Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Practic , sa moar gibilan , eu ma duc la culcare , practic maine o sa vand multe licente si trebuie sa fiu odihnit pentru sedinta , pe sistem !

Neatza , deci practic noi ne-am chinuit foarte mult timp sa vindem niste licente , si acuma vine un vagabont si zice ca numai avem clienti , pai traitar familia ta sa-ti traiasca sti ce pleaca de aici?Perversa occibital frontal ca pe targu ocna , in 20 secunde ai dauna totala traitar familia ta sa iti traiasaca.

Neatza , deci practic noi ne-am chinuit foarte mult timp sa vindem niste licente , si acuma vine un vagabont si zice ca numai avem clienti , pai traitar familia ta sa-ti traiasca sti ce pleaca de aici?Perversa occibital frontal ca pe targu ocna , in 20 secunde ai dauna totala traitar familia ta sa iti traiasaca.

Da te plictiesti rau de tot :)))), tocmai ce ma uitam la un video clip care zicea ''avem maybach-uri, avem rollsuri, avem pofta de-o cola si n-avem'' :))))) ce poate sa faca plictiseala din om :))

E , aia e mai trebuie sa fie si zile cu plictiseala :)).

asa e :))) ....

Si azi sedinta nu? ....hai ca intru si eu in joc, cu speranta de a vinde niste licente :))desii o sa am un raspuns exact ca vorba aia '' peri-#cenzurat# dar speri degeaba'' :))