Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

►Nick: Skorpio

►Level: 8

►Rank: 1

►Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani si 3 zile

►De ce doresti sa pleci din School Instructor?: O sa fiu inactiv si nu cred ca mai pot fii intr-o factiune.

►Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da.

►Alte precizari?: Bafta in continuare!

bafta skorpio

Da stii,nu prea au de ce sa se supere..adica ii inteleg ca isi doresc licenta dar nu este vina la cel de rank 3+ ca nu este pe server.Poate are si el o problema sau are niste treaba si nu intra. Unu odata vroia sa vorbeasca cu adminii ca nu i-am dat licenta ca nu era rank 3

Edited by Alpha287

Dupa parerea mea i-a fakut degeaba ...nu e vina lui ca nu era niciun rank 3 + on ...

Re all!!!

NU a procedat corect, fiindca nu a anuntat pe forum ca acea persoana trebuie sa primeasca licenta. Noi nu avem de unde sa stim cand sunt clientii in asteptare din moment ce voi nu anuntati. Exista topicul "Licente care trebuiesc atribuite" ... postati.

Dupa cum vezi ss-urile i-am explicat ca o va primi,si a zis ca asteapta,cand eram 3 seniori timp de 1h,2,era afk apoi am vrut sa postez si am vazut ca mi-a facut reclamatie,am vorbit cu el si a zis ca e ok,asteapta.