Jump to content

NEW - Rapoarte de activitate obligatorii și Waruri de Vară. Detalii aici
Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici

South uLei

Donator
 • Content count

  1943
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

126 Extraordinary

2 Followers

About South uLei

 • Rank
  ▼ Ma droghez cu caramele▼
 • Birthday 03/02/1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  --

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Schweinfurt, Germany

Previous Fields

 • Real name
  Ciprian

Recent Profile Visitors

9277 profile views
 1. Nick: OiL Plec pe data de: 10.04.2018 Revin pe data de: 22.04.2018 Zile inactive: 12 Motiv: Imi este stricat Pc-u, trebuie sa schimb placa video. Alte precizări: Multumesc de intelegere.
 2. Andreiii ce faci drace ? :))

  1. Peteleu Andrei

   Peteleu Andrei

   Ba, tot asa, ma pregatesc de Bac, admitere, etc, tu?

  2. South uLei

   South uLei

   Da si eu pe acasă plictiseala ca e ca pixu afara

   succes la bac oOoOo :))

 3. Neata daca nu te rupea scoala, te rupe serviciu.. asa ca pune “ burta pe carte “ vezi sa le indoi la sfarsit de an sa ai probleme cand le predai..
 4. I-au dat drumu ieri e super suntem 200/200 playeri ne îngrămădim sa dam rob si sa aplicam in poliție haide si tu.
 5. Nickname : OiLRank : 3Reclam pe : Mas7er.Level-ul celui reclamat(bara rpg) : Deoarece : DM.Martori : .Dovezi : https://postimg.org/image/pos33ix11/
 6. exact Done la asta ma refer.
 7. Neata buna Zeek frate nu mai spune adevaru, adevaru doare cât ai fi de tare
 8. Neața buna Ecs7azy propun sa fie obligatoriu ca fiecare membru Hitman Agency sa postez odată pe săptămana un contract cu dinstanta cea mai mare efectuata in topicu “ The Silent One “ , din ce am vazut ca a scris bagwell, il inchide iara daca nu posteaza mai multi un contract dala, haideți fraților ca e frumos sa mai existe un topic cum exista si înainte.. 5 minute durează sa îți scri numele si sa uploudezi o poza.. o zi buna, ciao.
 9. Nume in joc: OiL Contractul ales: https://postimg.org/image/lms5v3mf9/
 10. Serveru asta la care viseaza toata lumea o sa fie creat de copii lui KeltoNasul si BoboNasul pana atunci mai cresc si copii si nu o sa mai existe problema cu ani, ( daca cineva o sa ma insulte ori comentarii aiurea i-o zvar la masa in gura)
 11. Seara buna welcome celor noi Vifor frate nu mai veni cu idei d-astea, nu esti in stare sa faci un contract fara mod-u ala ?
 12. Nickname: OiLTimpul pe care l-ați petrecut aici?: destul.Motivul demisiei: Nu ma mai simt eu bine aici.Cum v-ați simțit în Safe 4 Family?:Ce trebuie schimbat:Alte precizări: Succes.
 13. Eh news reporter nu are voie sa lipsească , cine ne mai face ziaru săptămânal ? Cat despre mașini se bage un anumit număr de mașini.. 3-4 din fiecare tip de mașina. de ex 3-4 de tipu x 2-3 din tipu Y si altfel de mașina.. si tot asta din toate câte puțin si case la fel ..bizuri etc.
 14. Eu zic fracțiunile si lideru sa rămână altfel n-ai Dc sa joci.. ce e varza e economia pe serverele de sa:mp.. orice milog are infernus si bullet sa dispară DS sa se poată face afaceri.. cat despre facțiuni pașnice mafii e f. Oke departamente la fel doar ng fbi si pd da rămână nu Lspd lvpd sfpd .. aia poate cu timpu cand exista 1000 sloturi si 600 jucatori pe sv iar mafile cum erau inainte maxim 5 sa te zbați sa intri in factiune cv. nu sa ti se rupă **** cand te da afara.
 15. neata buna fratilor mai dati si voi ad.. ca recrutam
×