Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si eu ma duc sa ma uit la un film si am apoi intru in pat.

Noapte buna tuturor. Maine e ultima zi de scoala (vineri) din saptamana asta :)).

Ne vedem maine pe la ora 3-4, succes.

Eu am iesit, ma pun la un film ca ma tin de 3 zile sa il vad si apoi cred ca ma culc, Noapte buna tuturor!

Vizionare plăcută.

Lasa-mi te rog un PM cu numele filmului. (Nu prea mai stiu la ce sa ma uit - caut ceva nou)

Mersi.

Edited by Andr3yCzz

Imi cer scuze pentru inactivitatea din seara asta,am avut invitati cu prilejul zilei onomastice..o sa ma revansez..

La multi ani edwin.

Vrea sa va spun ca a-ti fost niste colegi excelenti in aceasta perioada, dar eu, dupa cum se vede v-am parasit.

Am facut in trecut o prostie pe care o s-o regret mereu si iata ca ... a venit si rezultatul.

Am facut o mica cerere de UNBAN, daca voi lua ma alaturi cu placere voua, daca nu ... Va urez de pe acum Bafta la comenzi si sa nu va schimbati deloc.

Am foarte multi prieteni in sa-mp iar printre ei va numarati si voi. :*

O sa ma despart cam greu de acest joc dar sper ca voi reusi.

Va multumesc ca a-ti fost alaturi de mine si m-ati ajutat atunci cand am avut nevoie.

Catalin, sa stii ca sunt suparat pe tine =)).

Multumesc de urare,si imi pare rau sa pierd un coleg ca tine,sper sa iei unban si sa ne intrecem iar intre comenzi.

Eu ies,va urez noapte buna.

Edited by Edwin