MrKira Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 (edited) Salut B-Zoneri, astazi doresc sa fac niste preselectii pentru cateva posturi de actori care ma vor ajuta sa fac urmatoarele episoade din B-Zone TV - Criminal Life Of Los Santos. Va voi pune putin la treaba, insa inainte de a incepe "joaca" va trebui sa imi dati cateva INFO despre voi. • Nick RPG: • Nume/Prenume: • Varsta: • Level RPG: • O descriere a ta (Minim 30 de cuvinte): • De ce crezi ca te-as alege pe tine si de ce?: • Vei respecta ceilalti protagonisti care vor participa? DA/NU: Dupa ce ati completat acest formular, sunteti rugati sa imi trimiteti un PM cu Nick RPG si ID-ul vostru de Skype/Yahoo/HotMail. Succes! Locuri disponibile: 5 Protagonisti: Night.MiK, Cosm1n, CipiGroza Edited November 12, 2011 by SkillZ Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
NB2 NighTuleTz Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 • Nick RPG: NighT.MiK • Nume/Prenume: Serbanoiu Sorin • Varsta: 16 ani • Level RPG: 11 • O descriere a ta (Minim 30 de cuvinte): Salut , numele meu este sorin , locuiesc in RM.Valcea si am 16 ani Ocupatia mea este scoala , hobyuri-le mele sunt : fotbalul mechanica si pescuitul. • De ce crezi ca te-as alege pe tine si de ce?: Fiinda suntem prieteni + ca am si putin de talent... • Vei respecta ceilalti protagonisti care vor participa? DA/NU: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziNyX Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 (edited) • Nick RPG: Cosm1n » Nume/Prenume: Cosmin » Varsta: 15 ani » Level RPG: 32 (RP de 34) » O descriere a ta (Minim 30 de cuvinte): Salut, ma numesc Cosmin si locuiesc in Tg-Mures. Sunt un baiat prietenos si foarte ambitios. Imi place sa ma dedic activitatilor atragatoare, de aceea vreau sa fac parte din acest film. » De ce crezi ca te-as alege pe tine si de ce?: Pentru ca imi voi lua treaba in serios. » Vei respecta ceilalti protagonisti care vor participa? DA/NU: DA Edited November 12, 2011 by C o s m 1 n Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 • Nick RPG: Cosm1n » Nume/Prenume: Cosmin » Varsta: 15 ani » Level RPG: 32 (RP de 34) » O descriere a ta (Minim 3 de cuvinte): Sunt un player frumos. » De ce crezi ca te-as alege pe tine si de ce?: Pentru ca imi voi lua treaba in serios. » Vei respecta ceilalti protagonisti care vor participa? DA/NU: DA Am spus o descriere de 30 de cuvinte. Revino cu un edit Night - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 • Nick RPG: CipiGroza • Nume/Prenume: Groza Ciprian-Silviu ( check facebook ) • Varsta: 20 astazi facutzi • Level RPG: 22 • O descriere a ta (Minim 30 de cuvinte): am jucat in multe scenete si piese de teatru in gimnaziu si in liceu,si pentru mine nu ar fi o problema un film.sunt creator de aforisme,poezii,proze si ma pot descurca mult la replici,avand in vedere ca am si luat 9 la romana la BAC ( :"> nu prea modest ) avand in vedere faptul ca am mai vrut sa particip la unele scenarii de genul pe GTA samp , dar nu mi`a placut de cel care a organizat asta , as dori ca , daca voi fi acceptat , sa fie ceva serios ca sa ma pot implica cu adevarat si sa ma atraga acest lucru . • De ce crezi ca te-as alege pe tine si de ce?: lasand la o parte specificatiile de mai sus , eu zic ca ma pot descurca cu scenariile si bineinteles , pot contribui cu idei / bunuri personale . multumesc pt listarea acestei cereri ! • Vei respecta ceilalti protagonisti care vor participa? DA/NU: bineinteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 Cosm1n - Acceptat CipiGroza - Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts