Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Buna seara School Instructors!

Eu voi fii noul vostru coleg si sper sa ne intelegem cat mai minunat. Am luat testele, iar acum astept sa primesc invite.

Welcome,sper sa ne intelegem bine!

Astazi a inceput sa ninga dupa o perioada lunga de cand n-a mai nins. Ce parere aveti? Ati vrea sa ninga pana vom avea din nou zapada pana la genunchi sau preferati sa treaca toata iarna, ramanand fara zapada?

Eu prefer zapada pana la genunchi. :)

Vad ca nu va pasa de ceea ce scriu ceilalti in posturile de mai sus, ci doar de ceea ce vreti. Tind sa cred ca unii dintre voi nici la ultimul post nu va uitati, scriind doar ca ati venit/plecat sau ca v-ati trezit/culcat, iar unii doar la ultimul post. Nu vreau sa va bag pe toti in aceeasi oala, dar unii chiar merita sanctionati. Sper ca Andrei sa ia niste masuri.

Vad ca nu va pasa de ceea ce scriu ceilalti in posturile de mai sus, ci doar de ceea ce vreti. Tind sa cred ca unii dintre voi nici la ultimul post nu va uitati, scriind doar ca ati venit/plecat sau ca v-ati trezit/culcat, iar unii doar la ultimul post. Nu vreau sa va bag pe toti in aceeasi oala, dar unii chiar merita sanctionati. Sper ca Andrei sa ia niste masuri.

Eu zic sa o iei usor ca abia ai intrat azi. Crede-ma, nu vrei sa-ti faci deja dusmani.

In primul rand : Bun venit celor noi !

In al doilea rand : Am observat (la cei noi) ca pentru Materials License dau /startlesson clientului pentru a putea conduce Meritul . Aceasta comanda NU este permisa pentru folosirea ei in scopul de a conduce Meritul , doar in scopul de conduce barca , respectiv avionul . Cei care nu au masina , cereti clientului sa vina cu masina sau cautati masina pentru testul de Materials.

Regulament : "2- Este strict interzis sa dati /startlesson persoanelor care nu se afla in posesia carnetului de condus (exceptii facandu-se in momentele cand dati testul pentru licenta de navigat / pilotat si sunteti nevoit sa-i dati /startlesson clientului respectiv). Cine incalca regula va fi demis. "

Multumesc .. si sper ca m-am facut inteles .. si BAFTA la vanzarea licentelor . Daca aveti nelamuriri intrebati un rank mai mare pe /f .

Salut.Sunt noul coleg,sper sa ne intelegem cat mai bine.

Ce faceti?

Welcome.

Va scriu aici sa vada toata lumea. Cine mai da /startlesson la alte teste decat Sailing/Flying o sa fie demis direct !

Eu zic sa o iei usor ca abia ai intrat azi. Crede-ma, nu vrei sa-ti faci deja dusmani.

Nu vreau sa-mi fac dusmani, ai dreptate, dar am spus-o pentru ca nu-mi plac persoanele care sunt incapatanate si pline de sine. Imi cer scuze si imi pare rau daca am suparat pe cineva prin ceea ce am spus.

Noapte buna!

Nu vreau sa-mi fac dusmani, ai dreptate, dar am spus-o pentru ca nu-mi plac persoanele care sunt incapatanate si pline de sine. Imi cer scuze si imi pare rau daca am suparat pe cineva prin ceea ce am spus.

Noapte buna!

Noapte buna!