Jump to content

IP-urile serverelor RPG au fost modificate. Mai multe detalii aici.

BUG Fix ore jucate pe toate RPG-urile. Avem nevoie de feedback aici.

South uLei

Donator
 • Content count

  1941
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 Extraordinary

2 Followers

About South uLei

 • Rank
  ▼ Ma droghez cu caramele▼
 • Birthday 03/02/1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  --

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Schweinfurt, Germany

Previous Fields

 • Real name
  Ciprian

Recent Profile Visitors

9255 profile views
 1. Andreiii ce faci drace ? :))

  1. Peteleu Andrei

   Peteleu Andrei

   Ba, tot asa, ma pregatesc de Bac, admitere, etc, tu?

  2. South uLei

   South uLei

   Da si eu pe acasă plictiseala ca e ca pixu afara

   succes la bac oOoOo :))

 2. Neata daca nu te rupea scoala, te rupe serviciu.. asa ca pune “ burta pe carte “ vezi sa le indoi la sfarsit de an sa ai probleme cand le predai..
 3. I-au dat drumu ieri e super suntem 200/200 playeri ne îngrămădim sa dam rob si sa aplicam in poliție haide si tu.
 4. Nickname : OiLRank : 3Reclam pe : Mas7er.Level-ul celui reclamat(bara rpg) : Deoarece : DM.Martori : .Dovezi : https://postimg.org/image/pos33ix11/
 5. exact Done la asta ma refer.
 6. Neata buna Zeek frate nu mai spune adevaru, adevaru doare cât ai fi de tare
 7. Neața buna Ecs7azy propun sa fie obligatoriu ca fiecare membru Hitman Agency sa postez odată pe săptămana un contract cu dinstanta cea mai mare efectuata in topicu “ The Silent One “ , din ce am vazut ca a scris bagwell, il inchide iara daca nu posteaza mai multi un contract dala, haideți fraților ca e frumos sa mai existe un topic cum exista si înainte.. 5 minute durează sa îți scri numele si sa uploudezi o poza.. o zi buna, ciao.
 8. Nume in joc: OiL Contractul ales: https://postimg.org/image/lms5v3mf9/
 9. Serveru asta la care viseaza toata lumea o sa fie creat de copii lui KeltoNasul si BoboNasul pana atunci mai cresc si copii si nu o sa mai existe problema cu ani, ( daca cineva o sa ma insulte ori comentarii aiurea i-o zvar la masa in gura)
 10. Seara buna welcome celor noi Vifor frate nu mai veni cu idei d-astea, nu esti in stare sa faci un contract fara mod-u ala ?
 11. Nickname: OiLTimpul pe care l-ați petrecut aici?: destul.Motivul demisiei: Nu ma mai simt eu bine aici.Cum v-ați simțit în Safe 4 Family?:Ce trebuie schimbat:Alte precizări: Succes.
 12. Eh news reporter nu are voie sa lipsească , cine ne mai face ziaru săptămânal ? Cat despre mașini se bage un anumit număr de mașini.. 3-4 din fiecare tip de mașina. de ex 3-4 de tipu x 2-3 din tipu Y si altfel de mașina.. si tot asta din toate câte puțin si case la fel ..bizuri etc.
 13. Eu zic fracțiunile si lideru sa rămână altfel n-ai Dc sa joci.. ce e varza e economia pe serverele de sa:mp.. orice milog are infernus si bullet sa dispară DS sa se poată face afaceri.. cat despre facțiuni pașnice mafii e f. Oke departamente la fel doar ng fbi si pd da rămână nu Lspd lvpd sfpd .. aia poate cu timpu cand exista 1000 sloturi si 600 jucatori pe sv iar mafile cum erau inainte maxim 5 sa te zbați sa intri in factiune cv. nu sa ti se rupă **** cand te da afara.
 14. neata buna fratilor mai dati si voi ad.. ca recrutam
 15. Nu Alexnicko ai inteles tu gresit, eu m-am ofticat ca ai iesit ptr, clanu ala cand aici iti mergea la fel de bn. .. Si ideea ce nu puteam eu sa o explic , ti-a explicato exact Vlad, ca ne-ai pus pe locu 2, Nu-s suparat pe tn., dar aici era si Lost si Anca, Vlad, roshu si Costel si aqqua eram stabili faceam caterinca etc.. nu mai conteaza, succes . in fine te razgandesti tu si revi.,
×