Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu..am emotii pentru ca azi apar rezultatele la simulari...la ce ai teza?

Engleza.

Te asteptam !

Baa sa iei nota mare ba ca te sparg :X:****

Mersi bro :*

Oricand.

Ps: Eu maine am teza la matematica :@ Clara treaba . Tre sa iau macar un 7-8 .

Azi nu am fost la scoala :( a fost consiliu .

Las' c-o sa iei 9. :*

Salut ce faceti ?

Eu am venit de la scoala am fost sa ma tunda un preten si acum am ajuns acasa.

Astazi am dat teza la mate si iau 8-9 intre astea doua ...Deci am scapat de una dintre tezele mai grele.Mai am la info si gata ,dar am sapt viitoare.

In rest nu ma intereseaza,la bio am luat 9 mai dau la rom iau 7-8-9 ceva de genu'.Deci acum trb sa mai invat pt info..Joi am la fizica..nu prea ma intereseaza.:D

Bafta la comenzi ne auzim in game .

Vai, e plictiseala mare in topicul asta de discutii. Toata lumea doar saluta si spune despre teze, ar trebui sa incercam sa dezbatem niste subiecte, mai spargem si noi monotonia, zic..

Vai, e plictiseala mare in topicul asta de discutii. Toata lumea doar saluta si spune despre teze, ar trebui sa incercam sa dezbatem niste subiecte, mai spargem si noi monotonia, zic..

Salut ,din pacate acest topic nu este pentru chat ca sa vorbesti asa subiecte diferite.Aici se vorbeste despre factiune si game.Si se saluta colegii .De ce nu intelegeti asta ?Ia uitativa la topicul de dicutii de la F/M departament si vedeti acolo care sunt regulile :

Regulament "Discuţii libere"

Pe zi ce trece observ ca va faceti de cap in acest topic, de discutii.

Mereu vad ca postati porcarii doar pentru +1, astfel m-am gandit sa introduc un regulament pentru ca sa evitam spamul.

- Diferenta de timp intre posturile pe care le faceti trebuie sa fie de minim 15 minute.

- Pentru a posta aici trebuie sa folosesti minim 2 propozitii, nu ai voie doar sa saluti sau sa pui intrebari de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc.

- In cazul in care ai postat ceva in acest topic trebuie sa astepti sa posteze 2 persoane pentru ca sa postezi din nou. (evident, doar dupa 15 minute)

• In caz ca nu o sa respectati acest regulament, o sa fiti sanctionati in game cu avertisment / factionwarn pana la demitere.

Cred ca ar fi bine sa le foloseasca si Giuliano deoarece e pre mult spam pe aici.Niciodata nu am fost deacord cu asa ceva.Se fac posturi pentru +1 aiurea,fara niciun folos..."salut ma duc la scoala" "salut am venit de la scoala ne auzim in game"...Macar daca ati rezuma cum a fost la scoala ce ati facut etc..Asa faceti posturi aiurea.

Daca jignesc pe cineva imi cer scuze ,dar eu imi spun punctul de vedere.

Aici nu e F/M, uitati-va la Tsar Bratva.. Nu degeaba topicul se numeste "discutii"

Cam ai dreptate, asa a zis si Giuliano, ar trebuie sa mai discutam si despre altceva..., SPAM SPAM SPAM

Cam ai dreptate, asa a zis si Giuliano, ar trebuie sa mai discutam si despre altceva..., SPAM SPAM SPAM

Fratilor aia e mafia/gang .Nu se compara o factiune pasnica cu o mafie .Fiti si voi putin seriosi.O mai spun inca odata ,este doar parerea mea.

Nu conteaza ca suntem factiune pasnica, asta nu inseamna ca nu putem dezbate anumite subiecte pe forum. Nu spune nimeni ca nu avem voie sa facem asta, din contra, e mai indicat decat sa postam numai saluturi..

Nu conteaza ca suntem factiune pasnica, asta nu inseamna ca nu putem dezbate anumite subiecte pe forum. Nu spune nimeni ca nu avem voie sa facem asta, din contra, e mai indicat decat sa postam numai saluturi..

Ion Creanga

Fratilor aia e mafia/gang .Nu se compara o factiune pasnica cu o mafie .Fiti si voi putin seriosi.O mai spun inca odata ,este doar parerea mea.

Eminescu

Anton Pann

Welcome celor noi si sper sa facem o treaba buna .

Aici, in acest topic putem vorbi despre ORICE. Doar nu va injurati sau certati. Atât am avut de spus despre asta.

Noapte buna tuturor! Succes mâine la scoala/liceu/facultate.

Welcome aLLx!

Multumesc frumos pentru primire baieti. Am gasit aici un grup vesel si plin de haz, sper sa ne distram impreuna.

Noapte buna Taxi LV, incepe o zi grea cu teza la romana, vorbim maine, va pup !

Multumesc frumos pentru primire baieti. Am gasit aici un grup vesel si plin de haz, sper sa ne distram impreuna.

Noapte buna Taxi LV, incepe o zi grea cu teza la romana, vorbim maine, va pup !