Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Si pe mine ma dor ochii ca pe voi toti. Am venit si eu de afara. Nu stiu cat va mai dura b-zone, dar sper sa se rezolve.

In orice caz daca este ultima clipa de pe b-zone, daca nu isi mai revine eu imi iau ramas bun. Va rog datimi macar id-urile voastra de mess sa mai ramanem macar prieteni.

Edited by DjMix

uuuuuu Cambridge A+! Bravo tie! Eu am dat o simulare in vara si am luat A- , dar era doar simulare :D Nu stiu cand e sedinta si mai important daca o facem doarece dupa cum vezi, serverul e in coma si numai RazR ne poate spune daca i-a facut transplant de organe :)) Eventual, atunci cand va fi, ne va anunta ShlomY

btw Neata tuturor!

uuuuuu Cambridge A+! Bravo tie! Eu am dat o simulare in vara si am luat A- , dar era doar simulare :D Nu stiu cand e sedinta si mai important daca o facem doarece dupa cum vezi, serverul e in coma si numai RazR ne poate spune daca i-a facut transplant de organe :)) Eventual, atunci cand va fi, ne va anunta ShlomY

btw Neata tuturor!

am dat si eu simularea anul trecut , ai sa vezi e mult mai usor testul direct decat simularea ;;)

tura asta am cam fost cobai , ne-au mai dat 1 test , care se presupune a le inlocuie pe writing , listening si speaking dar e de 1000000000 ori mai usor , si 1 de clasa a 2-a poate sa-l faca , era undeva COmpletati cu pronumele corespunzatoare :))))))))))

creca ma angajez eu ca medic al serverului sai fac transplanu ala , ca razr are sange cald si nu are tupeu ...

Mda ;)) ... vad ca am/si o sa lipsesc cateva zile .. poate sami zica si mie cineva ce sa ma`i intamplat :))?

EDIT: acum cateva luni numai stiu cand nu prea am mai jucat sa schimbat levelele la factiuni de data asta iar nu stiu ce sa schimbat :))