Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Omg este doar o melodie :)) doar ca e mixata :)) Nu e doar prima melodie , daca dai de sageata aia mai sunt melodii :-WX( ... e remix aia care zici k sunt 2 :)) OMG

@Traista - Da ma eu credeam ca zici de melodie ca se aud 2 melodii (e remix) , dar ai dreptate se auzeau 2 melodii sau mai multe pentru ca melodia incepea la fiecare pot al meu , la 3 posturi ale mele incepea de 3 ori in acelasi timp ... oricum am fixat problema , nu mia incepe singur Play-listul , trebuie sa dai tu pe melodia aleasa un XClick pentru a incepe ;) . Mersi pentru Observatie , nu bagasem de seama ;):X

@kamiczes - EDIT : acum am vazut ca ai postat ;)

@shlomy - la tastatura imi lipseste decat enter-ul care l-am improvizat :))) .. :|

Sambata ora 20:00 sedinta ! poate nu veniti .. :| sa nu ziceti ca nu v-am zis ..

Shlomy - gyoo acum este barzini .. si toti din barzini sunt pe blacklist.. il mai pun odata?:)).. cand iai facut tu post nu era barzini dar dupa cateva minute sau nush cat a intrat in barzini oricum in aceiasi zi.. :)

Da observ ca e barzini ... Propun o chestie :

Metoda I : Sa fie Green List (sau Red List) pentru 3 advertismente , un player care are 3 posturi in Red List (sau Green list , depinde ce nume vrei) .. la 3 advertismente pe red-green list sa fie adaugat de catre lider pe Black List (sa fie ceva rau de tot ...)... nu mi se pare corect ca la primu post sa fie direct Black List ... :| Sincer ... e prea drastic ...

Metoda II : Sau in Black List , fiecare Player , pentru fiecare post sa primeasca o * adica insemnand ca are un advertisment , iar la 2 sau 3 * sa fie declarat (BlackList si sa se noteze in dreptul playerului *

Exemplu :

(Primul Post ...) Gyoo * pentru ca ... etc etc

(al doilea ...)Gyoo * Pentru ca etc etc

(al treilea...)Gyoo * Pentru ca ... etc etc

Gyo este Pe Black List ! deoarece are 3 *

Gyoo *

Intzelegi 1werty ce vreau sa zic ? Astept parerile voastre , e cam aiurea pentru primul post sa fie direct Black List :| ...

pentru ca suntem o factiune pasnica nu accept ca alte mafii sa faca dm pe noi sau alte chestii depinde de gravitatea situateiei daca te ataca ca ...... merita pe black list din prima fara nici un advertisment pt ca noi ne aparam prin blacklist si aveti voie sa atacati numai daca sunteti atacati.. si nu cred ca un mafiot ar tr sa atace un membru pasnic de 3ori pana sa fie pus pe blacklist .. :| daca era intre mafii da.. dar asa :) ..

Ok , deci sa inteleg ca nu vrei ...

Alta Propunere : Sa faci un topic cu Skinuri School Instructor ... daca vrei pot face eu , am SS cu toate skinurile ... asta daca vrei ... bineinteles (sper sa fii de acord macar cu propunerea asta :X )

asta m-am gandit din prima zi de cand am devenit lider numai ca nu avea cine sa imi dea skinurile o sa fac :) .. cred ca astazi ca oricum nu ma duc la scoala sunt Gripat :"[Mr]Gripatul" :)) . 1 luna de vacanta :>

EDIT: poate te gandesti si tu la niste propuneri mai utile :|:))

- exista un topic " Propuneri pt factiune " dc nu il accesezi te doare mana >??:|

Cred ca sunt bune asa dar eu ar trebui sa port skinu-l de rank 4-5 da mie imi place ala in costum de rank 1 parerea mea ar fi ca la 1 si 2 sa fie ala in training si la 3,4,5 costum :D :D :D

PS: La multi ani mie! si restu Ionilor :P

daca ai rank 4,5 poti purta ce skin vrei :).. asa am ales sa fie skinu asta e :) .. io cred ca nu are nimic daca ai camasa si arati ca un school instructor adevarat la rank 1.. in timp ce avansezi poti sa araati si ca un civil.. mai sub acoerire :-@ .. cand ai rank 1 esti obligat sa fi la costum de catre sef.. dar daca tu esti sefu nu mai ai nevoie de costum daca vrei sau daca nu :)).. in fine mai vedem si alte pareri..

PS : Kamicazes cand mai intrii pe srv?? :|

Edit: cei care sunteti mai activi pe srv mai faceti si voi poze pt forum :| la poze membrii s.i. :|..

N4meless imi zice sa il scot din s.i. si el nu intra pe srv =)) omg..