Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna all!

Ne mai auzim maine putin... si dupa... duminica seara sau luni daca nu mai sunt in stare duminica sa intru in samp :))

Bafta la comenzi si sper sa se rezolve bugul la taxi!

Salut baieti.Am si eu o rugaminte la voi.Pentru inceput vreau sa va arat despre ce e vorba. Este organizat un event de catre Psihidelick din PD, http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=28015 (copy+paste) ....Acesta a luat legatura cu mine si m-a intrebat daca pot sa ii pun la dispozitie 2 sau 3 masini de taxi (depinde cati participanti vor fi la event) pentru a ii duce la locul unde se desfasoara eventul.Toate informatiile despre locul unde se desfasoara eventul sunt in acel link pus de mine. Intrebarea mea este cati dintre voi puteti fi online pe 1 iunie, incepand cu ora 19:30 pentru ca la ora 20:00 va avea loc eventul, cativa dintre voi sa ii putem duce pe participanti in lv,la locul desfasurarii. Mentionez ca membrii care vor si pot acest lucru,vor avea parte de o prima frumusica:)))....Cine este interesat puteti sa ma contactati in joc pt. mai multe detalii...

Edited by Panzer

Neatza Taxi !

Sa incepem cu inceputul :

@Xenon : Tu nici macar nu ai fost la asa zisul "conflict" de ce dai cu ciocu mai newbie ?

-0merta striga "nu DM la gara" cand venea sa-si ia heal, dar statea cu sniper in strada si ma omora cand eram la gara.

-NU toha mi-a dat /tie ci 0merta, si eu am acceptat sa ma urc in masina lui deoarece ne bubuise masina noastra si credeam ca vrea sa se revanseze, dar de, unii oameni, sunt atat de obsedati incat foamea ii joaca in picioare.

-cand 0merta, toha, EDIT si ceilalti, ne-au atacat taxiu de au murit vreo 5-7 Cuneo, si doar 1 singur taximetrist din 5 ??

-Cand i-am chemat eu pe [biS]Five & body cum de veneati din 5 in 5 minute la HQ SI acolo ? Fiindca cum veneati mureati, si nu gaseati masini sa ajungeti repede ca de organizarea va bate rau de tot iar toata masinile de la hq vostru erau in strada.

-Ultima faza cand au venit si mada_linux + ceilalti Paterno de ati venit voi la gara "hai trageti, trageti", semn de slabiciune ca va era frica fiindca noi deja eram vreo 10 si incepuse si Corleone sa se stranga.

P.S.Daca mai postezi un singur mesaj cer warn+.

@Fane : Ma bag eu.

Re! Ma duc si yo la scl. Mariuse nu mai pot fi activ pe samp asa des.. daca ies imi dai fp? Sa stiu dak depun cerere.

Cei ce nu au 2 sapt fp 60/60 la 3 zile inactive deloc deloc va dau obligat afara fara FP

@Fane : Ma bag si eu :)

Salut baieti.Am si eu o rugaminte la voi.Pentru inceput vreau sa va arat despre ce e vorba. Este organizat un event de catre Psihidelick din PD, http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=28015 (copy+paste) ....Acesta a luat legatura cu mine si m-a intrebat daca pot sa ii pun la dispozitie 2 sau 3 masini de taxi (depinde cati participanti vor fi la event) pentru a ii duce la locul unde se desfasoara eventul.Toate informatiile despre locul unde se desfasoara eventul sunt in acel link pus de mine. Intrebarea mea este cati dintre voi puteti fi online pe 1 iunie, incepand cu ora 19:30 pentru ca la ora 20:00 va avea loc eventul, cativa dintre voi sa ii putem duce pe participanti in lv,la locul desfasurarii. Mentionez ca membrii care vor si pot acest lucru,vor avea parte de o prima frumusica:)))....Cine este interesat puteti sa ma contactati in joc pt. mai multe detalii...

ii duc eu cu taxi pe cei ce vor, timp de 20 min ii duc ca cu 10 minute inainte de incepere doresc sa fiu acolo ca particip si eu :P

Salut,pai dupa cum a spus si Panzer, marti 01.06.2010 am organizat un event, si am nevoie de cateva taxiuri pentru transport. Platesc tot, curse dus-intors/benzina/spaga si tot ce tine de asta. Marius,te rog sa ma scuzi ca am postat aici, dar nu stiam unde sa postez. Bun, deci.. daca se poate, te rog sa ma suni in joc Marius,sa-mi spui.. daca rezolvam treaba sau nu, eventual poti sa alegi un membru din Taxi sa fie Bus Driver si la fel, ii platesc toate costurile + o suma frumusica pentru el. Astept sa ma contactezi in joc, multumesc. O zi buna Taxi Cab Company

Hint: Events - Stand up comedy

Aplic eu pt acest post. Desi doresc ca, cu 5-10 minute inainte de incepere doresc sa fiu acolo deoarece particip. Deci, sefu, daca doresti ma poti pune si pe mine sa conduc...

ps: imi cer scuze pt inactivitatea de astazi, dar era lag mare si tot cadea serverul :(