Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sincer? Naspa :))

Glumesc , e frumusica.

Eu am iesit pe afara.

Ce punct de vedere dureros :))

Acum am venit si eu de afara si ma duc sa fac un dush

Felicitari tuturor celor care au rank up . A fost o sedinta frumoasa mai ales activitatea de dupa ( am rupt :)) )...Vom avea boboci :X

Ce punct de vedere dureros :))

Acum am venit si eu de afara si ma duc sa fac un dush

Felicitari tuturor celor care au rank up . A fost o sedinta frumoasa mai ales activitatea de dupa ( am rupt :)) )...Vom avea boboci :X

Ai avut joypad .. huua sa-ti fie rusine.

Apropo, si tu esti boboc :>

Back de afara, revin in cateva momente in game.

Salut, acesta probabil că este ultimul meu post de pe aici. Ştiu că am stat puţin, că se aşteptau mai multe de la mine dar nu a fost să fie. Vedeţi voi, Taxi nu mai este pentru mine ceea ce a fost odată. Nu mai am eu răbdarea să stau mereu pe /fare, să fac comenzi, etc. Am decis să las locul unui începător, sau unui player de level mic care vrea să strângă ceva bani şi tot odata să înveţe mai bine oraşul. Mă bucur că v-am cunoscut şi că v-am avut alături aceste două săptămâni şi sper că vom ţine legătura în continuare. Multă baftă şi aveţi grijă cum conduceţi şi ce faceţi !

Salut, acesta probabil că este ultimul meu post de pe aici. Ştiu că am stat puţin, că se aşteptau mai multe de la mine dar nu a fost să fie. Vedeţi voi, Taxi nu mai este pentru mine ceea ce a fost odată. Nu mai am eu răbdarea să stau mereu pe /fare, să fac comenzi, etc. Am decis să las locul unui începător, sau unui player de level mic care vrea să strângă ceva bani şi tot odata să înveţe mai bine oraşul. Mă bucur că v-am cunoscut şi că v-am avut alături aceste două săptămâni şi sper că vom ţine legătura în continuare. Multă baftă şi aveţi grijă cum conduceţi şi ce faceţi !

Asta este,alegerea ta. Ce sa iti zic,multa bafta in continuare.Ne mai auzim noi :) .

Ai avut joypad .. huua sa-ti fie rusine.

Apropo, si tu esti boboc :>

Back de afara, revin in cateva momente in game.

Daca joypad inseamna mouse inseamna ca eu sunt nab :)) ( ceea cu nu sunt :))) ).

Tu ai avut joypad :"> !!

Eu sunt boboc vechi :X

Imi pare rau ca trebuie sa pleci ! Inca de cand am intrat aici mi-ai facut o impresie buna. Iti urez multa bafta in joc cat si in viata de zi cu zi !

Mai stau si eu umpic si ies. Noapte buna tuturor !

Noapte buna celor care s-au culcat , eu tocmai am constat ceva.

E Sf.Alexandru si pe mine ma cheama Alexandru ...

Constatarea a venit dupa ce un coleg m-a atentionat :)))

Noapte buna celor care s-au culcat , eu tocmai am constat ceva.

E Sf.Alexandru si pe mine ma cheama Alexandru ...

Constatarea a venit dupa ce un coleg m-a atentionat :)))

La multi ani boss ! Da cinste cand faci? :>

Edited by Kewlo

Neatza.

Acum m-am trezit si eu ( foarte greu ) , mai stau putin sa imi revin si intru in-game ! Bafta

Multumesc pentru urari .. iar despre facut cinste , mai vedem noi :))

Edited by nB KeviN

Kevine ziu ta ? Felicitari si hai sa-mi dai de baut !

Fetelor de azi fac parte dintr-o factiune adevrata, :) barman ! (Nu mai confundati barmanu cu chelneru,is diferiti si ei :) ) Deci..kevin,hai la bar la mine sa-mi faci niste comenzi !