Jump to content

IP-urile serverelor RPG au fost modificate. Mai multe detalii aici.

BUG Fix ore jucate pe toate RPG-urile. Avem nevoie de feedback aici.

S4F Roshu

Moderator: Space
 • Content count

  3740
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

159 Extraordinary

2 Followers

About S4F Roshu

 • Rank
  Girl, spread your wings!
 • Birthday 11/03/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila, Romania.

Contact Methods

 • Yahoo
  PM
 • Skype
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Alin

Recent Profile Visitors

9993 profile views
 1. Cercetătorii de la International Centre for Radio Astronomy Research (ICRAR) au descoperit că toate galaxiile efectuează o rotire completă într-un miliard de ani, fără să conteze cât de mari sunt. „Indiferent de dimensiunea galaxiei, dacă stai la marginea discului, ţi-ar lua un miliard de ani să revii în acelaşi loc de unde ai pornit”, a precizat profesorul Gerhardt Meurer de la UWA din cadrul ICRAR. Meurer precizează că prin utilizarea modelelor matematice, se poate arăta că toate galaxiile de aceeaşi dimensiune au aceeaşi densitate internă medie. „Descoperirea acestei regularităţi în galaxii ne ajută să înţelegem mai bine mecanismele care stau la baza lor - nu vei găsi o galaxie densă să se rotească mai rapid, în timp ce alta cu aceeaşi dimensiune, dar densitate mai mică se roteşte mai încet”, a precizat acesta. De asemenea, Meurer şi echipa sau au găsit dovezi conform cărora stelele mai bătrâne există la marginea galaxiilor, scrie Phys.org. „Datorită acestei lucrări, ştim acum că galaxiile efectuează o rotire completă o dată la un miliard de ani, cu marginea care este populată de un amestec de gaz interstelar, cu stele bătrâne şi tinere”, a conchis astronomul. http://www.descopera.ro/stiinta/17064064-astronomii-au-descoperit-ca-galaxiile-completeaza-o-rotatie-in-jurul-axei-proprii-o-data-la-un-miliard-de-ani
 2. - Nume: Roshu[S4F] - Activitate: LMS training - Data: 03.03.2018 - Membrii prezenți: panda, mansardo, battuta, vladtepes, kunnitz, juvinho, yce.audi - Membrii absenți: - - Membrii învoiți: - - Imagini: https://imgur.com/a/dMz7U - Alte precizări: Mansardo a fost Last Man Standing! gj!
 3. stai linistit ca 1000+ de posturi am facut in topicul asta, acuma cn sa mai vorbeasca
 4. ce putina vorbarie, ce drq de 6 zile nu a mai zis nimeni nimic. ce aveti de spus in apararea voastra? eu unul n.am mai postat aici de vreo 6 luni
 5. Nume: Roshu Rang: 5 Data si ora activitatii: Sambata, 3/3/2018. 12:00 Tipul activitatii: Deathmatch in training. Alte detalii: Fiecare pentru el, se poate folosii orice arma, ultimul ramas castiga 50.000$.
 6. Agenţia spaţială a Indiei (ISRO - Indian Space Research Organisation) îşi va lansa a doua misiune spre Lună, marcând prima situaţie în care ţara din sudul Asiei va trimite un rover pe suprafaţa satelitului nostru natural; iar totul va fi la un preţ mai mic decât realizarea filmului Interstellar. Misiunea Chandrayaan-2 va costa doar undeva la 123 de milioane de dolari, comparativ cu pelicula SF Interstellar a cărei producţie a costat 165 de milioane de dolari. Costul mic se datorează unui proces care a fost descris de preşedintele ISRO, Kailasavadivoo Sivan, drept „simplificare”, scrie Futurism. „Simplificând sistemul, miniaturizând sistemul complex şi mare, controlul strict al calităţii şi maximizarea eficienţei unui produs face ca misiunile noastre spaţiale să fie simple şi ieftine”, a precizat Sivan pentru The Times of India. Din perspectiva celorlalte misiuni spaţiale programate în următoarele luni - o listă care include lansarea de NASA a navei spaţiale TESS care va „vâna” exoplanete şi a landerului InSight pentru Marte - misiunea Chandrayaan-2 pe suprafaţa Lunii nu ar părea foarte mult. Nimic nu este mai departe de adevăr. Era şi timpul ca omenirea să se întoarcă pe Lună. De această dată, cu Chandrayaan-2, omenirea revine şi cu mai multă forţă decât aveau misiunile Apollo ale NASA, conform precizărilor lui Jitendra Singh, ministrul Indiei. Acesta a mai afirmat şi că scopul este de a aduna date care „pot deschide posibilităţile pentru viitoarea colonizare a Lunii”. Misiunea aceasta este o continuare a Chandrayaan-1, misiune care a confirmat prezenţa apei pe suprafaţa Lunii în 2009. Cu Chandrayaan-2, India se aşteaptă să descopere mai multe despre vecinul Terrei. Programul „va fi o misiune revoluţionară nu numai pentru India, ci şi pentru întreaga lume”, a adăugat Singh. http://www.descopera.ro/stiinta/17027169-india-va-avea-un-rover-pe-suprafata-lunii-cu-o-misiune-mai-ieftina-decat-productia-filmului-interstellar
 7. - Nume: Roshu[S4F] - Rank: 5 - Zilele in care au fost prezentate prognozele: Luni 19, vineri 23, duminica 25 februarie. - Dovada (screenshot/video) pentru prognoza: https://imgur.com/a/gxHOj - Alte precizări: Primele prognoze de pe sv succes la restul!
 8. Nume: Roshu[S4F] Rank: 5 Saptamana: 19-25.02.2018 Misiunea: O poza cu fiecare lider de factiune pasnica, inclusiv claudiu. Alte detalii: Succes!
 9. - Nume: Roshu - Rank: 5 - Data săvârşirii interviului: 17.02.2018 - Tipul interviului: Simplu fara cerere - Numele celui/celor intervievat/ţi: .Dila. - Alte precizări:
 10. - Nume: Roshu - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 12/02/2018 - Tipul interviului: Normal - Numele celui/celor intervievat/ţi: pendalski, sebiz.z - Alte precizări: sebi a luat kick in timpul interviului.
 11. - Nume: Roshu - Propunere: Adaugare de prognoza meteo. - Detalii: Pai nu stiu, trebuie gandita mai mult dar cred ca ar fi o idee ingenioasa si ar aduce putina culoare factiunii si serverului. Ce m-am gandit asa la viteza de cand mi-a venit ideea: Sa avem vreo 2 membrii care sa fie prezentatorii, membrii alesi de lider/sublider, sa aibe neaparat rank 3 sau 4+, ei sa faca prognoza de o data sau de 2 ori pe zi, cu texte ingenioase poate si cu o doza de amuzament, eu le pot inventa si pe moment, nu e mare lucru. Automat, trebuie sa avem un timecyc default. Am venit si cu o idee de text: "Astazi soarele nu va parasii cerul din San Andreas, ia-ti iubita si du-o la plaja din Los Santos!" - Alte precizări: Ideea nu e foarte rea, trebuie putin gandita, daca vrei sa o gandim eu ma ofer sa ajut fiindca am venit cu aceasta propunere.
 12. Nume: Roshu[S4F] Rank: 4 Data săvârşirii emisiunii/concursului: 11.02.2018 Tipul emisiunii/concursului:chimie Numele celor care au participat la emisiune/concurs: Replayno, manillamaniacs, Kevlar. Dovada (screenshot) pentru tipul concursului: https://imgur.com/a/4IW2N Alte precizări
 13. Nume: Roshu[S4F] Rank: 4 Data săvârşirii emisiunii/concursului: 10.02.2018 Tipul emisiunii/concursului:chimie Numele celor care au participat la emisiune/concurs: .hublot., taifun[supremul], darsi Dovada (screenshot) pentru tipul concursului: https://imgur.com/a/WAHlA Alte precizări:
 14. - Nume: Roshu - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: - - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: sebastian.renul, edi.renul, zollop - Alte precizări: Interviu anulat, n.am dat de ei.
 15. - Nume: Roshu - Rank: 4 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 04.02.2018 - Tipul emisiunii/concursului: Elemente chimice - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: Chronos, Ionutz[Valoare], Robica, Okko, rufus. - Alte precizări: -
×