Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Neata all! Mai intrati si voi in game ca ne plictisim eu si deny!

Si la ce ai zis caed, eu sunt de alta parere! Si noi avem oameni capabili in parlament, dar sunt prea putini si nu sunt sustinuti de romani! Majoritatea care se duc la vot sunt numai prostime, iar cei care nu se duc la vot sunt indiferenti, de parca nu ar fi vorba de tara lor! Deci dupa mine in concluzie avem oameni capabili, putini, dar suntem o tara de pr..ti si nesim.. care nu-i sustinem! Si propabil o sa ma intrebi de oameni iar eu itit dau raspunsul de acum, oameni ca Crin Antonescu!

Am cezunrat cele doua cuvinte ca sa nu ofensez pe nimeni :-bd :-bd :-bd

:b-emo:

Edited by Caramel

Back from school! EU dau maine teza la franceza :| Cea mai proasta materie care s-a bagat in scoala romaneasca :-J

Caramel, ce a facut Crin Antonescu de spui ca este un om capabil? :-?

Dupa mine, nici un om din parlament nu este un om capabil, toti sunt vai de capul lor care cauta numai bani si putere :-J

Huaaa! Il sustin pe Crin Antonescu (decat Basescu & Geoana.............), dar nu aici, parca este topic special pentru politica, certati-va acolo :))

http://b-zone.ro/forum/index.php?showforum=433

Personal, nici nu dau drumu' la TV mai mult de odată pe săptămână, la cata politica si alte prostii sunt acolo...

well... daca o intrebi pe sora mea (are 14 ani) stie cam orice despre politica. Mai stiu si eu ce aud de la ea de la TV :))

ON Topic: Zici ca e sfarsitul lumii aci' la Medias, tot cate un fulger din 10 in 10 secunde... si cainele meu latra ca nebunuuu' ;))Cum e vremea pe la voi ?

La Craiova e senin, a plouat azi dimieata! Ascultati Bug Mafia-Bag p... in lume si vio fac cadou, ca tot vb de politica! Eu nu nu sunt mare fan bug mafia dar melodia e prea tare!

Am cenzurat cuvantul ca sa nu ma pomenesc cu vreun warn da creca va dati voi seama ce am vrut sa spun! >:)

:b-emo:

Edited by Caramel

sal sal baieti , sunteti cel mai tari , daca o sa fiu acceptat in SI e super , oricum caed e the best , b-zone the best station on samp gaming , tot ce pot sa zic este , baieti e ceva vb cu caed sa ma ia pe mn in factiune :)) oricum :b-emo: is the best

Edited by mareshal

La mine de la ora 7 e sfarsitul lumii aici :-S fulgera ploua sufla vantul. E un cer negru ca culoarea neagra :)) Am intrat in casa cand am vazut ce nori sunt. Am avut noroc ca fac planorism si am stiut ce se va intampla :X si nu am asteptat sa sper ca vor pleca norii :))

ggod luck caed , si eu tre sa plec la sc din pacate , vin pe la 8 :( is la seral , soarta , anyway , am auzit un zvon ciudat , cica ti sar fis sar spart parola de la cont , si de pe forum si din joc , si eu cica nu as fi fost acceptat pe forum de tn , lucru care nul cred , da oricum , daca e fals te astept sa dam testu , sami zici cu cn sa dau testu si la ce ora ;)

back from school :X

Am plecat de la optional ca mi-a fost foame. Intru in game sa dau invite si apoi ma duc sa pap ceva

Am modificat preturile licentelor asa ca ar trebui sa va uitati sa vedeti noile preturi :)