Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mdea...chiar imi pare foarte rau ca nu am ajuns la sedinta,nu s-a mai intamplat pana acum dar eram in drum spre casa si m-a sunat un prieten care a avut niste porbleme cu cativa baietii si m-a rugat sa trec pe acolo sa il ajut asa ca deabia acum am venit acasa,sedinta se va tine maine,pentru cine nu poate ajunge sa ma anunte,rank up-urile se dau si in timpul saptamanii.Inca odata imi cer scueze pt ca v-am creeat unele inconveniente.

mda :)) leai rupt fasul? ... glm , neam distrat pe cinste seara asta , cu valy si norby , abia astept sedinta de maine ... nb all

o da si Gyo imi poti face si mie o semnatura si un avatar cand ai timp sa scrie pe el Maniak si sa fie ceva abstrac dar nu iesit din comun

Nui nik addyn,leam zis baietilor ca sedinta se va tine maine...trebuia sa ma chemi sa le rupem nanaul impreuna.MIAM LUAT FLETZEEER,ms pt ajutor maniak fara tn nu reuseam!!Miai dovedit ca esti un prieten adevarat:X

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic