Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Da, sa amanat. Eram eu, Tibyy, Happy. Si a zis Kami, ca tot noi mergem si maine.

Lol,bestiala poza de la ,,pictures,, ai dus intruderu` la programu` rabla ? :))

Biky , poti veni maine la olimpiada? Daca da, o sa ii ei locul lui Happy, pt ca nu fuge prea repede, si stiu ca tu esti un runner cu experienta :))

Happy, o sa participi la o alta proba :)

Noapte buna Biky, Unniversallu, poate te razgandesti :(( stii doar ca se va face curat, dupa vor fi toti activi.. daca nu te razgandesti, sper sa ne mai intalnim in viitor si prin alte factiuni, esti si ai fost un super coleg, sper sa mai si fii, bafta in viitor, respect universalu'! As spune "nu te voi uita niciodata" dar suna a inmormantare :))

Noapte buna Biky, Unniversallu, poate te razgandesti :(( stii doar ca se va face curat, dupa vor fi toti activi.. daca nu te razgandesti, sper sa ne mai intalnim in viitor si prin alte factiuni, esti si ai fost un super coleg, sper sa mai si fii, bafta in viitor, respect universalu'! As spune "nu te voi uita niciodata" dar suna a inmormantare :))

Da :)) Nici eu nu va uit ! Ai fost un bun coleg si tu, sper sa ramai la fel, si sa iei un rank cat mai mare, de ce nu, rank 5/6 . Succes tuturor. La revedere School Instructor, o sa-mi fie dor de voi. Astept /uninvite ! Ciao :)

Salutare.

Happy, pana la urma ai participat :))

Oricum, o sa avem probleme la olimpiada deoarece nu avem suficienti membri .., de aceea cred ca mai bine s-ar duce doar 2 la fiecare proba...

Tibyy, tu o sa mai mergi la o proba, la care vrei tu, si la trivia, unde merg si eu.

Edited by GBS