Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Fa acolo despre "o zi din viata unui taximetrist pe b-zone.". SI filmezi mai multe comenzi si le combini,faci unu frumos.

**Ce program folosesti la editat?

Buna idee, poate ma ajuti si tu cu cateva secvente filmate de tine, si editez eu.

Deocamdata doar cu movie maker, pentru ca e usor de folosit, dar vreau sa invat sony vegas.

Buna idee, poate ma ajuti si tu cu cateva secvente filmate de tine, si editez eu.

Deocamdata doar cu movie maker, pentru ca e usor de folosit, dar vreau sa invat sony vegas.

Buun,da foloseste bandicam la filmare.Se vede mai bine cu el.

Edited by rTs Johnny2010

Neatza all am ajuns si eu acasa. Ce mai faceti? Ce fel a fost la sedinta? Ne vedem in game succes la comenzi . ;)

Salariile și rank-up-urile se primesc azi, pentru că nu a apucat Freddy. să verifice totul, și la ședința de aseară s-a vorbit despre o activitate pe care o să o avem weekend-ul viitor, alături de TTC.

Sal'tare tuturor.

Mai am de stat în jail ceva timp, așa că merg să mănânc și apoi ne vedem în game.

Kiss.

Salutare !

Am revenit si eu, mi s-a fost ars Hardul cand am scos statia din priza ca am uitat sa o opresc :))

Si abea acum am cumparat altu.

Ne auzim cel tarziu maine dupa-amiaza in joc, acum plec la sala. Bafta !

Felicitari celor care au luat Rank-Up !

Salutare !

Am revenit si eu, mi s-a fost ars Hardul cand am scos statia din priza ca am uitat sa o opresc :))

Si abea acum am cumparat altu.

Ne auzim cel tarziu maine dupa-amiaza in joc, acum plec la sala. Bafta !

Felicitari celor care au luat Rank-Up !

Welcome back nicule!

Felicitari baieti pentru rank up :D.

Felicitari celor care au luat Rank-up.

Multumim! In curand si voi veti lua rank-up. Dupa parerea mea :) Doar sa fiti activi ;)

Nicu, tu poate iei rank3 :))

Edited by pH Porter

Noapte bună fetelor, ne auzim mâine.

Probabil că mâine o sa intru pe la 16:00, pentru că trebuie să merg să stau la spital cu bunicămea după ce vin de la școală.

Noapte bună !

Ciao.

Nopate buna va doresc, vorbim maine Bafta la scoala

Noapte buna Santiago muniez :))

Felicitari celor cu rank up :* :*

Am iesit si EU nb all succes la comenzi .:)

Noapte bună fetelor, ne auzim mâine.

Probabil că mâine o sa intru pe la 16:00, pentru că trebuie să merg să stau la spital cu bunicămea după ce vin de la școală.

Noapte bună !

Ciao.

nb si sa speram ca she face bine bunicata.

Felicitari celor care ati luat rank-up, o meritati din plin, datorita disciplinei si activitatii de care dati dovada.

Eu ma pun la tv, dimineata la 6 trezirea, a new day..

Sper sa putem desfasura activitatea in liniste. Va rog sa va uitati in topicul respectiv si sa retineti ceea ce scrie acolo, deoarece este foarte important.

Sper sa nu urmati modelul Gabone21 si sa iesiti din factiune din simplul fapt ca nu ati primit rank-up.

Noapte buna.