Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru inceput vreau sa le urez bun venit celor noi si sa fiti activi . Eu am iesit maine ma duc si la munca si la facultate . Noapte buna .

Edited :

.

Cei care au rank 2 nu mai sunt in teste cei care au rank 1 sunt in teste deci nu mai este 2 sapt in teste . Dupa ce ati obtinut rank 2 nu mai sunteti in teste . Inca o regula cine este on in orele obligatori de a accepta comenzi si nu accepta sau el se plimba sau face alt lucru va primi Faction Warn sau demitere .

Edited by ALex

Salutare, am venit si eu de la Liceu.

Ne auzim in joc :D.

Diseara joaca Steluta :>

Salut,acum am venit si e si intru in joc.

Da,joaca Steaua,abia astept sa vad si eu meciul.

Salut,acum am venit si e si intru in joc.

Da,joaca Steaua,abia astept sa vad si eu meciul.

Dai un pronostic ? Facem un pariu ceva ? :))

@ Eu ma bag la teme, ne auzim peste 20-30 minute. :D

Dai un pronostic ? Facem un pariu ceva ? :))

@ Eu ma bag la teme, ne auzim peste 20-30 minute. :D

Eu sunt cu Steaua,de pariu nu am chef,dar cred ca o sa bata cu un 2-0. (Cel putin asta vreau)

Bună seara. Vreau să îmi cer scuze pentru inactivtatea de săptămâna asta, dar am avut nişte teste importante de dat la care a trebuit să învăţ destul de mult, ştie şi Alex situaţia. Mâine sunt ultimele două, şi apoi mâine sau Sâmbătă revin în forţă la comenzi, cu siguranţă. :) Altceva, bun venit celor noi, sper să vă acomodaţi, eu mă duc să mă pun în pat că am stat la învăţat destul de mult şi sunt obosit şi mă doare şi capul, noapte bună şi succes la comenzi :).

Salutare >:D<<'>.

Dupa o saptamana de inactivitate m'am intorc si eu. Imi cer scuze ca a trebui sa lipsesc atat, dar din pacate nu am avut de ales.

Imi pare bine ca am revenit si ca v'am regasit.

Salutare class=

Dupa o saptamana de inactivitate m'am intorc si eu. Imi cer scuze ca a trebui sa lipsesc atat, dar din pacate nu am avut de ales.

Imi pare bine ca am revenit si ca v'am regasit.

Am plecat si eu la antrenament,ne vedem mai deseara in joc :* ,Succes la comenzi.

Salut Sickk ! Bine ai revenit >:D<<'>.

Bine,acum ca scriem toti ca am revenit de la liceu eu as propune sa discutam si altceva...ca de exemplu victoria Stelei de aseara,a fost sau nu meritata?

Salut , vreau sa va anunt ca am postat data sedintei , verificati topicul "sedinte " vreau sa fiti in numar cat mai mare . Bun astazi este vineri vreau sa vad activitate . Cine lipseste de la sedinta nu v-a primi salariu iar cine lipseste si nu face cerere de invoire v-a primi FactionWarn !

Edited by ALex