Jump to content

nXoiD

Member
  • Posts

    1088
  • Joined

  • Last visited

About nXoiD

  • Birthday 02/10/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timișoara

Previous Fields

  • Real name
    Ionuț

Recent Profile Visitors

2035 profile views

nXoiD's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 15 Posts
  • 1000 Posts Rare
  • 300 Posts Rare
  • 100 Posts
  • First Post

Recent Badges

64

Reputation

  1.  Nick: Rizzi Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/a/JiWrv0o Alte precizări: -
  2. Nume: Rizzi Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/a/Qe248oM Alte informatii: Doresc raport injumatatit.
  3.  Nick: Rizzi Rank: 1 Dovada: https://imgur.com/a/RGScbKr Alte precizări: -
  4. Multumesc. Mai astept cateva creatii in care se foloseste si alta poza.
  5. Mulțumesc, sunt frumoase. Mai aștept câteva creații sa am de unde sa aleg.
  6. Display Name: nXoiD Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar si Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/415595-cerere-lawton-avatarsignature/?do=findComment&comment=6370926 Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/gallery/C49nDjX (puteti sa va folositi de ele si la Avatar, daca altele mai bune nu aveti) Tema (În caz că nu există o imagine): Politia de Frontiera Text: Lawton / Fara text Dimensiuni: Le stiti voi Alte precizări: Multumesc.
  7. Vă mulțumesc! Mai aștept câteva creații.
  8. Display Name: nXoiD Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar si Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): - Imagine (obligatoriu pentru semnătură):- Tema (În caz că nu există o imagine): Politie Text: Lawton Dimensiuni: Le stiti voi Alte precizări: Multumesc.
  9. Nick: nXoiD. Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Nu am curent. Data activitatii la care nu poti veni: 6 iulie 2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: -
  10. Nick: nXoiD. Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Nu imi merge internetul Data activitatii la care nu poti veni: 02.07.2018 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):0/2 Alte precizari: bafta la war
  11. Multumim ca ne-ai luminat. Intr-adevar, m-ai corectat si pe mine...csf...sunt putin mai agramat. Stai linistit, nu ai sa rezolvi nimic cu posturile astea a le tale. Singurul lucru pe care il faci e sa ne demonstrezi ca demiterea ta din factiune a fost pe baza comportamentului de care inca dai dovada. Hai succes in continuare! Iti propun sa mergi sa ii iei locul ministrului invatamantului, pentru ca si acolo am vazut cateva gafe.
  12. Nu știu exact ce încerci să dovedești cu chestile astea. "Copii" este una din greșelile gramaticale foarte des întâlnite, și, din păcate, este folosit și de oameni influenți din țara noastră. În a doua poză, chiar nu e ceva tragic, atunci când tastezi repede se poate întâmpla să inversezi două litere sau să sari peste una. Nu prea rezolvi nimic cu chestiile de genul acesta, nu este un lucru care se sancționează, atât timp cât ei utilizează corect limba română pe [/news] respectiv [/l], pe [/f] pot face oricâte greșeli gramaticale. Și să fim serioși, majoritatea folosesc moduri pentru [/news], iar modelul de live îl au de la alți colegi și e verificat și de Joue, deci puțin probabil ca un reporter să greșească. Nu mai e nici News Reporter ce era acum ceva ani în urmă, când am fost eu prima dată reporter. Și până la urmă e doar un joc, așa că haide să-l luăm ca atare, nici unul dintre noi nu suntem oficali ai guvernului/oameni importanți în societate ca să fim afectați de o greșeală gramaticală.
  13. Nick: Lawton Rank: Local Editor (3) Dovada: Vapoare / Playeri cu functii / Benzinarii Alte precizari: Fiecare categorie are link separat, click pe denumirea categoriei. Multam!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.