Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CipiGroza

Member
  • Posts

    491
  • Joined

  • Last visited

About CipiGroza

  • Birthday 11/12/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galati / Tecuci / "Catanga" aka Crivitzeni :))
  • Hobbies
    proza,poezia si aforismele :

    http://ciprian-groza.blogspot.com
    ____________________

    Groza Ciprian Silviu on facebook :

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001315894981
    ____________________

Previous Fields

  • Real name
    Groza Ciprian-Silviu

Recent Profile Visitors

2685 profile views

CipiGroza's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

32

Reputation

  1. Asa. S`o luam cu incetisorul. Se pare ca acesta va fi ultimul meu post la sectiunea News Reporter si am onoarea de a mentiona ca va fi si ultimul pe samp, pe acest server. Am ajuns la concluzia (oricum se vad mai multe idei compacte la demisie - inutila), ca decat sa ma joc printre toti pupincuristii, mai bine ma f*t in el de samp, si`mi vad de ocupatiile mele, tovarasii mei, si tot asa. In seara asta dupa ce`am dat rob si am intrat la jail, am facut o gluma cu cosmin_dinamo ca doar ne permitem, si cum nu se putea sa nu se bage unu, s`a gasit si zmeul de lollipop, ca doar suntem smekeri pe un rahat de server de samp. Ei bine uite asta ma enerveaza : bagarea`n seama total aiurea. Nu mai zic, injurii si el, limbaj si el, amenintari. Bun, eu + 1 warn, +1 zi de ban. Pai cum vine asta ? Eu da, si el nu ? Uite aici pupincurism, si cum a zis cineva la posturi despre server : "daca nu ar fi atatea pile, ar fi cel mai tare server de samp". Mai bine pun punct misto, si cius la revedere. Credeti`ma fratilor, nu se mai merita. Nu mai e serveru ce era o data. Prea multi analfabeti, prea multi figuranti si suferinzi, prea multi inculti, prea multe pile gen born to loose si multi altii. Deci, ca sa aduc un ultim adaos, multi dintre voi imi aveti id`ul, dar pentru cine mai vrea sa tinem legatura : cypy_groza Va astept cu drag sa mai schimbam 1-2 idei, sa va mai dau un sfat etc. Oricum, Tedy stie mai multe, ca el stie mai bine ce si cum. Ne intalnim alta data, sau in alta viata. Si apropo, cand imi lansez cartea, sa nu ezitati sa mi`o cumparati, ca sa va dau un autograf ! As avea mult mai multe de scris, dar mi s`a facut scarba/lehamite de acest server si de acesti oameni care sunt in fiecare zi pe el. In fine, deja e tarziu si am chef sa ma intorc la scris cateva versuri, si multe alte ocupati, de 1000 de ori mai placute, decat sa joc samp pe un server plin de cocalari, agramati, inutili si ratati. Daca v`a deranjat limbajul ?! Ce`mi pasa, macar am zis adevarul. Cius.
  2. bafta pt ce ? a da o sa primesti stirile in curand. iar pica serveruu !! iar pierdem sedinta iar muriiiiiim !!
  3. *poti sa mai zici o data ! mai am 5 anunturi de dat ca sa termin raportu *poate nu mai pica serveru` sa tinem si noi sedinta...deja e ofticant sa ratam atatea si atatea intr`o singura saptamana *welcome in the club, pls pay more attention this is news reporter, give one sugestion, about our snizel who is so very gay, so welcome in the club, if you want to play all day
  4. Baaaaaa mi s`a afisat nota la primu examen Am luat 8 !!! Abia astept sa apara toate Obiectiv : 0 restante ahh si ce chef de samp aveam dupa examenul de azi
  5. Welcome in the Club, muzica la maxim, sampaniile sa zboare, femeile (Ale. cu Bebell) sus pe bar, dati din fustitze si hai sa ne distram )))))))))))
  6. ia sa trag si eu pe dreapta ... am rat rob linstit azi "dumineca", profitati din plin, ca luni la scoala mwhahaaa !!
  7. Nick-ul tau: CipiGroza Nick-ul colegului de echipa: reloaD. Peisajul (poza cu aparatul foto):http://postimage.org/image/6xzaiq86t/ Poza facuta cu F8: http://postimage.org/image/q4chlwool/ Alte precizari: "Welcome in the Club"
  8. vino cu dovezi. ___________ GG eugen.
  9. ba ?! la culcare ca va joc in picioare week`end alea alea :> profitati din plin ! mai dati o zapada la o parte, mai joci un samp, mai dai pe sleep, mai iei un payday, dai un rob si dormi linistit, pai nu ? <'> buenas noche amigos !
  10. imi pare rau ca nu ajung..a venit prietena mea la mine acasa si na` ... alta data welcome celor noi <'>
  11. OPS ... am uitat sa copii link`urile eram grabit sa plec la facultate in ziua aia cand am facut post`urile. // Primesc amandoi cate 1 avertisment.
  12. a fost server`ul floodat cred :> ce mai fac reporterii mei mititei ? sunt cam inactiv de la o vreme .. nu stiu ce sa fac de 2 zile nu prea am dat pe samp
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.