Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

-Nick:camufla1998

-Nick-uri anterioare:nu am mai avut

- Varsta reala:15

- Descrie-te in cateva cuvinte (minim 30 cuvinte):un baiat descurcaret care stie ce vrea de la viata , imi place foarte mult sa joc sa;mp am cam 1.57m inaltime am parul blond sunt in lcasa a 8a

- Level:6

- De cat timp joci pe server?:3 sapatamani

- Cat timp joci zilnic (fara /sleep):2-4 ore

- In ce interval orar joci? (aproximativ): 10-11 dimineata si 7-9 seara

- ScreenShot (/stats):

- Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: nu am mai avut

- De ce ai parasit factiunea anterioara?:

- De ce vrei sa intri in Taxi Cab Company?(minim 20 de cuvinte):pentru ca mi se pare o factiune foarte buna si imi place sa conduc , are si masini rapide si pentru a ajuta playerii care nu au posibilitatea de a cumpara o masina

- De ce crezi ca Taxi Cab Company este factiunea potrivita pentru tine?(minim 10 cuvinte):pt ca mie imi place foarte mult sa conduc si sa ajut alti playeri

- Cunosti locatiile importante de pe server?: da

- Stii regulile Taxi Cab Company?:da

- Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0

- Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:nu

- Esti pe Blacklist la o anumita Mafie sau Hitman?(daca da, specifica factiunea):nu

- Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Cab Company pentru minim 2 saptamani?:da

- Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Taxi Cab Company?:da

- De cate ori pe zi intri pe forum?:1-2 ori

- Alte precizari:voi respecta toti playerii de pe sv si ma voi comporta exemplar

-Nick:camufla1998

-Nick-uri anterioare:nu am mai avut

- Varsta reala:15

- Descrie-te in cateva cuvinte (minim 30 cuvinte):un baiat descurcaret care stie ce vrea de la viata , imi place foarte mult sa joc sa;mp am cam 1.57m inaltime am parul blond sunt in lcasa a 8a

- Level:6

- De cat timp joci pe server?:3 sapatamani

- Cat timp joci zilnic (fara /sleep):2-4 ore

- In ce interval orar joci? (aproximativ): 10-11 dimineata si 7-9 seara

- ScreenShot (/stats):

- Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: nu am mai avut

- De ce ai parasit factiunea anterioara?:

- De ce vrei sa intri in Taxi Cab Company?(minim 20 de cuvinte):pentru ca mi se pare o factiune foarte buna si imi place sa conduc , are si masini rapide si pentru a ajuta playerii care nu au posibilitatea de a cumpara o masina

- De ce crezi ca Taxi Cab Company este factiunea potrivita pentru tine?(minim 10 cuvinte):pt ca mie imi place foarte mult sa conduc si sa ajut alti playeri

- Cunosti locatiile importante de pe server?: da

- Stii regulile Taxi Cab Company?:da

- Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0

- Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:nu

- Esti pe Blacklist la o anumita Mafie sau Hitman?(daca da, specifica factiunea):nu

- Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Cab Company pentru minim 2 saptamani?:da

- Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Taxi Cab Company?:da

- De cate ori pe zi intri pe forum?:1-2 ori

- Alte precizari:voi respecta toti playerii de pe sv si ma voi comporta exemplar

:)) Amice, ai gresit topic-ul.

În caz că dă gol Steaua, facem spamm aici cu GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Ok?

Vizionare plăcută la meci!

Gata cu fotosinteza si la culcare! Am sa intru si eu maine mai fresh si dornic de munca :)

Cei mai fac cei 2 iubiti? Nu am putut prea intra azi pentru ca... am baut ca porcul.

Ne auzim maine!

y1cLEMX.png

Neața!

Eu acum am venit de la laborator, am fost să-mi fac niște analize.

Voi, ce faceți?

@Johnny, să înceapă spamm-ul

=))

Salut bolnaviorule:)) da noi nu facem spam,discutam si noi prin "statie" ca toti taximetristii :))

Salutare, am ajuns si eu acasa. Ce bine-mi pare ca a venit iar weekend-ul :X. Ce faceti?

Vremea vietii in Arad, a plouat ieri vreo 14 ore iar de la 23 a inceput sa ninga..va dati seama ce a iesit de acolo :)).

Edited by TOV FreddyxD

Salutare, am ajuns si eu acasa. Ce bine-mi pare ca a venit iar weekend-ul :X. Ce faceti?

Vremea vietii in Arad, a plouat ieri vreo 14 ore iar de la 23 a inceput sa ninga..va dati seama ce a iesit de acolo :)).

Salut si tie. Si la mine a nins azi dimineata cat nu a nins toata iarna :|

La fel și la mine,