Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte Buna creazzy , si celor care s-au dus la culcare , stiti ce nu intelg , cine are pica pe mine de imi da mere ,, - ,, la reputatie

Un plus si de la mine, neata reporterilor !

Buna dimineata ! UnknownX nu poti modifica ora sedintei de astazi ? Sa fie mai devreme , ca spre seara mergem si noi la Biserica .(Doar daca se poate si ai timp si tu.)

Da Crazy dar unii nu pot sa stea mai devreme la sedinta..asa ca nu cred ca ar fii o idee buna cu sedinta..te invoiesti si gata. Cel putin eu nu pot veni la sedinta mai devreme de 19:00.

Buna dimineata ! UnknownX nu poti modifica ora sedintei de astazi ? Sa fie mai devreme , ca spre seara mergem si noi la Biserica .(Doar daca se poate si ai timp si tu.)

Nu am timp inainte de 21:00, in cel mai fericit caz am timp pe la 20:00.

Harrison va ureaza Paste Fericit. Sfintele sarbatori de Paste sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta si evlavie.

HRISTOS A INVIAT!

Harrison va ureaza Paste Fericit. Sfintele sarbatori de Paste sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta si evlavie.

HRISTOS A INVIAT!

Paste Fericit si tie!!!Multumim de urare.

Imi cer scuze insa nu se va mai tine sedinta astazi, nu pot sa fiu ON, am niste probleme personale si n-am cum sa fac sa intru, abia am reusit sa intru sa postez si sa modific. Sedinta va avea loc maine la ora 18:00, cine a facut deja o cerere de invoire sa NU refaca cererea, cererile sunt inca valabile. In cazul in care maine puteti sa ajungeti NU este necesar sa modificati cererea de invoire! Va rog sa fiti atenti ce faceti, ca sa nu postati aiurea din nou.

O seara placuta, poate voi intra mai pe seara. Buna seara!

Cei care sunt noi, de o zi.. 2 zile .. nu sunt neaparate raporturile de activitate ! Oricum multumim ca ati incercat !

Salutare eu dau o tura cu pretena :"> ! succes

Buna dimineata News Reporter, astazi toata ziua o sa fiu pe acasa asa ca vorbim pe joc ! ++

Buna dimineata,eu astazi am meci :)) oricum revin pe la 2:30 ...

Edited by CrazZzyBoy

Succes la meci !!!

Pregateste`te de contracte iar azi =))

Hahaha Check Evidenta Contracte :))) deja ai 3-4 :)) si o sa mai apara :)))

Edited by Bebell

Crazzy numai ai voie sa primesti + asa degeaba si mai ales la discutii vei fi sanctionat tu in primu rand si dupa UnknownX o sa isi piarda liderul , deci hai sa respectam regulamentu ala sa nu ajungem la mai rau.

Succes la meci !!!

Pregateste`te de contracte iar azi =))

Hahaha Check Evidenta Contracte :))) deja ai 3-4 :)) si o sa mai apara :)))

Vezi si tu astazi.. >:) ... ma imprumut sa`ti pun contracte :)) . App mersi ..o sa am nevoie de succes :) . Bafta !

Buna dimineata, m-am gandit mai bine si am decis sa anulez sedinta de saptamana asta. Stiu ca nu e timp, toti suntem ocupati... Nu are rost sa stati in fata calculatorului pentru sedinta. Asa ca vom discuta tot ce e necesar la Mini-Sedinta, cand veti primii si salariul. Sarbatori fericite!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic