Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna all :D

Deja am pacalit pe cineva ... am luat o masina fara key , iam pus bomba si am asteptat sa mio fure .. am dat arm inainte de a intrat si dupa 5 sec poc =)).

Bafta all , ne vedem dimineatza probabil !

neata TAXI cab :D ce faceti?

Da ma SRR stiu cum e..eu personal cand prind de astia in masina ii duc undeva in pustiu si ii las acolo:)), ori ii arunc din mers , pentru ca nu merita...

Apropo de "spaga" psihi : ti se pare normal sa duci pe cineva din gara ls pana la jizzy, care e f departe pe 200$? tie iti convine? pai eu ies in minus in asa fel...cand a mers ceasul am dus pe cnva din acelasi loc pe 5k, cand ceasul mergea.

Daca ceasul ala ar merge eu n`as avea nevoie de spaga..dar asa ce sa facem?

Salut!

Saptamana asta nu am fost activ aproape mai deloc din cauza scolii scz hooli dar nu am avut timp!

In vacanta o sa intru mai mult !

Scuze Hooliganu pt sinature... dar aveam programu de micsorat demo... acum e mai bine?

Si eu nu duc clientii pt bani... daca merge ceasul... se arunca din taxi pe la jum drumului... asa ca e mai bine cand numerge...

Si cu spaga... eu nu cer spaga... doar daca lasa de bunavoie...

Si acum... mai nou... cine comenteaza il avertizez si a 2-a oara il dau jos din taxi :)) data viitoare sa nu mai comenteze :)))

Buna ziua, hai ca am venit de la scoala.. gata, am luat vacanta

*Nu conteaza distanta, chiar daca il duci de la GARA LS pana la Jizzy, daca e baiat bun..iti da spaga.. daca nu,nu..

*Nu este vina mea ca nu merge ceasul..

*Multumesc pt parerile voastre,si ma bucur ca ma considerati un sublider bun..

da esti un sublider bun, daca nu chiar foarte bun!

mdah in fine, eu nu cer omului sa`mi dea bani..daca imi da, daca nu asta e...ii zic bafta si mai apelati la noi:D

dar mi`e ciuda cand vad ca multi profita, adica ii duci pe 200-300$ sintr`o parte a alta a orasului sau intre orase, si dupa incep sa faca mistouri si chestii, ca te misti incet, hai mai repede, etc..asta ma oftica. Sunt oameni care ma pun sa`i duc de la gara pana la lsdp si lasa si 100k...

oricum, chiar nu ma mai intereseaza banii moment, pentru ca stiu ce`o sa urmeze..

am plecat si eu la scoala.. bafta taxi cab!

a da! am o intebare! Ce ar tebuis fac sa`mi micsorez ping`ul?? am cam 60 tot timpul si nu imi place. Am net de la UPC cica 10mb downl si 1mb up :)) ce vraja pe ei:))...in fine poate stiti voi niste tips si p care vreti sa mi le impartasiti si mie

Bafta la sc!

Si zookye nu esti singurul care pateste asta... ignora-i...

Am inteles psihi... vineri la 20:00 sa fiu la hooliganu la casa in vinewood

Eu am dat putin alt tab... si cand intru... vad wanted 6 stele... politstii astia nu isi fac datoria... cred ca fac relamatie la ei la faction!!!

Mi-a placut sa fiu lider Taxi,este o factiune foarta frumoasa,si cu multa actiune.Am fost ales lider Stracci,sper sa fac o treaba buna.

Si oricum,sper ca noul lider de aici sa faca o treaba mai buna ca mine.

Salutare,mai vorbim ;)

hooliganule chiar ma bucur ca te`ai dus in stracii, si nu pentru ca ai plecat de aici, doamne fereste, ci pentru pur si simplu fapt ca STracci trebuiesc pusi pe picioare!!!...iar eu cred ca tu esti omul potrivit!

in privinta noului lider iti urez afta psihi! si nu cred ca sunt 99% sanse sa fii demis, in nici un caz, dar nici 100% sanse de castig nu sunt!

Hooligane mi`a facut placere sa te am ca lider, te`ai descurcat minunat si iti urez succes in noua ta factiune!..sper sa faci din stracci ceva mult mai bun!

btw.. am venit de la scoala... am intrat in vacanta:X

vor, taxi cab ce mai faceti?