Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

►Nick: UnnIvErSaLL

►Level: 23

►Rank: 2

►Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 18.06.2011 / 19:00 - 27.07.2011

►De ce doresti sa pleci din School Instructor?: Vreau sa incerc si altceva, numai este factiunea care era inainte, toti si-au dat demisia, au plecat in vacante. Doi playeri la ora 13:00 :| O sa mai revin, cand este cazul.

►Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da

►Alte precizari?: Multumesc ShlomY, pentru sansa acordata. Si tot respectul pentru tine, si pentru tot ce faci. La fel si pentru colegii mei, Respect: Biky, Happy. Kamicazes, Tibyy, Noks, cu ei m-am inteles ce-l mai bine.

La revedere, School Instructor ! :X:*>:D<<'>

Bafta in continuare !

Buna Seara baieti! Ce ati facut la olimpiada? Imi cer scuze dar acum am venit de la tara...altfel participam si eu...dar poate particip maine al box/stylefight

Pai am castigat experienta :) eu plec la mare (la 3), bafta, revin in 8-9 zile... acum vreau sa imi fac raportul pe saptamana asta si dupa postez si la invoire la sedinta... bafta la vandut licente!

Distractie Placuta la mare,sa ne revedem cu bine !

Noapte Buna Instructori !

Si este ceva de râs ? Eu ti-am zis cã vei primii ban. Chiar nu înteleg de ce ai fãcut asta. 99,9 % nu vei lua unban.

Edited by Tibyy