Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mersi fratelo`

# Am plecat la liceu, ne auzim diseara.

Bafta.

@, do something. Se pare ca postarile primitive au aparut din nou..

Ma tu ai ceva? Ce nu iti convine dupa ce ca faci posturi moca mai si ai ceva de comentat ? Ce vrei sa fac a pus subiectul .. dar vrei sa stea toata ziua pe forum . Take a life .

Problema mea este ca sunteti niste post hunters, asta e problema mea. Dar ce ma deranjeaza si mai tare este ca sunteti incapabili sa dezvoltati un subiect daca acesta nu va este impus. Se pare ca nivelul de inteligenta pe aceasta comunitate, de fapt, din aceasta tara este intr-o continua scadere. Crede-ma, m-am saturat sa vad doar cum va salutati si cum va urati bafta. Sincer, voi nu v-ati plictisit de monotonia asta?!.. ca mie mi-a ajuns pana peste cap. Imi provocati mila.

Edited by Johnny

Salut lume. Am venit si eu de la școala. Ne auzim in game.

Problema mea este ca sunteti niste post hunters, asta e problema mea. Dar ce ma deranjeaza si mai tare este ca sunteti incapabili sa dezvoltati un subiect daca acesta nu va este impus. Se pare ca nivelul de inteligenta pe aceasta comunitate, de fapt, din aceasta tara este intr-o continua scadere. Crede-ma, m-am saturat sa vad doar cum va salutati si cum va urati bafta. Sincer, voi nu v-ati plictisit de monotonia asta?!.. ca mie mi-a ajuns pana peste cap. Imi provocati mila.

Asta este societatea in care trăim la momentul actual. Unii s-au obișnuit deja, dar alții nu pot sa înțeleagă ca momentan tara asta e jos si ne-ar lua ceva timp ca sa o readucem cat de cât pe picioarele ei. Poate in viitor va fi mai bine, dar acum nu avem ce face.

Da, dar daca noi, tinerii, nu facem ceva, atunci cine mama dracu o sa faca? O sa ajungem o tara de inculti, mai inculti decat suntem acum.. Trist..

Degeaba incerci sa ii convingi ca nu poti face nimic...Si eu urasc posturile astea aiurea si am spus-o de mai multe ori ..Asta e daca nu vor sa inteleaga nu avem ce face.Eu pur si simplu nu mai intru la discutii...Bafta si spor la posturi aiurea..

Fiecare cu parerea lui insa tine de bun simt sa iti salutii colegii pe forum si in game .......daca nu iti comvine nu te uita. At fii mai bine sa ne injuram ca la usa cortului sau?? un salut scurt si atata....pe unii nu va inteleg

Da, dar daca noi, tinerii, nu facem ceva, atunci cine mama dracu o sa faca? O sa ajungem o tara de inculti, mai inculti decat suntem acum.. Trist..

Nu imi vine sa cred ca iti dai demisia pentru ceea ce scriem noi pe la discutii ... nu are treaba ce faci tu pe samp cu forumul.

Te dai foarte deştept, dar nu prea dai dovadă. Se pare că nu prea ai habar ce înseamnă post-hunter, mai documentează-te.

Nu se numeşte post-hunter unu' care face un post, chiar două / zi. Un post hunter înseamnă că postează în mai multe secţiuni şi spamează. Eu nu văd pe cineva să spameze aici, nici măcar un dublu post nu este. Oricum motivul pentru care ieşi din facţiune este unul ridicol. Îi zici lu' Giuliano pe skype că nu poţi face raportul? Eşti mai avantajat cu ceva? Ai un topic special făcut pentru inactivitate, oricum esti un gen de om care am mai văzut, cel care stă intr-o facţiune doar pentru rank. Multă baftă oriunde te-ai duce!

Te dai foarte deştept, dar nu prea dai dovadă. Se pare că nu prea ai habar ce înseamnă post-hunter, mai documentează-te.

Nu se numeşte post-hunter unu' care face un post, chiar două / zi. Un post hunter înseamnă că postează în mai multe secţiuni şi spamează. Eu nu văd pe cineva să spameze aici, nici măcar un dublu post nu este. Oricum motivul pentru care ieşi din facţiune este unul ridicol. Îi zici lu' Giuliano pe skype că nu poţi face raportul? Eşti mai avantajat cu ceva? Ai un topic special făcut pentru inactivitate, oricum esti un gen de om care am mai văzut, cel care stă intr-o facţiune doar pentru rank. Multă baftă oriunde te-ai duce!

Idem:)), ai scris cu caciulita ca sa vada ca esti destept:*?:)))

VIP-ule, n-am nevoie de rank.. Am 4 ani pe comunitatea asta, nu-mi trebuie nimic, doar o factiune in care sa ma simt bine. Pur si simplu Taxi nu e de mine, mafiile sunt de mine, nu poti intelege asta, nu ai fost in perioada in care se faceau war-uri ca la carte. Bine, poate m-am exprimat gresit cu post huntingul, dar oricum, sunteti limitati. Am nevoie de oameni cu care pot discuta despre orice pe forumul asta, nu de oameni care vorbesc strict despre SA:MP si care-si ureaza bafta la comenzi. Nu ma astept ca tu sa ma intelegi, nu ai cum sa ma intelegi. Anyway, ramaneti cu bine.. poate pe viitor veti invata sa fiti mai deschisi unul cu celalalt.

Btw, nu trebuie sa iti dovedesc nimic tie.. dovedesc asta oamenilor care cu adevarat merita. Prefer sa-mi pastrez scutul de mediocru si ingamfat fata de ceilalti, cei mediocrii.

Edited by Johnny

.

Dacă voiai acţiune, du-te în clanuri, dacă nu simţi că locul tău e aici. Nu te-a obligat nimeni să te alături taximetriştilor. Aici sunt oameni care le place să muncească şi să facă comenzi. Să ştii că nu-mi plac oamenii ca tine, oricum mult mai bine sunt văzuţi oamenii care stau intr-o facţiune paşnică, decât cei care sunt în mafii, deoarece acolo sunt tot felul de AIM-eri, Joypadari, etc. Oricum, dacă erai aşa vechi, nu te dădeai mare, cu ce mă ajută pe mine că esti tu de 5 ani pe comunitatea asta...

Să ştii că am prins şi eu când dădeam war la burger shot, oricum.. eu nu mă dau mare că-s cine stie ce "VECHI", hai că deja fac SPAM aici şi nu-mi place. Rămâi cu gusturile tale şi succes în mafii. N-o lua in nume de rău.

Acum incerci sa te scoti, dupa ce m-ai condamnat ca stau in Taxi pentru rank, cam urat.. Nu e vorba de war-urile la Burger Shot, e vorba de war-urile prin oras, cand era LCN, Rroms, Corleone, Yakuza. Cei ce ii acuza pe ceilalti de AIM sunt cei carora in general le tremura mana pe mouse cand trag cu deagle, cei care sunt facuti sa conduca o masina sau sa vanda licente. De exemplu Collonelu, toata lumea il acuza de AIM, insa nu exista nici macar un clip care sa il incrimineze, oare de ce?

Acum incerci sa te scoti, dupa ce m-ai condamnat ca stau in Taxi pentru rank, cam urat.. Nu e vorba de war-urile la Burger Shot, e vorba de war-urile prin oras, cand era LCN, Rroms, Corleone, Yakuza. Cei ce ii acuza pe ceilalti de AIM sunt cei carora in general le tremura mana pe mouse cand trag cu deagle, cei care sunt facuti sa conduca o masina sau sa vanda licente. De exemplu Collonelu, toata lumea il acuza de AIM, insa nu exista nici macar un clip care sa il incrimineze, oare de ce?

Nu dau exemple. Salut.

Ti-ai depus demisia, pa.

Johnny mai taci o data devi deja enervant, ai facut deja vreo 6 posturi in cateva ore si apoi tot noi suntem post-hunteri?

Edited by Cabal

Se pare ca s-a ajuns tot unde a dorit vip3r la ceva diferit la discutii .....totusi motivul plecarii este unu puieril mai bine ziceai ca vrei sa te duci intr-o mafie direct si te credea nu ceea ce ai scris tu acolo.

Faza cu skype.....as pute si eu sa iau id lu Giuliano si sa-i zic ca nu fac comenzi cas plecat... cu ce m-ar ajuta???ai topic pe forum cu asta era greu sa-l faci?

Daca vrem sa ne cunoastem intram toti seara pe skype si vb de ni se i-a si cred ca o sa ii si propun asta lu @OC Giuliano

Johnny mai taci o data devi deja enervant, ai facut deja vreo 6 posturi in cateva ore si apoi tot noi suntem post-hunteri?

Devii*

Inainte sa-mi dai ordine mai bine te-ai asigura ca stii sa scrii corect gramatical. Ti se pare ca posturile alea ar fi mediocre?.. au peste 3 randuri majoritatea. :)

Se pare ca s-a ajuns tot unde a dorit vip3r la ceva diferit la discutii .....totusi motivul plecarii este unu puieril mai bine ziceai ca vrei sa te duci intr-o mafie direct si te credea nu ceea ce ai scris tu acolo.

Faza cu skype.....as pute si eu sa iau id lu Giuliano si sa-i zic ca nu fac comenzi cas plecat... cu ce m-ar ajuta???ai topic pe forum cu asta era greu sa-l faci?

Daca vrem sa ne cunoastem intram toti seara pe skype si vb de ni se i-a si cred ca o sa ii si propun asta lu @OC Giuliano

Idem, pune mana pe DEX.

Johnny, multa bafta in continuare si exact cum au spus cei de mai sus, daca iti place sa fii intr-o mafie, de ce nu te-ai dus acolo ? Ai crezut ca daca ai level mare te accepta in taxi. Posibil sa fi fost un motiv si acesta dar daca te-a acceptat pe tine de level mare si a mai acceptat pe inca cativa de level mai mic asta inseamna ca tu trebuie sa dai dovada ca esti mai cu cap si mai dezghetat decat ceilalti sa ii inveti cum stau lucrurile, dar ce sa invete de la tine ? Sa se lase pagubasi si sa nu munceasca ? Eu unul nu as vrea sa invat asa ceva de la tine, posibil sa fi avut si tu parti bune si parti rele dar cele rele lasale acasa invatane ce e bine ce ne e de ajutor.

Si te as sfatui sa numai dai lectii de gramatica, deoarece toti gresim nimeni nu-i perfect in + daca tu crezi ca daca ti-ai depus demisia poti face haz de necaz si badjocora nu cred ca faci a bine.

Edited by HC Rusnac bZ

Nu batjocoresc pe nimeni. Va fac un bine corectandu-va.. poate asa mai invatati cate ceva.

Cabal, daca tu nu ma intelegi asta nu inseamna ca nu sunt alfel de om. Ma rog, fiecare cu parerea lui.