Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

BA ia mai taci tu drq din gura,disperatule,ca tu esti nesimtitu' si tu faci figuri? Ce razboi ma copile?, e un simplu joc AMARAT ma,tu joci pentru bani sau ce? Cati ani ai ma? mai mult de 12 nu-ti dau,hai dute si ia biberonu' si baga-te in patuc,si trage lapte la greu. VALEA! Poate daca tace-ai era server ON!

Nesimtit a fost ala care ne-a dat in gat. oricum pe care vad a gresit cum l-am turnat ...pt ca au fost unii care au folosit si nos pe taxiu . dar am fost cuminte si am tacut. dar se pare ca daca faci ceva bun esti rasplatit cu ceva rau....

Edited by sorynRO

Salut baietzi am vazut ca s-au format grupulete in factiune.Si eu banul tot din cauza unui "sifon" l-am luat.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar intr-o factiune trebuie sa fim uniti sa mai trecem cu vederea daca unul a calcat stramb,poate intentionat poate gresit...Nu mai avem 3 ani nu mai suntem la gradinita.Trebuie sa ne comportam ca o echipa pentru ca nu ne alegem cu nimic daca facem rau altuia.Asta am avut de zis.Stiu ca nu sunt eu atat de important incat sa va dau voua sfaturi.Eu cred ca ar fi bine sa va impacati si astept si eu sa imi expire banul si sa ne revedem.Asta e,imi recunosc greseala si trebuie sa platesc.Mi-am invatat lectia.BAFTA ALL!!! Mai vorbim...

sal aragorn !! Eu poate ca am fost printre putinii care dupa ce ai luat ban am dat /report lui royce... mi-am cerut scuze in numele tau. daca ii spuneai inainte nu iti mai dadea ban ! Asta era taxi inainte ca ... ala sa ne parasca. Eu zic totusi sa uitam totul si sa fie ca inainte !!

eu unul am incheiat de mult aceasta poveste!! Nu ma mai intereseaza pana la 3 fw mai e. Nu va impacientati astfel poate k nu mai apucam 3 fw :)