Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Salutare ! Daţi-mi şi mie un vot, vă rog frumos ! Dacă doriţi... Voturile se pot da din 24 în 24 ! Mulţumesc !

P.S. : Păcat că nu aţi venit la şedinţă unii dintre voi. Pentru cei rank 3 +, verificaţi mai constant topic-ul ◄ Licenţe care trebuiesc atribuite ►, vă rog frumos ! Nu durează mult să verificaţi, aveţi şi lista cu cei care nu şi-au primit licenţa / licenţele. Şi când postaţi acolo, rank 1 sau 2, puneţi şi un screenshot din timpul testului ca să ştim noi că aţi dat test cu acel player, valabil şi pentru rank 3 +. Când atribuiţi o licenţă, faceti screenshot şi o puneţi în acel topic.

Felicitări celor care au luat rank-up !

Edited by Tibyy

Baftă, Biky !

P.S. : Vi s-a spus şi la şedinţă şi v-am spus şi eu să puneţi o poză când postaţi în topic-ul ◄ Licenţe care trebuiesc atribuite ►, şi rank 1 / 2 şi rank 3 +. Rank 1 / 2 - trebuie să puneţi un screenshot din timpul testului, iar cei de rank 3 +, screenshot cu licenţa atribuită player-ului respectiv. Pedeapsa e ◄ Faction Warn ► !

Edited by Tibyy

►Nick: taryd0n

►Level: 35

►Rank: 5

►Vechime: (cat timp ai stat in factiune): In jur de un an.

►De ce doresti sa pleci din School Instructor?:

►Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da

►Alte precizari?: Este de departe factiunea pasnica numarul 1, cu membrii si un lider pe masura. A fost foarte frumos, si cu siguranta o sa ma intorc in s.i, nici nu se pune problema sa nu ma intorc. M-am simtit extraordinar, si asta datorita voua, colegilor si liderilor. Shlomy multumesc pentru increderea acordata si multumesc pentru sansa pe care mi-ai oferit-o. Sper sa ramai cat mai mult timp lider si sa ridici factiunea si mai sus de cat ai facut-o pana acum. Bafta tuturor, tinem legatura pe server.

Baftă în continuare, taryd0n ! Te mai aşteptăm pe la noi ...

Neata ,ShlomY,poti modifica la sedinte,ca ai gresit ceva la mine,ai scris : Membrii prezenti la sedinta: noks

Membrii absesnti(FW): NokS

:)))),deci am fost si nu la sedinta =))),stiu ca a fost o greseala si ca nu ai facut-o intentionat....daca poti modifica,merci

►Nick: Mr.PanteriK

►Level: 18

►Rank: 1

►Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 Saptamani si 1 zi .

►De ce doresti sa pleci din School Instructor?: inactivitate ... nu mai am timp sa stau cu orele la SA:MP

►Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru School Instructor pt minim 2 saptamani: Da , dar nu este cazul .

►Alte precizari? Multumesc Shlomy ca mi-ai acordat aceasta sansa . M-am simtit foarte bine , colegi de treaba , distractie ... etc . Imi pare rau ca trebuie sa ies in asa scurt timp dar din pacate tin un loc ocupat . Multumesc !

Bafta tuturor !

Bafta in continuare panterik,succes si sanatate :)

ON : Buna Ziua S.I !