Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Spawn, vezi tu ce bataie iti iei...

Fantasy - Wasted.

Pentru cei de rang 2, in special, faceti cereri de simulare, altfel nu vedeti rank 3. (Daca va da automat scriptul, nu aveti voie sa dati live-uri daca nu ati avut 30/30 la simulare sau acordul liderului). Chiar daca aveti rank 1, puteti face o cerere. Niciodata nu e prea devreme. Apropo, inca un lucru, daca faceti cerere de simulare, invatati cate ceva de pe la ghidul reporterului de rank 3, detalii interviuri etc. Nu veniti "goi pusca" la simulare. Avem nevoie de rang 3+ si cred ca si voi vreti rank up. Hai ca deja vorbesc prea mult, pwp.

Sal guys. Scuzați marea inactivitate de care dau dovadă. În ultima vreme am o perioadă mai nașpa și nu mai am chef de aproape nimic.

Hmm, aș vrea să fac ceva cu cei de rank 1 & rank 2, deci dacă intrați in-game vă voi explica =D Cya

Edited by EuroStar

Frumoasa activitate, mai asteptam(cel putin eu). Incep sa-nvat cum sta treaba cu live-urile'n' stuff.Am facut si cerere de simulare, astept sa vad cine o sa mi-o accepte si cum o sa ma descurc.

@, baa, ai mai fost NR, te-am mai prins de pe alt cont. Ce faci? Aveam impresia ca nu mai joci, nu dau nume aici ca poate nu-ti doresti asta :))

@, tinand cont ca ai facut post la 00:24, trebuia sa spui 'sedinta de astazi la 13:00', induci oamenii in eroare .. :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic