Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

cu ocazia asta mai vad si eu flora de afara :) si lumea :)).. oricum am vazut-o azi pt tot anu :)).. baaaaaaaaa :| voi sunteti mai activi pe forum decat in samp cum vine asta ?

:|:-W .. totul se petrece pe srv in game :) in game ne jucam discutam afaceri etc...

@versus tu daca nu intrii decat sambata si duminica? crezi ca o sa te tin? mai bine recrutez unu activ tot timpul

da.. pe facebook :) ... cu ocazia ca sa inchis srv .. :| tot nu am iesit afara =)).. am stat sa imi iau toate cadourile primite :> de la 12 dabia la 8 cu o pauza de 2 ore :> am apucat sa culeg / plantez / aranjat / ornat / sa imi accept cadourile / sa le deschid / :| omg :))

Desrpre sedinta ce sa zic? :| cand se va deschide srv o sa o stabilesc sapt asta :)

Avem un pact de aparare cu maifa " The Corleone Family " ! adica .. daca sunteti atacati de vreo mafie cva pe strada nu mai atacati voi pt a face dm .. sunati un membru Corleone ca daia platesc o gramada de bani :-W ...[/b] (acest membru va sare in ajutor imediat ! daca cineva va refuza imi spuneti mie )

Care cu tattaglia ma ? aia nici nu stiau ca au pact cu noi "(in "nu stiau") ca stiau ... dar ce sa le ceri frate ... ei ne apara ... si [DeAgLe]Rizi pune contracte pe mine :)) aveam o data 3 hitmani pe mine :)) astia se ajuta unu pe altu vin in gasca :)) ... da l-am rezolvat ca am pus toata agentia Hitman pe Rizi :)) ... In fine , cea mai buna "aparare" o vom capata de la corleone ... :> ;)

puteam sa ne aparam si singuri :)... dar de la o aparare dasta incepi sa faci dm pe o pers si pe urma posturi :-@ bla bla .. mai bine nu :) oricum aveti voie sa va aparati daca cnv va ataca dati si voi..:| daca nu am ce face cu banii?:-??=)) ..

- cu tattaglia nu era cine stie ce .. nu era pe forum nu era cu bani.. :) aia nu raspundeau la telefon :)).. nu cred ca aveau :)

cu ocazia asta mai vad si eu flora de afara :) si lumea :)).. oricum am vazut-o azi pt tot anu :)).. baaaaaaaaa :| voi sunteti mai activi pe forum decat in samp cum vine asta ?

:|:-W .. totul se petrece pe srv in game :) in game ne jucam discutam afaceri etc...

@versus tu daca nu intrii decat sambata si duminica? crezi ca o sa te tin? mai bine recrutez unu activ tot timpul

qwerty oricum ieseam io din S.i nu te obosi sa ma dai afara mi-a facut placere sa joc alaturi de voi cei din S.i dar in timpul scolii nu pot fi activ deoarece am de recuperat mult si in plus ca in semestru 2 dau examen pt a intra in liceu si vrea sa prind un liceu bun deci nu vreau sa plec din S.i dar dupa ce am vazut mai bine ies si raman civil sa numai comenteze nimeni nimica deci aveti grija ce faceti bafta all la scoala