Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

S-ar putea sa avem o cartita in familie ... :)):|.. nu ma mai pot loga :| cineva mia schimbat parola :| nu zic din factiune doame fereste =)) dar asa e vorba =)) X(X(X( Ciment...

Shlomy ai cva de explicat? =)).. :-" poate o fi trecut changepass pe sub gherutele tale :-? io stiu ? nu zic ca a trecut doar o fi alunecat putin si tu nu ai vazut? :)).. :-L

Don Qwerty .. are probleme mari cu contul... nu stiu de ce a fost editat dar am...................................................... Bank:[0] .. daca nu se rezolva problema cu banii ............................. e grav..

@Traista - De ce as face glume de genu asta ? /:) doar pentru ca iti stiu parola si ca imi stii parola asta ar insemna sa dam banii pe 0 si sa schimabm parolele ? /:)=)) oricum e bine ca ai gandit rapid la cea mai apropiata persoana :)) , dar nu , nu ti-am fakt nimic eu :)) abea am venit de la skl de 1 ora :)) si acum am intrat la PC ... pana acum am fost afk , daca dadeai TAB sa vezi :)) , deci , wasn`t Me :))

ma gandeam si eu .. ca tu esti singuru poate ai facut o gluma proasta si ti-ai transferat toti banii tie dar nu.. :).. o sa afle alin oricum ;) ..

pana atunci salariile ingheata:> pana imi intra toti banii in cont adica 400mil numai dau salarii ;) .. daca nu imi intra banii in cont ma las de samp ;) ... :)>- ma culc linistit si ma scol cu parola schimbata :| ..

Daca nu se rezolva problema , salariile nu sunt o problema , le dau eu ... ;) nu am nimic impotriva , nu sunt membrii S.I de vina pentru tragedia intamplata , se rezolva cu salariile , le primiti de la mine in cel mai rau caz ... ;)

Nu mai sparia oamenii cu salariile ma :)) fac infarct astia aicea :)) cand aud ca nu le dai salariile =))

Kamicazes - nu ai pc dar te vad toata ziua pe forum :|=)) io cred ca nu prea te lasa ai tai sa stai pe pc in timpul scolii.. nu e o problema asta daca ai recunoaste zic si eu .. :-?? nici pe mine nu mar lasa daca as lua note proaste :)

ce propunere a facut crazy sa ne puna un "i" inauntru hq ca sa ne ducem la flying school :) noi nu avem nici la usa dapai in interior ........

si sa vezi ca-ti face post la school instructor pentru ca avea arma ilegala:))

ia facut postu si lui pitik.......... o sa se termine cu ban permanent ban pentru injurii si hacks (armura) si alte prostii si suspend pe forum :))

suntem intr-un joc RPG ..:| nu suntem intr-un joc S.F. ca sa se deschida porti sa ne teleportam la flying :| si nici " i " ca in real life daca vrei sa te duci la un film nu intrii intr-o poarta sau " i " si te duce la film direct =))

sa imi faca post unde vrea el oricum e paralel :| nu are sanse pe acest srv :)