Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Wlecome Vlad! Sper sa te imprietenesti cu toti rapid si sa faci treaba buna!

Chevy imi pare rau pentru tine, dar astazi la sedinta Giuliano a spus ca o sa te demita :(

Chevy imi pare rau pentru tine, dar astazi la sedinta Giuliano a spus ca o sa te demita :(

Stiu stai chill, asta este din cauza banului nu cred ca am gresit eu cu ceva in fata lui Giuliano sau a lui Machiavelli si nici in fata voastra, pentru ca m-am inteles bine cu toti si cu uni vorbeam zi de zi pentru ca aveam conferite pe skype.

Imi pare enorm de rau ca plec dar tot timpul exista ceva care sa strice ceva cand este perfect, ori ca este virtual ori ca este in viata de zi cu zi.

Dupa ce imi iese ban'ul si scot FP'urile, o sa imi incerc iar sansa in aceasta factiune pentru ca este foarte placut aici si totodata distractiv.

Pentru ca bag de seama ca este ultimul meu mesaj in acest topic, vreau sa va urez succes tuturor in viata de zi cu zi in principal iar apoi in ceea ce faceti virtual si aveti grija sa nu faceti ce am facut eu.

O nopate buna va doresc si tin sa il salut special pe Giuliano si sa ii spun ca tot ce a modernizat la aceasta factiune se vede cu ochiul liber si se vede ca suntem cu mult peste celelalte factiuni de Taxi.

Succes la comenzi si Giuliano si Machiavelli, continuati sa faceti ceea ce faceti pentru ca e perfect!

Noapte bună băieţi. Ne auzim maine dimineaţă.

Chevy, te aşteptăm cu mare drag inapoi.

Incă odată, welcome celor noi, sper să vă integraţi si să faceţi o treabă cât mai bună.

Salutare colegi ,am venit si eu de la scoala ca au fost simulari si ne-au dat drumul la 12 ,asa va fi si miercuri si vineri..

Ce faceti? Eu ma bag sa fac o ora niste comenzi ca apoi trebuie sa ma duc la dentist...Imi va fi greu cu comenzile din cauza scolii ...Normal vin la 4 acasa...si trebuie sa si invat sa fac si altele si trebuie sa fac si comenzi ...Dar sper sa trec si peste asta si sa fiu inteles ...Sunt sigur ca nu sunt singurul cu aceasta problema...Dar vom trece si peste asta impreuna..

Va pup :* ne auzim in joc ,Bafta !

P.S. Aaa si incercati sa nu mai faceti posturi doar cu ,,ce faceti? ne auzim in joc",incercati sa scrieti si voi mai multe randuri acolo,roamne nuvele ,schite,comedii deastea :))...Bft

Edited by Gonzo

Salutare, colegi. Am venit si eu de la scoala. Ce norocos esti Gonzo...eu numai la 14 scap de la scoala :((. Ne auzim in game cam pe la 17. ;)

Da am noroc acum ca sunt cu simularile ,dar in rest vin la ora 4 acasa ..de la 8 dimineata...De 2 ani asa e mereu :|...

Buna seara colegi. Ce faceti?

Eu astazi am avut o zi lunga azi...ore...antrenament..sunt cam obosit.

Saptamana viitoare am miercuri simulare la romana si vineri la mate :-S

Felicitari celor care au luat RANK UP!!