Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Ma prinde anu nou cu 2 FW..ce fericire, d drag ma.nbat diseara <:-P

Asta.i viata, daca liderul nostru nu s induioseaza si el d anu nou o:-) ..

Oricum, La multi ani tuturor membrilor SI, n vdm la anu cu si mai multe licente vandute..App si poate na uitat mosu d milionu ala promis :))

Hai la petrecere, sa faceti haos k asa e frumos,distractie placuta ! m/

hooltras... daca nu faeai atata dm de revelion nu ave,ai 2 fw.. de craciun,revelion pot da si fw si bani si detoate numai daca meritati..depinde ce merita fiecare..in leg.cu miilionu.. era bug la banca si nu am putut intra.. ca va dadeam:) poate in 2010 numai primiti atatea posturi cu dm si etc in safe zone etc.;):)>-<:-P:)>-<:-P:)>-<:-P:b-emo::)>-<:-P:)>-<:-P:)>-<:-P

Frate anunta si tu sedintele mai din timp, nu cu 2 ore inainte de intalnire :| cand esti numai tu liber..nu se face asa..sau anunta undeva ca sedintele vor fii numai la ora 8( daca ai planificat ca fiind ora fixa), nu am vazut nicaieri asta..

Hooltras sedinta este fixa ! X( si o schimb numai cand zic eu! in rest ea ramane fixa ora 20:00 sambata ! daca nu esti atent pe srv si nu prea vizitezi forumu ce sa iti fac... sau daca esti si tu in rand cu lumea sedintele sunt fixe ! si se schimba ora numai daca are lideru vreo problema.. cred ca toata lumea stie lace ora este sedinta !

Bai ma scuzati ca va zic , dar asta e chiar nesimtirea de pe lume ... :(

Cum ma numai eu , n4meless si Traista la sedinta ? (hooltras era la Jail) ... mai intrebati si de ce nu va da rank , sau salarii sau ce vreti voi... si aveti pretentii , sedinta a tinut 10 minute , nu va putaeti face timp sa veniti ? sau macar sa postati la meetings ... :| . Cam aiurea sedinta in 3 oameni ... :(

In fine , Un An Nou fericit tuturor :X;) (nu am apucat sa va spun) :X

Cei care nu au fost prezenti au fost sanctionati ! Salariile nu am dat decat la cei prezenti ! In privinta lui Kamicazes... mi-am schimbat parerea despre el! am nevoie de un sublider activ si prezent la sedinte cu care sa lamurim trebuiri si reguli ...:| kamicaze vb pe srv . Sa mai prind pe unu : " traista nu ne dai rank?" , " traista cand dai rank?" etc. sa mai vad io jigniri intre voi ca direct out cu FP 60/60 ... cum ma 3 oameni la sedinta? hai 4.. :| 3jumate ! nesimntire curata! o sa dau afara dintre voi si o sa bag lume activa! cu simntul responsabilitati !

intai imi cer scuze pt ce o sa zic daca te va jigni :|

Traista faci ce vrei cu sublideru meu, nu joc pt a fi sublider/lider poti sami dai rank 1 da ai sa vezi ca voi munci si tot aici voi ajunge........ si cu sedinta anunta si u cu cateva zile inainte eu nu am fost acasa am plecat sambata dimineata de unde sa stiu ca faci tu sedinta..... sebyyy posta cu cel putin 1 zi inainte de sedinta si rareori cu 3-4

Si cu salariul subliderului... lui i se mai da salar ? :))

PS: Misto pozele =))

poi bn da nam stiu ca-i fixa si nu vad ce-am pierdut asa important la sedinta:| si cu activitatea poate ca ma avut si eu o problema si nam putut anunta da na sper sa nu se mai intample

cum ce ai pierdut la sedinta? sti ce sa discutat? ce ai pierdut :)) lol X( un sublider tr sa fie mereu la sedinta nu ca ce ai pierdut:| daca numai veri sa fi sublider cedeaza locul ;)... si gata.. vad ce va intereseaza sedintele