Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

La revedere baieti, sper sa ne m-ai intalnim si in alte factiuni.Aceasta este factiunea unde m-am simtit cel mai bine.Sarbatori Fericite!

user-000441822.png

Edited by Rekill

La revedere baieti, sper sa ne m-ai intalnim si in alte factiuni.Aceasta este factiunea unde m-am simtit cel mai bine.Sarbatori Fericite!

user-000441822.png

Când cererea ta este însoțită de un motiv bine întemeiat atunci poți să ieși din facțiune.

user-000441822.png

Nu fi nab ma, fiecare membru va primii rank up cand considera Andrei ca trebe. Ramai aici ca e frumos, cea mai frumoasa factiune.

user-000441822.png

Salut, aiurea ca ai plecat ...tinem legatura, bafta in continuare.

Nu fi nab ma, fiecare membru va primii rank up cand considera Andrei ca trebe. Ramai aici ca e frumos, cea mai frumoasa factiune.

Lasă-i Strong. Mă mulțumesc cu câțiva membri în care pot avea încredere și cu care pot să merg înainte. Sunt obișnuit cu acești jucători care intră într-o facțiune doar să aibă la ''CV'' o facțiune în plus. Pe lângă acest lucru, în facțiunile pașnice așa se întâmplă, cei de level mic intră doar să încerce și ei o facțiune, după care își dau demisia (nu mă refer la toți, dar așa se întâmplă cu majoritatea). O facțiune pașnică pot să spun că e o ''pregatire'' pentru pasul următor, pentru nivelul următor: o mafie, un departament sau H.A, unde lucrurile stau mult mai serios. Va urez mult succes celor care ați ieșit, atât în viață reală, cât și în cea virtuală.

Sărbători fericite!

Lasă-i Strong. Mă mulțumesc cu câțiva membri în care pot avea încredere și cu care pot să merg înainte. Sunt obișnuit cu acești jucători care intră într-o facțiune doar să aibă la ''CV'' o facțiune în plus. Pe lângă acest lucru, în facțiunile pașnice așa se întâmplă, cei de level mic intră doar să încerce și ei o facțiune, după care își dau demisia (nu mă refer la toți, dar așa se întâmplă cu majoritatea). O facțiune pașnică pot să spun că e o ''pregatire'' pentru pasul următor, pentru nivelul următor: o mafie, un departament sau H.A, unde lucrurile stau mult mai serios. Va urez mult succes celor care ați ieșit, atât în viață reală, cât și în cea virtuală.

Sărbători fericite!

Mda, asta e, succes tuturor. Sarbatori fericite colegi, M.Andrei si Shobo.

Mda...se pare ca vorbele mele de aseara se adeveresc.

Majoritatea intra in factiunii pentru Rank / Salarii Mari.

Copii intr-o factiune intrii pentru a ajuta aceasta factiue, cu tot ceea ce poti, nu doar pentru miloaga si mai stiu eu ce...din pacate asta e fiecare face propriile sale alegeri.

Le urez Sarbatorii fericite celor care au iesit, si multa Bafta! ;)

Nu poți compara ''a place'' cu ''vreau rank''.

Cei mai multi care au venit si au plecat imediat au spus "Intru aici,fac niste misto pe /f si dupa doua saptamani primesc rank 2 si ies..."

Pacat ca pleaca toti...