Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

San Fierro - Las Venturas - Los Santos: General MAP:

http://forum.b-zone....os-general-map/

1oox2b.png

San Fierro - Las Venturas - Los Santos:

General MAP

Avand in vedere ca de curand, server-ul comunitatii noastre, RPG1 a lansat un nou update ce contine proiectarea si lansarea unui nou oras - SAN FIERRO - au aparut multe intrebari si incertitudini cu privire la gasirea zonelor, in principal a celor din SF.

Asadar, am reusit sa gasesc o harta generala ce contine absolut toate zonele fiecarui oras in parte.

15oggsp.png

35ixac2.pngepm52c.pngrtmasw.png

LINK:

http://oi45.tinypic.com/95zjp4.jpg

http://i47.tinypic.com/15oggsp.png

Eu zic ca asta este mai simpla de invatat si retinut . Nu mai tre sa stai sa te uiti la fiecare culoare etc... , le ai direct.

7mSpN1C.jpg

Felicitari pt munca depusa!

Edited by Sebi Jr

In primul rand, vreau sa imi cer scuze pentru activitatea mea extrem de redusa. In ultima perioada au aparut brusc mai multe evenimente, asadar am fost nevoit sa las SAMP-ul pe un loc inferior in lista mea de prioritati.

In al doilea rand, sper ca pe viitor, mai exact saptamana viitoare, sa ma pot ridica la noile standarde cerute. In caz contrar, o sa suport consecintele pentru a nu ocupa un loc degeaba in taxi.

Sper ca voi sunteti bine :).

Salutare baietii. Ce faceti ? Cum va merg comenzile ?

Scrieti si voi ip de la server va rog...

Address: 93.120.83.5:7777

Edited by Marcus

Salut , acum am ajuns si eu acasa. Intru in game imd.

Scrieti si voi ip de la server va rog...

Noul IP 93.120.83.5:7777

@Marcus: Eu zic ca viata are prioritate , acum dupa parerea mea esti un om de om , si nu cred ca s-ar fii suparat giuli pe tine daca te-ai lasa o perioada de timp si ca` sa iti rezolvi problemele. Sper ca nu te vei lasa sa mai facem o comanda doua sa mai radem ca de obicei. Succes sa-ti rezolvi problemele , Si daca ai nevoie de ceva in samp sau ai vre-o prob sa imi zici te rog.

Edited by TL Nutu

Buna seara dragi colegi si bine v-am gasit ! Sunt noul vostru coleg si sper sa ne intelegem bine fiecare cu fiecare.

Succes la comenzi in rest nu am ce sa zic si o seara cat mai bune.Ne revedem dimineata.

Noapte buna !

Buna seara dragi colegi si bine v-am gasit ! Sunt noul vostru coleg si sper sa ne intelegem bine fiecare cu fiecare.

Succes la comenzi in rest nu am ce sa zic si o seara cat mai bune.Ne revedem dimineata.

Noapte buna !

Bine ai venit printre noi! :) .

=))))))))))))))))) Prea belea episodul de azi

Edited by SyNceD

Salutare Taximetristi ! In sfarsit am ajuns acasa ! Am fost intr-o excursie belea ,n-am s-o uit niciodata!

Spor la comenzi ,intru si eu imediat in joc !

Baieti, eu trag pe dreapta. La propriu.

Am avut o zi lunga, si ma bag la somn. :D Ne auzim maine dupa-amiaza. Spor la comenzi, si cei ce aveti probleme cu raportul, incercati sa-l terminati, maine e ultima zi. :P