Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Baaa haide sa incetam cu spam-ul ca tare imi e ca trece Rey pe la noi si iar ne articuleaza :)))

Aveti niste post-uri in voi :)) va cred ca instare sa scrieti si "Da" si sa apasati pe "Post" :)))

Am sa va rog sa incetati cu spamul in acest topic, am primit un PM de la admin rank 4 sa nu va mai las sa postati prea des

aici.

Salut! Va doresc o cariera frumoasa . Vreau sa va intreb ceva da ca nu este bine ce va voi intreba va rog nu vreau black list . asa.. Eu am fost acceptata o data in school intructors si am picat testele :( Credeti ca mai am sanse sa mai pot fi acceptat si sa intru sa dau testele din nou am invata tot regulamentul si toate preturile . Dar sigur voi astepta pana cand se vor deschide iarasi . Am sanse ? Va rog sa imi raspundeti . Va. Salut si nu mai bine :)

@, ai sanse.

Doar daca vrea liderul sa te accepte.

@, Dacă ai picat testele nu înseamnă că nu o să mai primești vreo șansă. Fă o aplicație bună(când zic bună mă refer să fie bogată nu două trei rânduri) și așteaptă răspunsul liderului.Baftă!

P.S: Evită posturile în topicurile facțiunilor dacă nu faci parte din facțiunea respectivă.Riști să iei warn dacă cineva îți dă report. O zi bună!

Edited by NUSUNTMAYA JELEU

Am invatat-o bine pe doamna mea :D

Ai / Ati facut aplicatie helper bre ?

@, am facut eu. Mi-am dat toata silinta sa fac una buna. Poate voi fi acceptat...

Greu bre..

Sunt multi care au facut, sansele sa fi acceptat... Cam mici, zic asa, in general.

Hai ca mai am si eu 2 ore si ajung acasa, sunt la ora de info :D

Bafta cu helperul ;)

Nu pot sa o vad, din pacate. :D

Edited by MaDoXxX ToV aka ScAnDaL

​Reclamatie Topic !

@, deocamdata nu sunt.

@, si eu sper, poate s-o trezi cineva sa-i dea.

Dar rau m-a suparat acel topic !

NU NE PASA!

Incetati cu posturile astea aiurea,stim ca nu ne urati asa ceva si vreti doar posturi. O seara faina in continuare.

daca zici ZAU te cred.