Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu ma enerva ca pun si eu sa fim 3.. sa te intarati mai tare :))

Macar o sa ai ce face noaptea prin baie :))) glumeam

Noapte buna all ne vedem maine

Edited by Cristy23

eu sunt mai mereu pe server boss :D uite programu

De luni pana vineri: Vin la 3 fara 10 de la scoala stau pe calculator pana seara la 8 si de seara de la 8 stau o ora da una nu ca am un frate si stam cu ora :D stiu e nasol dar asta este :P

Sambata Duminica: De dimineta pana seara doar ca stau o ora da si una nu ca sunt si eu si fratemiu acasa si :|

o noua regula impusa de mine Daca va mai prind cu o ARMA PE VOI VA DEMIT si daca omorati si aveti post pentru DM/DB DEMIS PE LOC .si cine nu accepta comenzile si sunteti on multi fw toti

Corect iti dau dreptate dar pe ce sa muncim :| 100$ cursa din lv in sf din sf in ls si tot asa colindam toata harta nu zic ca nu vreau sa muncesc eu muncesc si pe gratis dar nu pot da accept la comenzi daca nu am /fare on duty :| nu imi este de bani dar uite ca unii profita ca nu merge ceasu si ne pune sai ducem la "Pustia"

Dar tomb... daca tot ai pus regula cu GUN RESTRICTION scoate regula cu Poti trage daca cineva trage in tine!

Noapte buna all ne auzim maine

Edited by Cristy23