Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

2 minutes ago, Krysty xD said:

Aici ai pus o cratima aiurea, iti dau ocazia sa te corectezi printr-un reply la acest post.

Si aici ai o greseala.

Gen, eu știu sa folosesc virgula corect “cuvânt, cuvant”, însă N-o folosesc unde trebuie :))  

3 minutes ago, GalipRomanul said:

La prima m-am corectat deja, dar la a doua chiar nu imi dau seama de greseala =))))

Hint: conjugarea verbului a fi la timpul viitor.

1 minute ago, Eileen said:

Gen, eu știu sa folosesc virgula corect “cuvânt, cuvant”, însă N-o folosesc unde trebuie :))  

Oh, God! =))))

Edited by Krysty xD
Adaugare reply babyboo

2 minutes ago, GalipRomanul said:

La prima m-am corectat deja, dar la a doua chiar nu imi dau seama de greseala =))))

Galop, Cristi se referă la faptul ca ai scris “va fii”, va fi este conjugat la viitor, in concluzie niciodată nu scrii va fii. Iar “cacat-uri” se scrie cacaturi. 

4 minutes ago, North Maty said:

Si? Si ce mai faceti? Totul bine? Pregatiti de ziua de maine? ? S-a mai intamplat ceva pe server cat timp am fost plecat de acasa?

Noi “estem” bine, dumneavoastră? Bine sănătos?

16 hours ago, Krysty xD said:

Cand am vazut litera "C", am crezut ca o sa fie vorba despre mine, dar am uitat ca eu sunt prost, nici vorba sa fiu vreo eminenta (cineva care exceleaza intr-un domeniu).

In alta ordine de idei, nu mai fiti superficiali, vedeti-va prioritatile si puneti accent pe lucrurile cu adevarat relevante in viata. Afirm asta pentru ca o sa realizati ca anii au trecut si nu stiti sa legati doua cuvinte in spatele casei de marcat de la Lidl.

Las aici asta pentru cine nu a vazut-o aseara.

16 hours ago, Eileen said:

Oh, God, +1 for this. Sunt perfect de acord cu tine, ce ar fi ca de acum, in acest topic, sa vorbim lucruri cu adevarat interesante? Ca sa aratam celor din spatele casei de marcat de la Lidl ca suntem oameni civilivati si, spre deosebire de ei, noi stim sa legam mai mult de doua cuvinte.

O sa las și eu asta aici, replay-ul meu :D 

1 minute ago, North Maty said:

@Eileen, am venit de afara si ma duc sa fac un dus.

viața e frumoasa și merita trăită ?

Va Invit pe toți sa vizitați sătucul Dulcenia, va ofer plimbare cu unicornii mei dresați(la doi unicorni închiriați primiți și 20 de cuburi de zahăr, pentru unicorni, nu pentru voi) vizitam Castelul de zahăr ars, ferma de animale, totul la minunatul preț de 500euro. Menționez faptul sa va trebuie permis de unicorn pentru a beneficia de aceasta oferta.

Edited by Eileen

Va Invit pe toți sa vizitați sătucul Dulcenia, va ofer plimbare cu unicornii mei dresați, vizitam Castelul de zahăr ars, ferma de animale, totul la minunatul preț de 500euro. Menționez faptul sa va trebuie permis de unicorn. 

De unde si cum il putem obtine pe acesta?

Va Invit pe toți sa vizitați sătucul Dulcenia, va ofer plimbare cu unicornii mei dresați, vizitam Castelul de zahăr ars, ferma de animale, totul la minunatul preț de 500euro. Menționez faptul sa va trebuie permis de unicorn. 

500 de euro? ? Cred ca merita :)) Cand si unde ne intalnim?

Just now, GalipRomanul said:

De unde si cum il putem obtine pe acesta?

Nu-ți face griji, in sătucul meu ofer permis, cum intri in sătuc, a doua casa de turta dulce pe dreapta, cea cu acadeaua multicoloră :X 

Just now, Eileen said:

Nu-ți face griji, in sătucul meu ofer permis, cum intri in sătuc, a doua casa de turta dulce pe dreapta, cea cu acadeaua multicoloră :X 

Dar cat costa o casa de jeleu? Mi-ai starnit interesul si parca as vrea si eu sa ma mut acolo.

1 minute ago, North Maty said:

500 de euro? ? Cred ca merita :)) Cand si unde ne intalnim?

Am super trăsura cu care vin și va iau pe fiecare in parte :D va ofer și cate o casa de turta dulce, iar dacă sunteți cuminți, la sfârșitul excursiei va las sa mâncați căsuțele ?

• E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic