Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Noapte buna la toata lumea ne auzim maine !

Uitati aici imaginatie si creativitate :

Nick-ul tău: Rubby

Level-ul deținut: 45

Adminul/Jucătorul pe care vrei să-l reclami: Haose

O descriere a situației: Era o zi de vara, si cum n-aveam somn, cu inca un tovaras faceam turu Frantei pe samp. Deodata, vine Haose, nervos ca l-a lasat nevasta si nu are bani nici sa treaca strada. L-am luat, i-am dat de mancare, de baut, l-am crescut pot spune... si deodata seara, pe la 01:10, vine nervos cu un motor de vreo 600 CP, furat binenteles, spunand ca prietenul lui cel mai bun, l-a inselat cu un alt tip... Finalul s-a terminat dezastruos, tatal sau [eu], fiind impuscat de terorist [el].

Martori: SS-urile + .Ellusionist.

Dovezi (Screenshot(s), Video): http://postimage.org/gallery/13h30bpw/

=))

Noapte buna la toata lumea ne auzim maine !

Uitati aici imaginatie si creativitate :

O descriere a situației: Era o zi de vara, si cum n-aveam somn, cu inca un tovaras faceam turu Frantei pe samp. Deodata, vine Haose, nervos ca l-a lasat nevasta si nu are bani nici sa treaca strada. L-am luat, i-am dat de mancare, de baut, l-am crescut pot spune... si deodata seara, pe la 01:10, vine nervos cu un motor de vreo 600 CP, furat binenteles, spunand ca prietenul lui cel mai bun, l-a inselat cu un alt tip... Finalul s-a terminat dezastruos, tatal sau [eu], fiind impuscat de terorist [el].

=))

» nu`i de râs ... băiețașu stă lângă mine, rubby ăsta .. și crede-mă .. când iese pe afară, toți facem mișto de el .. e tolomac tare săracu .. faza asta e copiată de fapt :) i-am dat eu pe mess poza asta http://i.imgur.com/FvUyJ.png , cu un post făcut de un tovarăș, și hai să copie și el .. că deh', e "șmeker" acu .. oricum a rupt sampu toată vara, deci nu am așteptări de la el .. e puțin cam nolifer :))

» revenind la ale noastre ... abia am dat și eu vreo 10 licențe, că mă simt plictisit rău de samp .. s-ar putea să plec la țară mâine (dacă o să mă simt mai bine, că sunt cam răcit), sau eventual sâmbătă ...

Să vă prezint rimele de seară, nu-s la fel ca prima oară,

Vin cu ceva nou, care sună bine zău;

Am un flow direct, independent,

Cu un mesaj centrat, bine dopat,

Bazat pe anturajul,

Care-n prima zi din S.I., am prins curajul,

S-alerg după licențele, care-mi vor aduce lovelele :))

Pentru că-n viață, tre’ să fii bun la toate,

De la sapă pân' la betoane, de la betoane la cartoane, știi bine că nu-i nicio rușine frate,

Iar pentru asta tre' să fii tare, ca să`ți cumperi un sunrise pe'ale tale picioare;

Ei bine, v'am lăsat, Audi doarme, l-am pupat,

De noapte bună, felicitări pentru liderul care-l are de`o lună,

Iar pentru colegii mei, la revedere, ne vedem mâine... poate, poate, la o bere :))

*enjoy :))

Edited by SLiDe

Buna dimineata. Ne auzim in joc.

Vai de capul meu! =))

Multumesc foarte mult pentru rank up-ul acordat. Sper sa nu dezamagesc si sa fac o treaba cat mai buna alaturi de unii dintre cei mai buni playeri de pe server. Eu ma duc la somn. Ne auzim de dimineata. Noapte buna.

# Omoară-te bă Decebal Traian =))))) mai culcă-te și tu că ai cearcăne de la samp :))))))

și alt mic sfat, tunde-te :))

» hai nb :)) ne auzim :))

» prea tare m-am amuzat cu neT. în seara asta :))))))) păcat că nu toți iau samp`ul ca pe o distracție :)))))))))

SLYDE din fabrica de smecheri, cu un flow fabricat de jmecher,

dau cu neT. 5 lei noi, pe bancnota ai cap de smecher,

cand ma vezi am rap de smecher, ramai panicat de smecher,

perfect, am picat de smecher, am licență de șmecher.

Cine nu are loc de mine, să mă ocolească :))

Edited by SLiDe

Omoară-te bă Decebal Traian =))))) mai culcă-te și tu că ai cearcăne de la samp :))))))

Ce rost are ce-ai zis tu aici?! Ma rog tu mereu vei fi un `actor neinteles`.

ON: Buna dimineata colegi. Spor la licenta pe ziua de azi.