 8. South uLei

  Seara buna welcome celor noi Vifor frate nu mai veni cu idei d-astea, nu esti in stare sa faci un contract fara mod-u ala ?
 9. South uLei

  Nickname: OiLTimpul pe care l-ați petrecut aici?: destul.Motivul demisiei: Nu ma mai simt eu bine aici.Cum v-ați simțit în Safe 4 Family?:Ce trebuie schimbat:Alte precizări: Succes.
 10. South uLei

  Eh news reporter nu are voie sa lipsească , cine ne mai face ziaru săptămânal ? Cat despre mașini se bage un anumit număr de mașini.. 3-4 din fiecare tip de mașina. de ex 3-4 de tipu x 2-3 din tipu Y si altfel de mașina.. si tot asta din toate câte puțin si case la fel ..bizuri etc.
 11. South uLei

  Eu zic fracțiunile si lideru sa rămână altfel n-ai Dc sa joci.. ce e varza e economia pe serverele de sa:mp.. orice milog are infernus si bullet sa dispară DS sa se poată face afaceri.. cat despre facțiuni pașnice mafii e f. Oke departamente la fel doar ng fbi si pd da rămână nu Lspd lvpd sfpd .. aia poate cu timpu cand exista 1000 sloturi si 600 jucatori pe sv iar mafile cum erau inainte maxim 5 sa te zbați sa intri in factiune cv. nu sa ti se rupă **** cand te da afara.
 12. South uLei

  neata buna fratilor mai dati si voi ad.. ca recrutam
 13. South uLei

  Nu Alexnicko ai inteles tu gresit, eu m-am ofticat ca ai iesit ptr, clanu ala cand aici iti mergea la fel de bn. .. Si ideea ce nu puteam eu sa o explic , ti-a explicato exact Vlad, ca ne-ai pus pe locu 2, Nu-s suparat pe tn., dar aici era si Lost si Anca, Vlad, roshu si Costel si aqqua eram stabili faceam caterinca etc.. nu mai conteaza, succes . in fine te razgandesti tu si revi.,
 14. South uLei

  Da frate da nu e corect .. tu aparții aici.. n-ai ce cauta in ToV.. dati demisia si hai Iara aici.. chiar mi s-a dus chefu de samp când am vazut ca ati plecat.. te-am si sters de la frends de nervii nu se pune problema .. Vi inapoi si intri cu secundaru in ToV vezi le convine celor din Tov Te sun când intru in Game sa vbim. sper ca nu te-ai suparat lost da e ampulea rau sa plece alexnick si Vlad din clan.
 15. South uLei

  Seara buna Lost frate nu te supăra pe mine.. da chiar nu ma așteptam sa lași 2 playeri buni sa plece..si ti doar civili inactivi ( nu toti, dar jumate.. ) si conturi secundare in clan.. pacat ca s-a ajuns asa rau si sa nu ii mai pese de clan aproape nimănui , Lost nu mi-o lua in nume de rau dar chiar nu mai ai cu cine face caterinca nici pe /c si nici pe /ac cu alianta lui peste.. ori aduci oameni ce au plecat, înapoi ( alexnick si Vlad.s ) si desființezi inactivi.. ori incetu cu incetu rămâi doar cu inactivi si se duce ai clanu pe 3ul4. noapte buna.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.