Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce pot spune: noul hit al iernii :)))

Ea e Roxana
Si ii place viata de liceu
C-o face peste tot, nu iarta nici un wc-u
Baietii stiu ca ea nu-i lasa la greu
Ca Roxana e dulce, si-o s*** ca pe jeleu [bIS]

Apai asta mo dat pe spate :))

Edited by Teylo
Continut nepermis.

Momentan lasa pe astia mai batranii in fata.

Cand aveam eu 14 ani, nu gaseai virgine sub 18 ani. Acum cand am 23, nu gasesti virgine sub 10 ani. :))

Hai da-mi un like ca asa e!

1479241_547809165309251_1277075939_n.jpg

Edited by CemiL

Salutări! Nu prea postez eu în acest topic, motivele sigur le cunoaşteţi majoritatea. Însă în ultima vreme au avut loc mici dispute, chiar şi mai mult de atât. E păcat, un colectiv care ar trebui să fie unit se destramă din orice.

Să începem cu primul eveniment: Unde e colegialitatea dacă eu mă duc şi îl dau pe altu repede în gât că a făcut asta şi aia ? Cel puţin la topicul de reclamaţii scrie că să nu faceţi post colegilor voştri, disputele se rezolvă prin intermediul liderului. Era mai uşor un PM liderului, el îi sanţiona cum ştia şi gata.

Apoi, evenimentele de astăzi. Fraţilor, în special CemiL, înţeleg sau mai bine zis încerc să înţeleg cum e să fiu în situaţia ta şi să vină unu să mă injure de mamă, cancer şi aşa mai departe. Evident, un comportament mai josnic decât a unui animal. Nu iau şi nu voi lua apărarea nimănui în cazul ăsta. Probabil voi nu mă agreaţi în cercul vostru de prieteni fiind mai "inactiv" sau având şi alte preocupări. Într-adevăr, nici nu vă cer asta. Dar totuşi, 2 cuvinte şi eu vă pot spune, experienţă am chiar foarte multă. Înainte de SA:MP eram ocupat în domeniul P2P, aveam în subordine 40 de persoane, aveam o răspundere mare, însă nu existau certuri, dispute şi alte probleme între persoane. Fiecare avea rolul lui. Aşa că, vă spun şi vouă. Nu vă acuzaţi între voi, în special cei care se leagă de Kitty. Ce contează cine e ea sau el sau cum vreţi voi să îi spuneţi ? Până la urmă dacă se află ce trebuie să se afle vor şti toţi adevărul, vă puteţi linişti un pic :)

Hai că iar mă întind la romane şi acest post se va pierde printre posturile inutile gen "Sall all ce faceti?" si nimeni nu mă va băga în seamă. Vă cer ca un simplu coleg, nu mai mult: Păstraţi liniştea şi ordinea în facţiune, Răzvi e un lider de nota 10 +++ şi ştiu ce vorbesc. Nu profitaţi de bunătatea lui şi aşa mai departe.

Vă doresc sărbători fericite şi un an mult mai bun decât 2013, sper că acest an îmi va aduce şi mie şi lucruri pozitive, că de negative am avut destule.

Toate cele bune!

cluSTeR, a.k.a. Wisler cel năbuţ.

@@cLuSTeR, nu a zis nimeni ca nu esti agreat/primit printre noi. Esti bine-venit, stii bine ca ai un loc printre noi.

Eu te cunosc de baiat de treaba inca de cand eram in LVPD si ai dat testele cu mine. Mai ales ca ma mai ajutai din cand in cand pe mess cand discutam de diferite situatii... A fost o mica disputa atunci cu event-ul RACE de pe Aero SF... dar a trecut.

Ce ai zis sus, ai o mare parte de adevar. Insa, parerea mea personala este ca: nu poti agrea intr-o "comunitate" un (ex)turnator.

Daca nu sunt provocat, nu voi cauta scandaluri.

O mare parte din turnatorii factiunii vad ca au iesit, (parisieno, terminator, alinn).

Au mai ramas 2-3 dar nu-i pomenesc.

Uita-te la LVPD, cati turnatori sunt? Maxim 1. Si ala e de ajuns.

Uita-te la Hitman Agency, nu exista turnatori!

Noi care suntem factiune cu renume mare si activitatea cea mai mare, de ce sa avem turnatori ca civilii?

Noi nu mai aratam dovada de respect? Crezi ca daca unu ii trimite un PM lui razvan, nu se ajunge la urechea celorlalti din afara?

Daca nu aveam disputele astea, ia gandeste-te cati playeri cu renume aplicau la noi? Multi, pentru ca stiau ca e locul potrivit.

Dar asa, asa nici nu dau click pe forum la "News Reporter".

Sa fim seriosi, cei care sunt turnatori sunt cei care vor sa ajunga cat mai sus prin pupincurism.

Ceea ce denota ca vor sa-l dea jos pe RazviTnx. Si e cam imposibil sa se intample asta.

Razvi ma lua la rost ca ce am eu cu arabii si cu aia mici. Omu avea dreptate.

Dar, cum pot eu sa ma comport normal cu arabii care ma injura pe arabeste?

Cum pot eu sa ma port frumos cu pustii de 12-13 ani? (Exemplu: AliNNN).

Vine la tine si te intreaba: "Vrei sa fii amicul meu?". Pe bune, nu e penibil?

Sau sa te urci in van si sa pleci. Uiti sa anunti, ca nah.. se mai intampla. Vezi repede pe /f ca te ia la rost un arab rank1 ca de ce nu anunti.

Si alearga dupa tine cu Infernusu sa faca F8. Te apuca boala.

Capitol incheiat. Suntem colegi si vom ramane colegi. Nu ne vom certa prin prisma faptelor altora!

Edited by CemiL

Neata reporteri. Am ajuns si eu acum din oras si manac. Am citi ce a scris cLuSTeR si CemiL. In mare parte aveti dreptate dar totusi. Aseara nu ne-am certat pe tema sexului lui kitty. Ne-am certat pentru ca a dat kitty vina pe mine ca din cauza mea am pierdut proba. Totul frumos. Din aceasta cauza au fost formate 3 parti: Una care tinea cu mine, una cu kitty si cea neutra din care faceai parte tu, cLuSTeR. Cum a spus si CemiL: daca nu sunt provocat nu caut cearta. Aseara am fost provocat si ce s-a intamplat s-a intamplat si am mutat cearta pe /wt. Nu am cerut sa imi luati apararea sau ceva dar multumesc ca ati facut-o. O sa incercam totusi sa nu ne mai certam de acum inainte.

Dupa cum bine stiti, fostul nostru coleg, reporterul AliNNNN candideaza in functia de primar ( LOL ). Asa ca m-am gandit sa imi sustin fostul coleg promovandu-l printr-un anunt:

1fy8ih.jpg

PS: AM fost sanctionat doar cu kick, dar macar mi-am sustinut colegul.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic