Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Un mic tutorial pentru testerii factiunii Taxi Cab Company:

Inainte sa incepeti un test din regulament cu un player aveti obligatia sa-l informati in felul urmator:

- [/turn off].

- Daca e prins pe forum e picat din start.

- Daca acumuleaza 3/3 e picat.

- Daca da [/turn on] pe parcursul testului e picat.

- Daca e prins pe o anume frecventa e picat.

Inainte sa incepeti un test din regulament cu un player aveti obligatia sa-l informati in felul urmator:

- Are dreptul doar la un [/refill] si [/repair].

- Cand acumuleaza 5/5 este picat.

- Nu are voie sa dea ESC pentru a vedea harta.

RAPORT !!!

Incepand de acum, in pozele pentru raport trebuie sa apara clientul si mesajul in dreapta jos. Atata timp cat se vede clientul (caracterul) nu este obligatoriu sa apara si numele acestuia.

@ ALex daca dai edit te castrez. :))

Edited by ALex

RAPORT !!!

Incepand de acum, in pozele pentru raport trebuie sa apara clientul si mesajul in dreapta jos. Atata timp cat se vede clientul (caracterul) nu este obligatoriu sa apara si numele acestuia.

Bine ca spui acum, am pierdut aproape 30 ss-uri pe tema asta...Neta tuturorrrr, astazi o sa fiu foarte putin on. Diseara plec la Bucuresti, si trebuie sa fac ultimele pregatiri de azi.

Listen : http://www.youtube.com/watch?v=GV9lL9yD5DQ&feature=g-all-lik

Edited by DGS AlexCyo

Bine ca spui acum, am pierdut aproape 30 ss-uri pe tema asta...Neta tuturorrrr, astazi o sa fiu foarte putin on. Diseara plec la Bucuresti, si trebuie sa fac ultimele pregatiri de azi.

Listen :

http://www.youtube.com/watch?v=GV9lL9yD5DQ&feature=g-all-lik

Salut salut , am venit si eu de la munca , bine ca a venit weekendul bun asteptat . Incercati sa finalizati raportu , la ora 23:59 va fi inchis raportu adica nu mai puteti face poze pentru raport . Raportu il postati de la 00 : 00 pana maine ( sambata ) la ora 20:00 .

Dgs nu spune el acum , asa era daca tu nu verifici topicul de raport de activitate prima pagina ce vina am eu ? Asa se poate frauda raportu .

Dgs nu spune el acum , asa era daca tu nu verifici topicul de raport de activitate prima pagina ce vina am eu ? Asa se poate frauda raportu .

Nu m-am mai uitat la prima pagina, am ramas cu informatia de la sedinta, Nume client, client, si suma de bani.

In 20 de minute plec si ajung dimineata pe la 6, vroiam sa intru in game, dar numai intru. Are un folder "CLEO", si mi-e frica sa ma loghez, asadar, vorbim maine la amiaza.

Neata . Nu uitati de sedinta de astazi de la ora 21:00 , locatie hq lv , si vreau sa mai anunt inca ceva :

De astazi inainte cine are reclamatie pe forum sau primesc poze cum , ca voi nu stiti locatile veti fi demisi cu FP/60:60 . Cine fraudeaza traseu adica cand da proba 2 altcineva in locului acel membru va primi black list .

Se vede clar , cand la traseu treci cu 0/5 si ai plangeri pe forum ca nu sti locatile . Bafta .

Edited by ALex

am facut ieri (sambata) 71 ss pentru cabbie of the weekend si astazi inca 97 de ss

Cand le'am verificat pe cele de astazi am vrut sa le bag in folder cu cele de ieri:) si cand m'am uitat in loc sa am 168 aveam doar 97(P.S: cele de ieri au disparut)M'am uitat si in recycle bin.. dar nu am gasit nimic.

Credei ca s'ar putea sa fi fost transferate in alta parte?

FreQenCy

am facut ieri (sambata) 71 ss pentru cabbie of the weekend si astazi inca 97 de ss

Cand le'am verificat pe cele de astazi am vrut sa le bag in folder cu cele de ieri:) si cand m'am uitat in loc sa am 168 aveam doar 97(P.S: cele de ieri au disparut)M'am uitat si in recycle bin.. dar nu am gasit nimic.

Credei ca s'ar putea sa fi fost transferate in alta parte?

FreQenCy

Nu cred,poate nu ai facut acele ss :))

Buna ziua/seara tuturor membrilor, liderului si subliderului acestei factiuni. Doresc sa va anunt ca am intocmit o lista cu cei care au ajutat factiunea Mayor si pe toti primarii B-Zone, in activitatile lor ale caror nume merita un loc de onoare. Daca doriti sa vedeti aceasta lista (care urmeaza sa mai fie putin ajustata), daca doriti sa lasati un mesaj acestor jucatori sau daca doriti pur si simplu sa lasati o vorba buna, puteti sa intrati aici: http://forum.b-zone.ro/topic/103351-lista-de-onoare/ . Va urez o zi/seara placuta in continuare. Mayor Kanye.

Salut baieti, scuzati inactivitatea mea de ieri si azi...am jucat, am facut cateva comenzi, dar nu prea multe, pentru ca am avut teza la Biologie, si maine voi fi cam inactiv pentru ca am teza la Romana, raportu aproape l-am terminat, dar am sa mai fac joi si vineri comenzi. Bafta la comenzi tuturor!