Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna tuturor.

Astia din departamente sufera rau de tot.

Au ajuns sa pandeasca langa banca.

Sa-mi invelesc barzoiu in mustata lor.

Noapte buna tuturor.

- Nick in game: Delux23

- Varsta reala: "20"

- Level: 38

- ScreenShot /stats + /time: (OBLIGATORIU, in caz contrar cererea va fi respinsa): http://img.b-zone.ro/images/84977071291135315455.png . P.S : Poate se vede si /stats printre spawn-killul membrilor tai.

- Factiuni anterioare: S.I(4),Barzini(3),PD(3),Hitman(4),Paterno(2),Taxi(6),Stracci(6),Cuneo(lider).N-ai vazut tu asa ceva Ciccio.Nu de alta,dar altii muncesc pt. lider.

- De ce ai iesit din ultima factiune ?: Ca sa intru in The Stracci Family alaturi de Don Stracci Ciccio (cel mai tare lider)

- Rank-ul detinut in ultima factiune ? : 6(lider)

- Skill-uri la joburi secundare: 5-detectiv,whore,drugs dealer,gunoier.

- Esti pe BlackList-ul unei mafi (Specifica numele mafiei) : Nu,decat Stracci.

- De cat timp jucati pe server ? : 1 an jumate' (mai mult ca tine in orice caz)

- Ai mai facut parte din aceasta familie ? : Da,dar nu era atat de frumoasa si unita.

- Ce inseamna aceasta The Stracci Family pentru tine ? : Nimic.Oricum nu inteleg ce naiba vrei sa intrebi..

- Ce bunuri personale detii ? : O casa si ceva banuti.Vrei sa mi le iei?

- Ce intelegi prin cuvantul loialitate ? : Nu stiu.Tu?Oricum nu e ceva legat de Stracci.

- Cate ore joci pe zi: 30 de minute si acelea ti le dedic tie.

- Cate warnuri ai in joc: 1,din cauza ta.

- De ce doresti sa intri in The Stracci Family: Sa ajut la dezvoltarea acestei mafii.Pardon,care dezvoltare?Si desigur,sa vad cum lucreaza Don Stracci Ciccio.

- Stii regulile The Stracci Family ?: Nu,dar nici tu nu le stii.

- Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in The Stracci Family pentru minim 2 saptamani: Ies dupa ce demisionezi tu !

- Nickuri anterioare: -

- Vei respecta liderul si membrii indiferent de rank-ul acestora: Da,normal.Mai ales pe tine.Si totusi daca ma gandesc mai bine,depinde cu cat platiti.

- Alte precizari: Respect Don Stracci Ciccio.Sper sa fiu acceptat.Multumesc.P.S : :*bine

Ps. Welcome Alc0.

Edited by Ceaoz

Oau, poza aia pe masina de gunoi imi scoate in evidenta ochi, nu? Si vai ce frumos sunt langa ceapa, totusi... barba aia ma face matur si responsabil, parerea mea cinstita. Interesanta cererea lui delux23 pentru Stracci F., daca compunerea lui pentru NR a fost forta, aia depaseste orice asteptare.

sper sa ma accepte.

Esti penal focuta, nu ai deloc stare. Nu-ti ajunge niciodata, nu? Auzi la tine: Cat timp stai in SA:MP?: 30 de minute, care ti le dedic tie. Esti unic, ce sa mai, nu e asa ceapa?

Si eu sper sa te accepte, o sa il rog prin PM sa te accepte.

Avand in vedere palmaresul tau (Cate warnuri ai in joc: 1,din cauza ta.), si bunurile tale personale (Ce bunuri personale detii ? : O casa si ceva banuti.Vrei sa mi le iei?) care mi se pare cea mai idioata intrebare posibila pusa intr-o aplicatie.. vei fi acceptat, Ciccio recunoaste un player bun dupa tot ce scrie la alte precizari (Alte precizari: Respect Don Stracci Ciccio.Sper sa fiu acceptat.Multumesc.P.S : :*bine)

Edited by Ceaoz

Si eu sper sa te accepte, o sa il rog prin PM sa te accepte.

Avand in vedere palmaresul tau (Cate warnuri ai in joc: 1,din cauza ta.), si bunurile tale personale (Ce bunuri personale detii ? : O casa si ceva banuti.Vrei sa mi le iei?) care mi se pare cea mai idioata intrebare posibila pusa intr-o aplicatie.. vei fi acceptat, Ciccio recunoaste un player bun dupa tot ce scrie la alte precizari (Alte precizari: Respect Don Stracci Ciccio.Sper sa fiu acceptat.Multumesc.P.S : :*bine)

merci.astept din moment in moment raspunsul 8->.nb :))

Ati incetat? Gluma gluma, da exageram si vad pe aici ca luam toti warn. Haide sa schimbam subiectul si predicatul. Subiect: Ceapa; Predicat: a te culca (somn)! Eu unul ma culc, o seara placuta.

Esti entuziasmat, ca si un copil cand primeste acadele. Noapte buna.. succes la teste.

Mai am vreo 2 cereri, raspund si apoi ma duc si eu sa ma culc.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic