Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

lasa ma ca e fainutsa -_- ... bine bine a mea e mai faina dar... glm yonutz:P GG

hai ca eu am iesit..ma duc ma mai uit la TV si SOMN :X..

bafta tuturor si la cat mai multe comenzi :D

La sedinta trebuie sa veniti pentru binele companiei Taxi Cab. Company,nu pt bani ! Intre noi trebuie sa existe prietenie, nu doar interesul numit " salariu " ; " rankup " ; " spaga " din partea clientilor..

*Dupa cum am mai spus,si repet.. compania noastra, are nevoie de membrii stabili.. pt a face impresie buna in continuare

*Exceptand,cativa oameni..care au ura pe noi, pt ca nu au fost in stare sa ramana intre noi..

Edited by psihidelick

man eu o sa raman in taxi deoarece restu mi se par cam grele .. mai ales mafiile .. cer prea multa experientza + ca trb sa fii activ aproape non stop .. eu mai am si viata personala :| !

So taxi 4 ever sper :)

Sunt de partea ta intr-un fel fratelo !! Dar totusi...daca esti Pd/Ng/Fbi te trateaza cu : " Ce s-a intamplact, domnule ?"

Pe cand daca esti in taxi mai au putin si te scuipa :| unu' a inceput s ama injure zicand : "Hai ma nu mai pleci odata ? Jet javra dracului ! "

Ma scuzati de limbaj.

Edited by SRR

Revines, aia care fac asa cu cei din PD.. sunt pupincuristi. Crezi ca eu,cat am fost membru PD.. nu am fost tratat astfel ?! ma alintau in toate modurile posibile,doar doar..sa-i bag si pe ei putin in seama..

*Si inca ceva, nu trebuie sa ne descurajam in fata unor prosti, care nu stiu sa vorbeasca.. si injura din orice

*De exemplu, cum mi se intampla mie.. sunt invidiat,ca am sublider in Taxi, de ce.. ?! Nu reusesc sa inteleg..

*Dar, cert este ca.. pt binele companiei, as renunta la sublider.. si as ramane chiar si " Trainee "

*Deci, nu bagati in seama toate injuriile care vi se aduc.. majoritatea,sunt invidosi..

Edited by psihidelick

Mda...cred ca ma consum prea mult din cauza prostilor....X(

Si nu cred ca putem sa avem un sublider asa bun ca tine...nu renunta...!!

Dar totusi...cand iti zice ala : "Ce s-a intamplat domnule ? Pot sa va ajut cu ceva ?"

Te simiti ca...nu am cuvinte...:| Chiar daca sunt pupincuristi...nu conteaza ce au in cap...conteaza ce au scris...Ca ei poate zic ca esti nesimtit sau te fac in toate felurile...