Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, South sniKK said:

Ai spus-o de toți banii. :)) Înainte să caracterizezi pe cineva, uită-te în oglindă. :)) 

Observ că, de când oamenii din sat

Se mută-n universul citadin,

Cu cât ţăranul e mai cultivat,

Cu-atât pământul este mai puţin.

Just now, South sniKK said:

Ai spus-o de toți banii. :)) Înainte să caracterizezi pe cineva, uită-te în oglindă. :)) 

Stii vorba aia..Rade ciob de oala sparta.( Proverbul „rânde ciob de oală spartă“ se referă la faptul că oamenii râd unii de alții,dar de ei înșiși nu spun nimic. )

12 minutes ago, South sniKK said:

Dar el nu are tupeu să arate o poză cu el, până și el își dă seama că e un eșec al naturii.

28 minutes ago, South sniKK said:

Dar prostul de popica ce să facă? Stă ca tristul în casă și asteaptă să mai facă și el una mica, sau să facă altuia. :)) :)) Cât de penibil ești :)):)) 

33 minutes ago, South sniKK said:

:)))) gayule :))) 

Am inteles.

45 minutes ago, South sniKK said:

:))))) îmi place că îți pierzi timpul, faci laba pe ea? :)))) gayule :))) 

41 minutes ago, South sniKK said:

E o provocare primită la o petrecere :)) :)) Dar prostul de popica ce să facă? Stă ca tristul în casă și asteaptă să mai facă și el una mica, sau să facă altuia. :)) :)) Cât de penibil ești :)):)) 

ai rank 6 si asa vorbești cu membrii? 

mi scârbă de ce conducere este

@North Maty cum poti explica comportamentul subliderului tau? mai bine zis, cum de ii permiți să vorbească asa?

3 minutes ago, Popa said:

@North Maty cum poti explica comportamentul subliderului tau? mai bine zis, cum de ii permiți să vorbească asa?

https://imgur.com/a/zIVcBVX

Apropo, un sublider ameninta membrii? :)) Mare cinste ti-ai facut Snikk.

7 minutes ago, Popa said:

Un ________ va avea trăiri spirituale mai profunde decât un ins instruit, căci nu va avea capacitatea de a se gândi la altceva, se va identifica cu ceea ce simte şi va merge până la capăt, pentru că orice posibilitate de a trişa, orice ispită de joc intelectual îi va fi interzisă.

Voi opri acest topic pentru o perioada scurta de timp. post-uri aiurea, jigniri, limbaj si certuri. Data viitoare fiti mai responsabili.

Am considerat ca e mai bine sa-l tin inchis o perioada de timp.

Edited by North Maty

Salut! Am redeschis acest topic. V-as ruga sa fiti maturi si sa nu faceti spam aici. Daca voi sesiza alte lucruri neplacute si voi primi plangeri, acesti topic trebuie sa fie inchis pentru o perioada indelungata.

Salut, ce faceti?

36 minutes ago, North Maty said:

Salut! Am redeschis acest topic. V-as ruga sa fiti maturi si sa nu faceti spam aici. Daca voi sesiza alte lucruri neplacute si voi primi plangeri, acesti topic trebuie sa fie inchis pentru o perioada indelungata.

Salut, ce faceti?

Bn, u?

Sa vina posturile cacalau :X pentru cine nu stie, căcălắu sn [At: ISPIRESCU, L. 372 / Pl: ~láie / E: căca + -ălău] 1 Scârnă multă (în cantități mari, cum este îngrămădită în closete). 2 Cantitate mare de lucruri proaste, nefolositoare. 3 Grămadă mare. (sa nu ma trezesc cu raport pentru limbaj..ca violenta sunt deja ;)) )

Expresia "Ca si cum ai lua bomboana din mana unui copil" s-a transformat in "Ca si cum ai lua 5kk imprumut de la un copil si l-ai scoate cu 3/3".

aur1469.png

44 minutes ago, North Maty said:

Salut, ce faceti?

fereasca Dumnezeu de acesta conducere in orice alta factiune

apropo, @NicuD14 eu m-as fi simtit prost sa fac pm avand in vedere ca esti un analfabet si jumate

WtUZsKu.jpg

omule "vazuse-m" nu scrie nici frate miu care e in clasa a 4a si tu te apuci sa te plangi pentru ca te-ai simtit jignit ca vorbeam eu cu pufulet pe /f

vai de capul vostru, dupa ce ca sunteti analfabeti mai aveti si tupeu sa sariti cu curu in sus

5 hours ago, Krysty xD said:

Expresia "Ca si cum ai lua bomboana din mana unui copil" s-a transformat in "Ca si cum ai lua 5kk imprumut de la un copil si l-ai scoate cu 3/3".

aur1469.png

Tot o suferință ai rămas, spuneai ca bei șampanie dacă iese din News Reporters, poftim și bea apă. Că i-am făcut o farsă, dacă tu trăiești în jocul ăsta, te bucuri de răul altuia. :)) 21 de ani cică, încă rămâi omul patetic al acestei comunități.

5 hours ago, Eileen said:

S-a trezit păpușa facțiunii. :)) 

20 minutes ago, Eileen said:

Bună ziua, ce faceți? Cum sunteți? ;)) 

vedea-m bine ca ai scris alt ceva, acum nu mai e omg vai dc ai dat edit.......

anyway

buna ziua, eu plang. sunt trist

de cand cu fw de aseara am plans toata seara, nici nu ma mai vedea-m de lacrimi

NICULE E NUMAI VINA TA, EU DOAR VEDEA-M BUNUL IN TINE, ACUM VA-D DOAR RAUL

Just now, Popa said:

anyway

Păcat și eu vedea-m tot ce e mai bun în el. 

2 minutes ago, Popa said:

anyway

Bai, am văzut poza de aseară de pe snap, am uitat complet sa-ți spun, îmi place mult coafura ta, e tare mișto ;;) 

1 minute ago, Eileen said:

Bai, am văzut poza de aseară de pe snap, am uitat complet sa-ți spun, îmi place mult coafura ta, e tare mișto ;;) 

stai, am dat poza la toti? =))))) OMG AM VRUT DOAR LA 2 PERSOANE =)))))))))))))))))))))))))))