Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Samer
  • Nick's past: -
  • Age actual: 17
  • Describe yourself in a few words (min. 30 words): Hi my name is samer, I am from Jordan. I am 17 years old and i go to school. I recently started playing b-zone and i enjoy i a lot. My hobbies are fishing and playing soccer. Romania is my favorite soccer team.
  • Level: 7
  • How long play on the server?: Since 17 november 2012
  • While playing daily (not / sleep): 7-8 hours
  • In what time frame do you play? (approximately): 14:00-22:00
  • Bar Rpg (youngest) (my stats): bar-000502414.png
  • Last factor and time spent here: None
  • Why did you leave your previous faction?: -
  • Why do you want to get in Taxi Cab Company? (Minimum 20 words): Taxicab is a great faction for begginers and i also heard the leader is very nice and helps new members. I also like driving taxi around the city and if i could help others doing what i love then i would be great. Looking forward to working with you.
  • Why do you think Taxi Cab Company is faction right for you? (Minimum 10 words): Taxi cab is right for me because i have patience and i am very friendly, I also don't have ego and i don't mind helping others. I will also keep my passengers safe and will provide them fast and safe journeys.
  • Know the important locations on the server?: Yes
  • You know the rules Taxi Cab Company?: Yes
  • Number of sites warn of the game and why you received: 0/3
  • Have you ever been banned? If so, why?: -
  • You're at a certain Blacklist Mafia or Hitman? (If yes, specify faction): None
  • You agree that we need to stay in Taxi Cab Company for at least 2 weeks?: Yes
  • You will follow the leader and members of taxi rank higher Cab Company?: Yes
  • How many times a day in the forum?: 1-2 Hours ( i am new still learning a lot)
  • Other specifications: Good luck to everyone else.

Edited by samer

O sa mai tai din posturile astea , vad ca nu intelegeti . Topic Closed !

Edit :

Sa nu aud comentari in privinta raportului , vreau ca toata lumea sa faca raportu . Astazi este marti aveti timp pana vineri sa faceti comenzi . Si faza asta " ca a fost serv inchis nu am putut face comenzi" sa nu o aud. !

Despre activitatea care trebuia sa fie , nu stiu cand va fi . O sa anunt

Edit :

Activitatea va fi duminica la aceasi ora .

Adryan daca sti ca ai gresit nu mai comenta si nu mai face figuri cu PD pentru ca am vazut reclamatia dupa forum si nu imi place deloc despre comportamentul tau . Dupa spui ca de ce te sanctionez , da dovada de lider de un incepator ...

Edited by ALex

• Am redeschis topicul , aveti grija ce postati si cum postati ca iar il inchid . Despre sedinta o sa fac mai dur , maine daca nu suntem 21 la sedinta nu o sa mai tinem sedinta si nici salarile nu le mai dam , pentru ca eu nu fac sedinta cu 15 membrii sau 18 . Suntem 27/30 la sedinte trebuie sa fim minim 21 sau 20 .
  • Despre activitatea de maine vreau sa fiti toti on cine nu va fi on este demis ! Aceasta activitate a fost postata de 2 saptamani nu este de ieri . Prea mult ati facut ce ati vrut voi .

• Am redeschis topicul , aveti grija ce postati si cum postati ca iar il inchid . Despre sedinta o sa fac mai dur , maine daca nu suntem 21 la sedinta nu o sa mai tinem sedinta si nici salarile nu le mai dam , pentru ca eu nu fac sedinta cu 15 membrii sau 18 . Suntem 27/30 la sedinte trebuie sa fim minim 21 sau 20 .
  • Despre activitatea de maine vreau sa fiti toti on cine nu va fi on este demis ! Aceasta activitate a fost postata de 2 saptamani nu este de ieri . Prea mult ati facut ce ati vrut voi .

Multumim ALex! O sa fim mai atenti.

Va invit pe toti sa alegeti o taxa buna si echilibrata http://forum.b-zone.ro/topic/105860-sondaj-taxa-3/ . Taxa este pentru cei care chiar au nevoie de bani pentru level, nevoi personale , cat si pentru cei incapabili si lenesi, trebuie sa ne gandim la toti. Sper sa faceti o alegere potrivita si corecta.

Va urez SARBATORI FERICITE!

MAYOR Moartea!

Daca aveti ceva de adaugat/reprosat/urari/etc,folositi quote la acest post.

Multumim ALex! O sa fim mai atenti.

Back :D Ma duc la un concusr si vb mai spre seara, salut

Ba, voi chiar nu intelegeti? Nu auziti sa nu mai faceti posturi aiurea? Scrieti despre ce vreti, o sa va dau eu subiecte de discutie daca nu aveti. Desii sunt atatea de discutat atat despre viata reala cat si despre viata virtuala si despre server.

La voi a venit mosul? Si daca da, ce v-a adus? Dulciuri? Jucari :))? Alte lucruri? Daca da, ce? Credeti ca o sa vina si mosul celalalt? Daca o sa vina, ce v-ati dorii.

Ce vreti sa va aduca mosul in samp? Ce cadouri v-ati dorii voi de craciun?

Care sunt cele mai bune locuri de facut sex? Cum poti convinge o fata timida sa faca asta?

Ce note aveti la scoala? La ce materie intampinati dificultati? Cum va petreceti timpul atunci cand e plictiseala? Cum va distrati? Cu cine?

Care sunt cele mai faine moduri? Care sunt cele mai bune? De ce? Cititi si voi, intrebati, fiecare cu ideile si parerile lui, la bine, la greu, intrebari, nelamuriri, pentru asta sunt facute aceste topicuri. De acum inainte vreau sa vad aici SPAM, foarte mult SPAM !!!

Nu e vorba ca scrieti gresit din punct de vedere gramatical, se intampla, mai ales acum la mine ca sunt putin ametit, asta este, conteaza continutul si interesul.

Vreau ca toti, absolut TOTI sa raspundeti la ce intrebari vreti voi, sa adaugati si altele, sa intrebati, e TOPIC DE DISCUTII, AICI trebuie sa fie SPAM MAXIM si nu 2-3 randuri, POSTURI ADEVARATE, NU +1. Voi vorbii cu ALex ca inactivitatea in ACEST TOPIC sa se sanctioneze !!

Edited by Adryan5200

Un ultim off-topic:

Vreau sa va spun si eu 2 cuvinte, maxim șasă: Mi-a parut foarte bine ca am intrat in Taxi Cab Co.

Chiar daca am fost doar 1 luna in factiune, parca au fost mai multe. Fiecare stie sa isi faca treaba, atat leaderul, subleaderul cat si membrii vechi si noi :)) Va urez mult succes in continuare!

On-topic:

Moshu` nu a avut 2peu sa intre la mine in curte, il astepta un gard electric si s-a speriat:))

Mi-ar prinde bine un Bullet x2 hidden color cu 0 TD si vreo 500kk cash :))

Notele sunt bune, gama variata ca la piata.

Cel mai klumea mod e F.P.D. si un mod pe taxi, experienta de neuitat, asa a fost la mine.

Bafta inca o data! ( Cand am timp intru sa imi dea uninvite ALex)

La mine Nicusor nu a mai ajuns...n-am fost prea cuminte :-?? De la Mosu celalalt vreau sanatate si sa-mi petrec sarbatorile alaturi de familie, iar in samp nu ar strica 100kk sa-mi iau un Sultan. Note la scoala? :-?? Poi in general bune (copiat), la matematica e mai grav.

O intrebare.... ca tot venii iarna, si e zapada mare: "Sunteti pasionati de sporturile de iarna? Practicati sporturi de iarna de performanta/ placere? Ce sport? Voi pe ce stiti sa va dati?"

Eu stiu sa ma dau cu schiurile si patinele; ma dau de placere, cand am timp, cu colegii/prietenii.

Edited by Shooter47

La mine Nicusor nu a mai ajuns...n-am fost prea cuminte :-?? De la Mosu celalalt vreau sanatate si sa-mi petrec sarbatorile alaturi de familie, iar in samp nu ar strica 100kk sa-mi iau un Sultan. Note la scoala? :-?? Poi in general bune (copiat), la matematica e mai grav.

O intrebare.... ca tot venii iarna, si e zapada mare: "Sunteti pasionati de sporturile de iarna? Practicati sporturi de iarna de performanta/ placere? Ce sport? Voi pe ce stiti sa va dati?"

Eu stiu sa ma dau cu schiurile si patinele; ma dau de placere, cand am timp, cu colegii/prietenii.

Eu chiar daca am 17 ani, imi place foarte mult sa ma dau cu masina pe gheata. Chiar azi am avut ocazia sa ma plimb cu o Lada Niva 4x4 pe camp urcand peste tot si distractia nu e distractie fara cateva drifturi. Am ajuns acasa, am baut o cana de vin fiert iar apoi am luat masina mica (Dacia Super Nova) si m-am dus intr-un loc unde te poti distra in liniste fara sa deranjezi pe cineva. In ciuda varstei, fara permis de conducere, am fost invatat de mic sa conduc in orice conditii meteo si am fost pus in diferite situatii de tata / rude. Am ajuns sa ma descurc foarte bine la condus, dar, dintre toate activitatile cu masina, drifturile pe timp de iarna raman pasiunea mea pana la moarte. E foarte tare, recomand celor care au cunostinte bune despre sofat. De preferat sa incercati in locuri unde nu sunt masini / persoane pe care le puteti accidenta. Distractie placuta !

Vreţi să vorbim despre note la Închisoare(lişeu) ? :)) Păi cum ma să nu'ţi dea media la Logică cu un 5 şi un 4 , face profu " Te voi asculta şi pe tine data viitoare dacă vrei sa îţi iasă 5 . " Asta'i hoţie mă :| . Şa'şa rămâne jumătate de clasă cu note sub 4 , mă mai pune şi pe mine să învăţ :)) .

Ce o adus Moş Niculai ? Păi l'am prins cu ghetele mele în mana , el nu ştie că am dat 2milioane pe ghete . O văzut cât de faine îs o vrut să le fure şi să le vândă că nu mai avea bani pentru cadouri , şi i'o pierdut la Păcănele.L'am bătut şi l'am scos afară , după o intrat înapoi şi o pus nişte bani în ghete , taxă ca anu viitor să nu'i mai fac nimic :)) .

Edited by DGS Stefan aka SNaKs2000

name='DGS Stefan aka SNaKs2000' timestamp='1355601140' post='1549782']

Vreţi să vorbim despre note la Închisoare(lişeu) ? :)) Păi cum ma să nu'ţi dea media la Logică cu un 5 şi un 4 , face profu " Te voi asculta şi pe tine data viitoare dacă vrei sa îţi iasă 5 . " Asta'i hoţie mă :| . Şa'şa rămâne jumătate de clasă cu note sub 4 , mă mai pune şi pe mine să învăţ :)) .

Ce o adus Moş Niculai ? Păi l'am prins cu ghetele mele în mana , el nu ştie că am dat 2milioane pe ghete . O văzut cât de faine îs o vrut să le fure şi să le vândă că nu mai avea bani pentru cadouri , şi i'o pierdut la Păcănele.L'am bătut şi l'am scos afară , după o intrat înapoi şi o pus nişte bani în ghete , taxă ca anu viitor să nu'i mai fac nimic :)) .

[/b]

Nu neaparat sa vorbim despre scoala, putem vorbii si despre alte subiecte mai interesante.

Da, si la mine a venit mosul: Mi-a adus niste dulciuri, o pereche de blugi si niste hainute.

Am venit si eu de la patinuar, ne vedem in 10 minute in game. Salutare !

Neata tuturor! Am inteles fara randuri scurte nu am apucat sa citesc tot ca aseara eram nauc de cap. Inca o saptamana de scoala si s-a terminat :X

La mine Mosu' se lasa asteptat mi-a trimis 2 bluze in avans :))

Mai are el treaba pana sa ma multumeasca :D

Nu uitati la 14:00 sedinta !!!

Sapt care vine faceti scoala? Eu mai am putin si iara stau acasa :).

Neata taximetristilor !

In primul rand vreau sa va amintesc de sedinta de la ora 14:00 care este foarte importanta. Vom discuta multe lucruri importante si vreau sa fiti cat mai multi prezenti. Tot astazi la ora 20:30 vom avea o activitate la care nu avem ocazia sa participam de 2 ori, asa ca vreau sa fiti toti prezenti. Mai multe vom discuta la sedinta.

Deoarece incep sarbatorile, iar toti sunt plecati la bunici / vacante, toti se pregatesc, isi ajuta parintii prin casa, rapoartele vor fi anulate o perioada de timp, pana dupa sarbatori, dupa ce voi vorbii cu ALex sa vedem in ce interval o sa fiti scutiti de rapoarte, va vom comunica si voua. Dupa cum v-am promis, vor fi si prime si alte cadouri, toate la timpul lor.

Toate astea depind si de activitatea, comportamentul si respectul vostru. Azi avem cu totii o zi incarcata, materiale, pregatiri, sedinta, maine scoala si cred ca miercuri toti vom lua vacanta. Vom discuta mai multe in game, pana atunci, aveti grija :>

Eu stau la casa si am putina treaba pe afara, si am o lene... mai mare ca in imaginea de mai jos :))

RbD7M.jpg

PS: Asa face Zokee. mancare =)))

nBIx5.jpg

Edited by Adryan5200

Neata colegii.Mai este 1 saptama de scoala si vine vacanta asteptata de noi toti.

Sapt care vine faceti scoala? Eu mai am putin si iara stau acasa :).

Da se face numai ca vineri nu ma duc.

Nu uitati de activitatea de diseara.

Am plecat la meditati va salut!Bafta la comenzi.

Iara o explodat sv-ul.Devine enervant in timpu saptamani nu se strica nimic,iar in weekend se inchide.Cum sa nu faca lumea parodie cu "Fuego Style" :))))) (originalu ii groaznic,nu stiu ce o fost in capul lui sa scoata o asemenea melodie )

Care sunt cele mai bune locuri de facut sex? Cum poti convinge o fata timida sa faca asta?

Eu am facut sex in toata casa dar sincer sa fiu cel mai bine e tot la mine in pat...ma ajuta si salteaua ca am niste arcuri care fac jumate de treaba. Mai e frumos in cada..apa calda, sare de baie aromata,lumanari dar poate fi cam inghesuit.

Cat despre convins la mine mereu a mers ,,daca vrei sa faci sex pentru prima data fa cu cineva care are experienta. Asa sigur nu vei fi dezamagita''. De obicei prefer sa le iau mai tare, sa nu le dau sansa sa se razgandeasca cand aproape le-am convins. Cand incep sa se sperie si sa dea inapoi nu ma opresc si pana acum nu prea am avut probleme..dar mai sunt si exceptii, am avut una de s-a speriat si a inceput sa strige si sa planga de m-am c***t pe mine de frica...cu greu am calmat-o. De atunci nu ma mai bag la fete de 9-10...cel mai bine 11-12 si daca ai noroc una de facultate. Ce n-as da eu sa am un noroc dasta.

Ce vreti sa va aduca mosul in samp?

Sincer sa fiu mie imi lipseste un singur lucru dar stiu ca nu il voi avea niciodata...un tec9 infinit. De 3 ani de cand joc samp a fost primul lucru pentru care donam pe orice server. Dar na, acum mai usor cu dm. Sper sa imi mai treaca pofta de killuri la warul de diseara.