Jump to content

I want you in "Army"!

MrKira
 Share

Recommended Posts

Salut B-Zoneri, astazi doresc sa fac niste preselectii pentru cateva posturi de actori care ma vor ajuta sa fac urmatoarele episoade din B-Zone TV - Criminal Life Of Los Santos. Va voi pune putin la treaba, insa inainte de a incepe "joaca" va trebui sa imi dati cateva INFO despre voi.

• Nick RPG:

• Nume/Prenume:

• Varsta:

• Level RPG:

• O descriere a ta (Minim 30 de cuvinte):

• De ce crezi ca te-as alege pe tine si de ce?:

• Vei respecta ceilalti protagonisti care vor participa? DA/NU:

Dupa ce ati completat acest formular, sunteti rugati sa imi trimiteti un PM cu Nick RPG si ID-ul vostru de Skype/Yahoo/HotMail.

Succes!

Locuri disponibile: 5

Protagonisti: Night.MiK, Cosm1n, CipiGroza

Edited by SkillZ Max

• Nick RPG: NighT.MiK

• Nume/Prenume: Serbanoiu Sorin

• Varsta: 16 ani

• Level RPG: 11

• O descriere a ta (Minim 30 de cuvinte): Salut , numele meu este sorin , locuiesc in RM.Valcea si am 16 ani Ocupatia mea este scoala , hobyuri-le mele sunt : fotbalul mechanica si pescuitul.

• De ce crezi ca te-as alege pe tine si de ce?: Fiinda suntem prieteni + ca am si putin de talent...

• Vei respecta ceilalti protagonisti care vor participa? DA/NU: Da

• Nick RPG: Cosm1n

» Nume/Prenume: Cosmin

» Varsta: 15 ani

» Level RPG: 32 (RP de 34)

» O descriere a ta (Minim 30 de cuvinte): Salut, ma numesc Cosmin si locuiesc in Tg-Mures. Sunt un baiat prietenos si foarte ambitios. Imi place sa ma dedic activitatilor atragatoare, de aceea vreau sa fac parte din acest film.

» De ce crezi ca te-as alege pe tine si de ce?: Pentru ca imi voi lua treaba in serios.

» Vei respecta ceilalti protagonisti care vor participa? DA/NU: DA

Edited by C o s m 1 n

• Nick RPG: Cosm1n

» Nume/Prenume: Cosmin

» Varsta: 15 ani

» Level RPG: 32 (RP de 34)

» O descriere a ta (Minim 3 de cuvinte): Sunt un player frumos.

» De ce crezi ca te-as alege pe tine si de ce?: Pentru ca imi voi lua treaba in serios.

» Vei respecta ceilalti protagonisti care vor participa? DA/NU: DA

Am spus o descriere de 30 de cuvinte. Revino cu un edit

Night - Acceptat

• Nick RPG: CipiGroza

• Nume/Prenume: Groza Ciprian-Silviu ( check facebook :)) )

• Varsta: 20 :X astazi facutzi :X

• Level RPG: 22

• O descriere a ta (Minim 30 de cuvinte): am jucat in multe scenete si piese de teatru in gimnaziu si in liceu,si pentru mine nu ar fi o problema un film.sunt creator de aforisme,poezii,proze si ma pot descurca mult la replici,avand in vedere ca am si luat 9 la romana la BAC ( :"> nu prea modest :)) ) avand in vedere faptul ca am mai vrut sa particip la unele scenarii de genul pe GTA samp , dar nu mi`a placut de cel care a organizat asta , as dori ca , daca voi fi acceptat , sa fie ceva serios ca sa ma pot implica cu adevarat si sa ma atraga acest lucru .

• De ce crezi ca te-as alege pe tine si de ce?: lasand la o parte specificatiile de mai sus , eu zic ca ma pot descurca cu scenariile si bineinteles , pot contribui cu idei / bunuri personale . multumesc pt listarea acestei cereri !

• Vei respecta ceilalti protagonisti care vor participa? DA/NU: bineinteles.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.