Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Prea enervant.Am ban si nu stiu de ce (nu apar pe banlist).Am dar rr la pc,am reconectat net-ul tot nu merge.Aveti vre-o idee ? (probabil ca am scris parola gresit).

Am rezolvat.

Edited by Sagbo

Primul meu post aici,salutare.Am reusit sa fac aproape 50 de comenzi de la 17:00 pana acum,daca o tin asa fac peste 300 pana sambata.

Daca facem din nou war-ul 4fun propun,sa vorbeasca Alex cu ceilalti lideri,sa se aleaga cate 5-10 din fiecare factiune pentru a putea desfasura war-ul,azi era un lag infernal si nu stiam in cine sa trag,este aiurea.

Bună dimineaţa colegi . A fost tare faza de aseară când am dat rob , am intrat în checkpoint cu masina în flăcări , cum a spus şi Adryan(a) " Nu se strica garduuu! " :)) . Bine că l'am dus , acuma trebuie să stau jail , e o plictiseală .

Ne auzim în game. Sper ca săptămana viitoare sa ne lase adminii să ne facem acel war 4fun până la capăt....

Salut băieţi , eu am avut ieri informatica şi nu am făcut şcoala , dar am scăpat de logică ieri :X (Sper că m'o trecut :)) ) .

Eu scriu oleacă la română că azi mă ascultă :| .

Ne auzim mai târziu în game.

Salut doar ce veni de la scoala.Imi puteti recomanda niste programe de facut ss pentru raport?

De preferinta unul care sa si numeroteze pozele.Am Gameboosteru e un program destul de bun.Dar el nu le numeroteaza si ma incurc in ele cand ma uit care ss-uri sunt reusite.

Ce fac baietii ? Am ajuns si eu acasa, vorbim in 10 minute in joc.

Salutare tuturor, nu uitati ca topicul "Discutii" a fost inchis din cauza ca nu va conformati cerintelor forumului si ale liderului, incercat sa scrieti o propozitie legata de game ( exclus "ne vedem in game" ) si una din real life sau alte domenii.

Ex: "Buna dimineata tuturor ( domeniu ce nu tine de joc ), ma bucur ca rapoartele din aceasta saptamana au fost facute corect ( domeniu ce tine de joc )".

Salut doar ce veni de la scoala.Imi puteti recomanda niste programe de facut ss pentru raport?

De preferinta unul care sa si numeroteze pozele.Am Gameboosteru e un program destul de bun.Dar el nu le numeroteaza si ma incurc in ele cand ma uit care ss-uri sunt reusite.

Un program foarte bun este Fraps.

Un program foarte bun este Fraps.

Sau poti pur si simplu sa pui aceleasi nume la toate si se numeroteaza singure(cu F8).

La mine se face scoala doar ca nu ma duc maine, voi avea mai mult timp sa stau in game si sa fac comenzi.

Noapte buna colegii. Ne vedem maine.

Salut!Pentru ca alesuuu numai e printre noi,i-am cerut sa ma invete cum actualizez scriptul cu BlackList si iata:

Pentru cei care nu au scriptul,luati-l de la pagina 1066,iar pentru cei care il au, luati fisierul si bagati-l in Gta San Andreas/text .

Scriptul il voi actualiza eu,cand e cazul.

EDIT!: Un mic update.Adryan a decis ca cei care nu au intrat de mult timp pe server sa fie scosi de pe blacklist.Luati iar fisierul!

Edited by ZGabi

Bună dimineaţa băieţi .

Mulţumim ZGabi , m'am chinuit şi eu să upgradez acest script dar nu prea le am :)) .

:O Ne'o trecut profu' de logică pe toţi :X . M'am scos :)) .

Ne auzim în game.