Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salut mafiotilor! Ce faceti? Tot la AG-uri, tot la AG-uri? :))

Ascultati, imi poate face si mie cineva o chestie d-aia(Nu stiu cum se numeste :)) ) cu numele meu si text-ul ''News Reporters member'' sau ceva asemanator pentru sign?

Dau +1 :)

Hai salut mafiotilor! Ce faceti? Tot la AG-uri, tot la AG-uri? :))

Ascultati, imi poate face si mie cineva o chestie d-aia(Nu stiu cum se numeste :)) ) cu numele meu si text-ul ''News Reporters member'' sau ceva asemanator pentru sign?

Dau +1 :)

Îți fac eu deseară, logo cv frumy

Văd că v-am vorbit degeaba la ședință. V-am spus foarte clar că nu mai doresc să văd copilării din partea voastră. Cât timp sunteți în News Reporters și sunteți colegi trebuie să vă respectați indiferent daca vă convine sau nu. Comportamentul vostru trebuie să fie exemplar în orice situație față de toată lumea, nu doar față de colegi.

Am încercat să vă vorbesc si să vă explic, dar văd ca nimeni nu mă crede când spun ca n-o să mai accept așa ceva. Data viitoare când cineva nu se poate controla și se comporta neadecvat o sa fie sancționat fără discuții. Sunt foarte multe persoane care m-au dezamăgit, n-o să le spun numele, dar o să se simtă în timp dacă nu-și revizuiesc comportamentul.

Seară placută si mare atenție, aveți multe de pierdut în viață din cauza comportamentului copilăresc, nu doar în joc.

Edited by Plutonium VODA

" Seară placută si mare atenție, aveți multe de pierdut în viață din cauza comportamentului copilăresc, nu doar în joc. "

Adevarata vorba Pluto si eu sunt de aceeasi parere, dar tin totusi cont ca suntem pe o comunitate plina de copii.

Pana la urma, jocul este conceput sa fie jucat de catre oameni de toate varstele, nu? Nu trebuie nici sa-l tratezi cu prea mare seriozitate, pana la urma va veni un moment cand o sa realizezi ca nu numai jocul e important, dar ma rog, nu sunt genul care sa zica chestii ca astea. Nu prea am postat pe la discutii pe aici, dar citesc ce scrieti. Ar trebui sa ii ignorati pe cei pe care nu ii inghititi, nu toti se pot supune la cererile voastre, pur si simplu nu ii bagati in seama, e mult mai bine decat sa va certati/sa va luati unul de altul pe /f. Ceau fratilor multa pace:))

@, eu unul acord sanse dupa aplicatie si ceea ce vad pe RPG, n-am cum sa anticipez ce fel de oameni accept daca nu-i cunosc. Unii profita de sansa acordata in timp ce altii dau cu piciorul, depinde de ei.

Adevărat, dar am fost putin revoltat sa spun când vad persoane care acum 2 zile făceau DM pe mine și ma înjurau fără motiv în facțiune, sa speram ca sunt conștienți ca măcar acum ca au primit o șansă intr-o facțiune trebuie sa-și schimbe comportamentul.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic