Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Eu mai mult ma cert cu kamicazes :)) dar si cu nov ca si asta e baiat cuminte si nu imi place de el :))

Verficati tot forumul School Instructor pentru a vedea noile tabele pe care ni le-a facut 0merta. Mai exact verificati topicurile Membri School Instructor, Salariile Membrilor School Instructor si Preturile licentelor. Neaparat!

sunt prea cuminte buey ce sa faci asta e :))

Frumoase tabelele alea gg omerta:)

caed era sa nu vad numele tau la membri ca lai colorat asa de frumos =))

Edited by GBS

:))) da nov daca il puneai faceai reclama ....... si de astea dar sa imi dai ala prin pm :))

Kami si eu m-am gandit ca l-am prea colorat dar na :))

Stiu ca stam foparte rau cu activitatea pe forum ,dar nu am ce face. Ce vrei sa le fac? Sa le dau in cap? Sa nu le dau salar pentru asta ? Ce sa fac?

Pur si simplu nu am ce sa le fac daca nu au bunul simt sa intre cat de cat pe forum sa mai lase cate un reply pe aici. Uita-te la november, el intra pe aici si mai lasa cate un reply. Nu trebuie sa faca spam cum facem noi doi :)) dar totusi cate un reply pe zi eu spun ca nu e mult.

Salut

M-am gandit la un program de lucru al Intructorilor. Va dau nsite exemple:

de la ora 9:00 (dimineata) pana la ora 11:00(dimineata) sa fie un instructor ( rank 3 ) care v-a da licente

de la ora 11:00 pana la ora 13:00 alt instructor (rank 3)

Si asa mai departe. Acei instructori vor fi numiti dupa activitatea zilnica pe server dar si pe forum! Daca cumva nu puteti intra o sa aveti un topic special unde veti spune si ve-ti propune pe cineva inlocuitor ( obligatoriu sa fie online in acele 2 ore)

De la ora 20 pana la ora 23 o sa fiu eu online deci nu o sa mai fie nevoie de intructor.

Programul se sfarseste la ora 23:00 in fiecare zi, exceptie fac zilele de sambata si duminica cand programul se prelungeste pana la ora 00:00

Vreau sa va dati cu parerea daca credeti ca va imbunatatii factiunea sau nu

Nu stiu cat de multe drepturi as avea sa-mi dau eu cu parerea acuma cat sunt inca un novice , dar zic ca poate fi si buna / si rea.... deoarece:

Ma dau pe mn drept ex.... Nu pot intra la ore fixe adica special de la 8-10 sa zicem.... poate interveni ceva posibil in fiecare zi...Ar fi oidee mai buna mai multi rank 3? :)

Va anunt de pe acum ca saptamana asta ce urmeaza nu o sa fiu prea activ din cauza problemelor de sanatate. O sa intru cate 1 ora cel mult in fiecare zi, dar as dori sa nu ma bateti la cap in acea ora in care voi fi online. Pana ce voi reveni trebuie sa ascultati de november si de kamicazes! O sa incerc sa fac acel program pe forum dar nu este sigur ca o sa il termin. Nu as vrea sa vad vre-o reclamatie in acest timp pentru ca daca vad o sa ma supar foarte rau si nu se stie cum o sa reactionez(cum a patit pad_vlad1993)!