Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

58 minutes ago, North Maty said:

@Popa Am citit bine si prima oara. Pai nu trebuie sa astept si parerea altora? Sugestiile astea nu se accepta peste noapte. Nu vreau sa se implementeze pentru ca nu ar fi corect, dar eu ti-am zis ce aveam de gand. In fine. Am raspuns, aia e :)) 

Daca nu vrei nu asteptati parerea nimanui, da dupa cum am zis, poate vrei ;) 

E o mare prostie ideea aia, Maty, mai bine ai face ceva ca rank 5+ Și nu numai, sa învețe sa scrie corect, nu scriind pe /L “SUB CE CIRCUMSTANȚE VA-ȚI Cumpara..etc” serios..........un concurs ceva de gramatică cred c-ar fi mult mai interesant, ai învața ceva folositor mai departe in viața, gen CUM SA NU TE FACI DE CACAO IN VIAȚA. Ati ajuns sa țineți cont de părerea lui Peteleu ala, care nici doua cuvinte nu leagă bine :)) 

57 minutes ago, Popa said:

la mine e innorat :(

Pf, sa știi ca nici aici nu se vede soarele cu toți dințișorii lui ? Mi-am ales o zi proasta pentru a spune asta :( Poate mâine va fi soare ❤️ 

Edited by Eileen

5 minutes ago, Eileen said:

E o mare prostie ideea aia, Maty, mai bine ai face ceva ca rank 5+ Și nu numai, sa învețe sa scrie corect, nu scriind pe /L “SUB CE CIRCUMSTANȚE VA-ȚI Cumpara..etc” serios..........un concurs ceva de gramatică cred c-ar fi mult mai interesant, ai învața ceva folositor mai departe in viața, gen CUM SA NU TE FACI DE CACAO IN VIAȚA. Ati ajuns sa țineți cont de părerea lui Peteleu ala, care nici doua cuvinte nu le leagă bine :)) 

Pf, sa știi ca nici aici nu se vede soarele cu toți dințișorii lui ? Mi-am ales o zi proasta pentru a spune asta :( Poate mâine va fi soare ❤️ 

glumeam, e o zi frumoasa azi, iti dau poza pe whatsapp imediat sa vezi ce frumos e ;)  

18 minutes ago, Popa said:

glumeam, e o zi frumoasa azi, iti dau poza pe whatsapp imediat sa vezi ce frumos e ;)  

Mhm, într-adevăr, chiar e vreme frumoasa ?

7 minutes ago, Eileen said:

Ati ajuns sa țineți cont de părerea lui Peteleu ala, care nici doua cuvinte nu le leagă bine :)) 

Poti sa mai spui o data. 

@North Maty cum ti se pare faptul ca destul de multi membri din staff (rank 4+) fac greseli de ortografie in interviuri si nu sunt sanctionati iar eu daca scriu "tuning" in loc de "complet modificat" imi sare toata factiunea in cap.

Apropo, nu vi se pare ciudata formularea "X cumpara Infernus complet modificat, detinand bugetul de Y$."? Nu ar fi mai ok "X cumpara Infernus full tuning, buget: Y$". Incerc sa spun ca ne cacam pe noi cu formulari total aiurea si noi nu stim sa scriem 2 cuvinte corect.

28 minutes ago, Krysty xD said:

Poti sa mai spui o data. 

@North Maty cum ti se pare faptul ca destul de multi membri din staff (rank 4+) fac greseli de ortografie in interviuri si nu sunt sanctionati iar eu daca scriu "tuning" in loc de "complet modificat" imi sare toata factiunea in cap.

Apropo, nu vi se pare ciudata formularea "X cumpara Infernus complet modificat, detinand bugetul de Y$."? Nu ar fi mai ok "X cumpara Infernus full tuning, buget: Y$". Incerc sa spun ca ne cacam pe noi cu formulari total aiurea si noi nu stim sa scriem 2 cuvinte corect.

Oricum pe nimeni nu interesează dacă scriem “complet modificat” sau “full tuning” este același lucru, realizați, nu? Nu văd rostul sa ne chinuim sa formulam cât mai inteligent un anunt, când noi nu știm GRAMATICA LIMBII ROMANE, cât de Funny, nu? :)) 

Just now, Eileen said:

Oricum pe nimeni nu interesează dacă scriem “complet modificat” sau “full tuning” este același lucru, realizați, nu? Nu văd rostul sa ne chinuim sa formulam cât mai inteligent un anunt, când noi nu știm GRAMATICA LIMBII ROMANE, cât de Funny, nu? :)) 

Multi au impresia ca sunt culti in cap si ca isi dau teza de doctorat in anunturi gratuite. Cat de funny, nu?

Just now, Krysty xD said:

Multi au impresia ca sunt culti in cap si ca isi dau teza de doctorat in anunturi gratuite. Cat de funny, nu?

Mulți considera ca e mai Ok sa scrii un km de anunt corect decât sa pui cratima unde trebuie. Cât de funny, nu?

1 minute ago, Eileen said:

Mulți considera ca e mai Ok sa scrii un km de anunt corect decât sa pui cratima unde trebuie. Cât de funny, nu?

Multi considera ca e mai ok sa fie 5 concursuri pe zi de tipul 1+1 decat sa isi puna mintea la contributie si sa intervieveze jucatori de pe server in legatura cu diverse evenimente. Cat de funny, nu?

3 minutes ago, Krysty xD said:

Multi considera ca e mai ok sa fie 5 concursuri pe zi de tipul 1+1 decat sa isi puna mintea la contributie si sa intervieveze jucatori de pe server in legatura cu diverse evenimente. Cat de funny, nu?

Mda, și concurs cu tema limba și literatura romană. Ce întrebări se pun acolo? Cate litere are cuvântul balega? Frate, oricine știe sa numere cate litere are un cuvânt. De ce nu se pune o întrebare gen: Cum se scrie corect? V-ați sau Va-ți? Altfel sau Alt fel? ideie sau idee? PS: exemplele sunt luate chiar de la colegii de rank 5-6, nu trebuie sa va supărați, adevarul doare. Cât de Funny, nu?

20 minutes ago, Eileen said:

Mda, și concurs cu tema limba și literatura romană. Ce întrebări se pun acolo? Cate litere are cuvântul balega? Frate, oricine știe sa numere cate litere are un cuvânt. De ce nu se pune o întrebare gen: Cum se scrie corect? V-ați sau Va-ți? Altfel sau Alt fel? ideie sau idee? PS: exemplele sunt luate chiar de la colegii de rank 5-6, nu trebuie sa va supărați, adevarul doare. Cât de Funny, nu?

auuuauuuuu mama ce i-ai lovit fix în corason :)))))))

23 minutes ago, Popa said:

auuuauuuuu mama ce i-ai lovit fix în corason :)))))))

Nah bruh, n-am vrut sa lovesc pe nimeni in corazon, pur și simplu, fiind cetățean al acestei tari, mi-am exercitat dreptul la liberă exprimare ;)) 

19 minutes ago, GalipRomanul said:

Esti la drept cumva? =)))

Nu, ți se pare ca trebuie sa fii la drept ca sa știi măcar câteva din drepturile pe care le ai? 

Edited by Eileen

1 minute ago, GalipRomanul said:

Bati apropouri, sau mi se pare mie? 

Uh, se cam tulbura apele pe aici, cel mai bine ar fi sa ma retrag pana nu ma transform intr-o sirena :O 

8 minutes ago, Krysty xD said:

Doar prezentam realitatea din jurul nostru.

Frate, n-am nimic personal cu tine, nu caut subiect de cearta sau alte cacaturi, pur si simplu am venit sa vad ce mai e pe aici, am incercat sa fac o gluma (proasta ca toate glumele mele). Deci fara alte adaugari, v-am lasat in pace colegutzi, bafta!

Edited by GalipRomanul
cacaturi*

3 minutes ago, GalipRomanul said:

Frate, n-am nimic personal cu tine, nu caut subiect de cearta sau alte cacat-uri, pur si simplu am venit sa vad ce mai e pe aici, am incercat sa fac o gluma (proasta ca toate glumele mele). Deci fara alte adaugari, v-am lasat in pace colegutzi, bafta!

Aici ai pus o cratima aiurea, iti dau ocazia sa te corectezi printr-un reply la acest post.

On 4/2/2019 at 7:15 PM, GalipRomanul said:

Nume: [BTD]GalipRomanul

Rang: Network Anchor (4)

Data si ora activitatii: Duminica, 7.04.2019, la ora 20:00.

Tipul activitatii: Curse la Racing Arena .

Alte detalii: Premiul va fii de 100.000$. Fie ca cel mai bun sa castige!

Si aici ai o greseala.

Edited by Krysty xD

2 minutes ago, GalipRomanul said:

Frate, n-am nimic personal cu tine, nu caut subiect de cearta sau alte cacat-uri, pur si simplu am venit sa vad ce mai e pe aici, am incercat sa fac o gluma (proasta ca toate glumele mele). Deci fara alte adaugari, v-am lasat in pace colegutzi, bafta!

:)) Dar nu ți-a spus nimic in mod direct, nici măcar nu ți-a scris numele, dacă tu te-ai simțit ofensat, asta e numai și numai problema ta :-?? 

1 minute ago, Krysty xD said:

Aici ai pus o cratima aiurea, iti dau ocazia sa te corectezi printr-un reply la acest post.

Si aici ai o greseala.

La prima m-am corectat deja, dar la a doua chiar nu imi dau seama de greseala =))))

• E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic